Tallinnan sikaribaarit

Jos kuulut sikarien ystäviin, Tallinnan sikaribaarit eivät ole pelkästään erinomaisia paikkoja ruoanjälkeiselle sauhulle, vaan ne operoivat myös myymälöinä, myyden korkealaatuisia tupakkatuotteita edullisiin hintoihin.

Vaikka et kuuluisikaan tupakoitsijoihin, edellyttäen että et välitä kuubalaisen Cohiban tuoksusta, nämä lounget ja baarit ovat rentouttavia ja hienostuneita paikkoja etenkin varhaisen illan drinkkiä silmälläpitäen.

Kuten sikaribaareissa kansainvälisestikin, myös Tallinnan toimipaikkojen henkilökunta on yleensä perehtynyt sikaritietoon, ja tiloista löytyy humidoreja, joissa tuotteita säilytetään ihanneolosuhteissa.

Vakiojuomatarjontana näissä baareissa ovat etenkin portviinit, viskijuomat, sekä konjakit.

Chicago 1933
Aia 3
10111 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 170
Aukioloajat: ma-ti klo 12-24, ke-to klo 12-01, pe klo 12-03, la klo 14-03, su klo 14-24
www.chicago.ee

Chicago 1933 sikaribaari TallinnaChicago 1933 on elegantti ja hienostunut, 1930-luvun Amerikan inspiroima baari-ravintola vanhankaupungin laitamilla.

Tarjontaan lukeutuvat kansainvälisen keittiön antimet, runsas juomavalikoima, sekä kattava viinilista.

Iltaisin tiloissa kuultava live-musiikki on tyyliltään etenkin legendaarisen jazz-ja swing-aikakauden inspiroimaa tuotantoa.

Sikareiden ystäviä varten ravintolassa on oma, luksusmainen sikarihuoneensa.

Davidoff Sigari Maja (Davidoff sikaritalo)
Raekoja plats 16
10146 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 11-01, su klo 11-16
www.hot.ee/cigarbrands/Sigarimaja/Sigarimaja.html

Kapea Davidoff Sigari Majan julkisivu raatihuoneentorin yhteydessä saattaa antaa kuvan, että paikka on kooltaan pikkuruinen.

Sisältä löytyy kuitenkin tilava, elegantti tiili-ja kivielementeistä toteutettu sikaribaari, kohokohtinaan täytetyt nahkanojatuolit ja kaunis takka.

Paikan tunnelma on kuin vanhojen aristokraattien olohuoneesta, jossa herrasmiehet siemailevat konjakkia ja keskustelevat politiikasta.

Davidoff Sigari Majan sikarivalikoima koostuu lähinnä Dominikaanisesta ja Nicaragualaisesta tuotannosta, merkkejä kuten Arturo Fuente, Ashton, Avo, Cuesta Rey, Davidoff, La Unica, Leon Jimenes, Macanudo, OpusX, Padron, Te-Amo, The Griffins, R.D.Gomez, jne.

Fidel Cigar Bar
Sadama 11a (Tallink Spa & Conference Hotel)
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 19-01
www.tallinkhotels.com/en/tallink-spa-conference-hotel/cigar-bar-fidel

Cigar Bar Fidel sikaribaari Tallinna

Fidel Cigar Bar on kodikas, 40-asiakaspaikkainen baari suomalaisille tutun Tallink Spa & Conference Hotel rakennuksen ylimmässä kerroksessa.

Baarista onkin mahtavat näkymät ympäröivään kaupunkiin, joita on mukava ihailla tutustuessa laajaan valikoimaan kuubalaisia sikaareita, pikkusikareita, sekä savukkeita.

Tiloissa voi tilata myös mm. konjakkeja sekä viskejä, ja kuumia juomia sekä virkistäviä cocktaileja.

Vaikka olisit tupakoimaton, baari on hieno paikka vierailla, sillä sikarien polttamiseen varattu erillinen huone sisältää erityisilmastoinnin.

Horisont Cigar Lounge
Tornimäe 3
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 17-01
www.horisont-restoran.com

Horisont ravintola sikaribaari Tallinna

Elegantti Horisont ravintola löytyy viiden tähden Swissôtel-hotellin ylimmästä kerroksesta

Horisont sisältää ympäristöönsä verrattaen yhtälailla luksusmaisen sikarihuoneen, kodikkaan keitaan niin aidolle aficionadoksille kuin satunnaisille tupakoijillekin.

Vaikka humidor-tilassa ei myydä ruokaa tai alkoholia, vieraat ovat tervetulleita ottamaan baarista tilaamansa juomat mukaansa.

La Casa del Habano
Dunkri 2
10123 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-01, su klo 12-22
www.havanas.ee

La Casa del Habano Tallinn Airport
Lennujaama tee 2
11101 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 5:45-21:00
www.havanas.ee

La Casa del Habano sikaribaari TallinnaLa Casa del Habano toimipaikat ovat Kuuban virallisen sikareiden maastaviejän paikallisen edustajan operoimia sikaribaareja, ja siten ensiluokkaisia kohteita ostaa aitoja, korkealaatuisia kuubalaisia sikareita.

Jos vierailet Dunkri 2:Ssa olevassa baarissa, löydät viihtyisän, modernin loungen, joka on hyvällä maulla sisustettu, sisältäen teemaan soveltuvaa afro-kuubalaista taidetta.

Vieraana tiloissa voit asettautua sohvalle kuuntelemaan vanhaa jazz-musiikkia, tai haastaa ystäväsi shakkipeliin.

Baarin valikoimat kattavat myös hyvin erilaiset viinilaadut.

Toinen La Casa del Habanon toimipaikoista on Lennart Meri kv. lentokentän yhteydessä, lentokenttäalueelta löytyvän myymälän puitteissa.

Tallinnan lentokentän sikaribaarin toiminta on keskittynyt enemmän sikarituotteiden jälleenmyyntiin vanhankaupungin vastineeseensa verrattuna.

Lentokentän La Casa del Habano myy kuubalaisten sikareiden ja pikkusikareiden lisäksi valikoimaa oheistuotteita, kuten sytyttimiä, sikarileikkureita, tuhkakuppeja, sikaripusseja, sekä humidoreja.

Myös lentokentän sikaribaarissa voi nauttia juomista ja sikareista paikan päällä.

Schlössle (Suite) Cigar Lounge
Pühavaimu 13/15
10123 Tallinna
www.schloesslehotel.com

Schlössle (Suite) Cigar Lounge Tallinna

Viiden tähden Schlössle-hotellin palveluihin kuuluu sen luksusmainen sikaribaari, joka on sisustettu menneiden aikojen aristokraateille soveliaaseen tyyliin.

Paikasta tekevät poikkeuksellisen rentouttavan ja viihtyisän tiloista löytyvät raskaat kiviseinät, nojatuolit, maalatut muraalit, sekä lukulamput.

Hienojen sikaarien ohella voit tilata sikarihuoneeseen myös konjakkijuomia hotellin kellarista.