Bershka Tallinna Rotermannin kauppakeskuksessa

Tallinnan Rotermannin kauppakeskuksesta, läheltä matkustajasatamaa, löytyvä Bershka on espanjalainen, Inditexin omistama muotimyymälä, jonka kohderyhmänä ovat etenkin markkinoiden nuorimmat hipsterit ja seikkailunhaluiset nuoret ihmiset.

Brändi on ollut toiminnassa vuodesta 1998 alkaen, ja nykyisin myymälöitä löytyy kaikkiaan 954 yhteensä 66 eri markkinalta (eniten myymälöitä on Espanjassa).

Suomea lähin myymälä löytyy Tallinnasta, Rotermannin kauppakeskuksen osana olevassa rakennuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta.

Bershka Tallinna kartta

Bershkan vaatteet, joita löytyy kategorioina naisille, miehille, ja nuorille, on suunniteltu pääasiassa edustamaan poikkeuksellista värikkyyttä, kirkkautta, ja täyttä kirjoa erilaisia tyylejä.

Vaatteista (myös kengistä ja somisteista) löytyviin elementteihin lukeutuvat muun muassa kukkakuviot, geometriset kuviot, sekä meriaiheiset symbolit.

Avainsanoina tarjolla olevien vaatteiden suhteen ovat alkuperäisyys ja trendikkyys, nuorille ihmisille jotka ovat kiinnostuneita muodista ja haluavat erottua muista luomalla oman Bershka-tyylinsä.

Bershka muoti Tallinna

Bershkan urbaani hip-tyyli löytyy myös sen kohtaamispaikkana toimivien kauppojen designista, jossa yhdistyvät katumuoti, trendikäs musiikki, ja taide.

Usein brändin mainoksissa yritetään tavoittaa nuorta seikkailunhaluista asiakaskuntaa, jotka ovat tietoisia viimeisimmistä trendeista ja kiinnostuneita musiikista, sosiaalisista verkostoista, ja uusista teknologioista.

Yksi tärkeimmistä syistä minkä takia Bershkasta on tullut brändinä niin merkittävä nopeassa aikavälissä on sen bisnesmallin joustavuus vaihtuviin muotivirtauksiin – brändin tarkoituksena on ollut aina täysin ajantasalla tärkeimmistä nuorisomuodin trendeistä.

Kaikki Bershkan kaupoissa myytävänä olevat vaatekappaleet (noin 4000 tuotteen valikoima per kausi) kehitetään täysin firman omien designereiden (60 hengen tiimi) toimesta, osittain yhteistyössä myymälöiden asiakkaiden antaman palautteen pohjalta.

Brändin myymälöiden sijainnit ovat kautta maailman strategisesti valittu trendikkäistä kaupunginosista (Tallinnassa restauroitu Rotermannin kaupunginosa) ja rakennuksissa, joissa on panostettu arkkitehtuuriin.

Bershka Tallinna

Kukin myymälä on muunnettu tilavaksi trendejä esitteleväksi showcase tilaksi, jossa samaa teemaa käytetään aina ikkunatiloista sisätiloihin saakka.

Myymälöissä löytyy kohokohtina vaatteiden lisäksi musiikkia, modernia grafiikkaa, muodikkaita värejä, nykyaikaisia kalusteita, sekä viimeisintä valaistusteknologiaa, tehden Bershkassa ostoksilla käynnistä uniikin kokemuksen.

Sisustuksen pääpainona on kuitenkin esitellä tarjolla oleva muoti mahdollisimman edustavasti, ja luoden asiakkaille maksimaalisen vapauden tutustua tarjolla oleviin muotikappaleisiin ja trendeihin.

Trendeihin tutustumisen suhteen voit vaatteiden katselun ja kokeilun lomassa ottaa vinkkejä uusimmista trendeistä urbaaneista taideteoksista joita myymälöistä löytyy, sekä valokuvataiteesta jota löytyy myymälöiden seiniltä.

Kun tulet myymälälle, ota hetki myös Bershkan näyteikkunoiden tarkastamisen, sillä firma panostaa niiden koristeluun, tuoden kauden tärkeimmät kokoelmien esineet näytille, esitellen samalla kauden johtavaa ja trendikkäintä muotiteemaa.

Ikkunat koristellaan uudelleen kullekin kaudelle, ja sisätiloista löytyvät vaatteet vastaavat aina jälleenrakennetun myymälän sisätilojen kauden teemaa.

Myymälöiden sisällä tilat on jaettu erilaisiin tuotelinjoihin, kuten Bershka, BSK, & Man, sekä edelleen tyyliltään omiin lokeroihinsa, aina rennosta tyylistä urheiluvaatteisiin ja perustuotteisiin.

Kunkin myymälän tärkein alue on naisten vaatetussektio, josta löytyy kaksi tuotelinjaa: Bershka ja BSK. Näistä “Bershka” painottaa viimeisintä muotia ja sisältää kaikki uusimmat trendit. Tuotelinjasta löytyy mm. farkkuja, vaatteita iltapukeutumiseen, vapaa-ajan vaatteita, sekä kokeellisia muotiasuja.

“BSK” on puolestaan nuorempien ihmisten brändi, ja tarjoaa aina trendejä, joissa on huomioitu viimeisimmät maut musiikin, idoleiden, ja rock starojen suhteen.

Miesten kokoelma on paljon enemmän kuin muodikkaita farkkuja nuorisolle, sillä voit shoppailla myös rentoa viikonloppumuotia, urheilumuotia, ja viimeisintä miestenmuotia.

Kussakin näissä kategoriassa löytyy omat versionsa kenkien ja somisteiden suhteen.

Jos pidät Bershkasta brändinä, sinun kannattaa tutustua Inditexin muihinkin brändeihin, joita ovat Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius sekä Zara Home.

Nykyisin (vuodesta 2011 eteenpäin) Bershkalla on fyysisten myymälöiden ohella myös nettikauppa, joka toimii Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Italiassa, Hollannissa, Portugalissa, Espanjassa, ja Isossa-Britanniassa.