3 tähden edulliset Tallinna hotellit

Erilaisista Tallinnan majoitus vaihtoehdoista yhden ja kahden tähden hotellit ovat yleensä hyvin vaatimattomia, ja niistä saattaa puuttua jopa keskeisiä ominaisuuksia (kuten vessa omassa hotellihuoneessa).

Valitsemalla kolmen tähden hotellin, varmistat yleensä kaikkien olennaisten hotellipalveluiden tarjonnan, mukaanlukien toimivan internetin ja hyvässä kunnossa olevat majoitustilat.

Halvimmat näistä tasokkaammista Tallinnan majoituspaikoista löytyvät etenkin lentokentän, sataman ja rautatieaseman läheltä (Go Hotel Shnelli, Susi Hotel, Metropol, City Hotel Portus).

Metropol
Roseni 13
10111 Tallinn

Hotel Metropol Tallinna

Kolmen tähden Hotel Metropol sijaitsee kävelymatkan päässä Tallinnan satamasta (500 m), aivan kaupungin ytimessä, restauroidussa Rotermannin kaupunginosassa.

Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös vanhakaupunki (200 m), keskeiset keskustan nähtävyydet, sekä upeimmat kauppakeskukset.

Edullisuudestaan huolimatta Metropol on erittäin moderni, viihtyisä, ja tasokas majoituspaikka sekä turisteille että bisnesmatkustajille.

Hotellissa on 149 huonetta, mukaanlukien 11 standardihuonetta saunalla, 5 juniori sviittiä saunalla, sekä 1 sviitti saunalla ja jacuzzilla.

Metropol käyttää asiakas-internetiinsä langattomia Wifi yhteyksiä, jotka kattavat koko rakennuksen.

Paikan palveluihin kuuluvat myös kauneussalonki, sauna, ja Ravintola-kahvila Berlin.

City Hotel Portus
Uus-Sadama 23
10120 Tallinn

City Hotel Portus Tallinna

Jos haluat hotellin aivan Tallinnan sataman vierestä, City Hotel Portus on erinomainen 3 tähden edullinen vaihtoehto.

Sataman lisäksi hotellilta on lyhyt kävelymatka vanhaankaupunkiin ja Tallinnan keskustaan, ja läheltä löytyy myös bussipysäkkejä vaikkapa lentokentälle jatkamiseen.

City Hotel Portus on kokonaisuutena 107 huoneen kokoinen, yksityiskohtiin kuuluessa viihtyisästi valitut huoneiden väripaletit ja ympäristöystävälliset korkkilattiat.

Palveluina hotellissa ovat tarjolla esimerkiksi saunatilat viidennessä kerroksessa (josta löytyvät myös hotellin konferenssitilat).

Susi Hotel
Peterburi tee 48
11415 Tallinn

Susi Hotel Tallinna

Kolmen tähden edullinen Hotel Susi on suosittu majoituspaikka etenkin lentokenttää ja Tallinnan pääbussiasemaa käyttävien keskuudessä, sillä nämä molemmat ovat vain 2 km päässä hotellilta.

Pääset hotellilta lentokentälle ja bussiasemalle nopeasti sekä rautiovaunuilla (joiden pysäkki on aivan hotellin vieressä) kuin myös taksilla.

Läheltä hotellia löytyvät myös mm. Tallinnan parhaat rautakaupat sisustusosastoineen.

Hotellista löytyy kaikkiaan 99 huonetta, mukaanlukien 4 joissa varustelutasoon sisältyy sauna.

Palveluihin kuuluu sisääntulotason ravintola, lobbybaari, 2 saunaa, biljardipöytä, sekä kauneushoitola.

Go Hotel Shnelli
Toompuiestee 37
10133 Tallinn

Go Hotel Shnelli Tallinna

Hotellina Go Hotel Shnelli, jota operoi virolainen AS Go Group, kuuluu maan suurimpaan turisti-ja matkustuspalveluita tarjoavaan konserniin.

Jos olet matkaamassa Tallinnasta eteenpäin junalla, vaikkapa Pietariin (kaksi lähtöä per päivä, junayhtiönä Go Rail/FPK), majoituspaikka sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan Balti Jaam juna-aseman yhteydessä.

Rautatieterminaalissa, jonne on hotellilta lasigalleria kulkuväylänä, löytyy palveluina mm. 100 paikkainen Ravintola Travel, matkailupalveluita lipunmyynteineen, kauppoja, ja kasino.

Vanhakaupunki nähtävyyksineen on lisäksi kivenheiton päässä hotellilta, ja satamaan on vain kohtuullinen kävelymatka.

7 kerroksisessa hotellissa on kaikkiaan 120 huonetta, mukana myös 2 perhehuonetta.

Tähetorni Hotel
Tähetorni 16
11625 Tallinn

Tähetorni Hotel Tallinna

Tähetorni Hotel on erittäin edullinen 3 tähden majoitusvaihtoehto Tallinnassa.

Paikan edullisuuden selittää osaltaan hotellin sijainti, 9 km keskustasta, viheriäässä ja rauhallisessa Nõmmen kaupunginosassa.

Majoituspaikan kohokohtiin lukeutuvat sen rakennuksen romanttiset tornit ja terassit, pyöreät arkkitehtuuriset elementit, sekä punatiiliset rakennusratkaisut, jotka luovat satulinnan oloisen kokonaisuuden.

Hotellista löytyy kokonaisuudessaan 38 huonetta neljässä kerroksessa, mukana 2 tasokkaampaa juniori sviittiä.

Tähetornin palveluihin kuuluvat lobbyaula takkoineen, jossa voit rentoutua takkatulen ääressä teeveetä katsoen, drinkin ja välipalan ääressä.

Paikka tarjoaa lisäksi ravintolan, jonka yksityiskohtiin löytyy viihtyisä kesäterassi.

Jos haluat käydä lenkkeilemässä hotellin lähimaastossa lomasi aikana, hyviä valaistuja reittejä lähellä tarjoavat mm. Glehni puisto ja Harku metsä.