Helsingin 1Store Apple kaupat

Apple tuotteisiin erikoistuneita 1Store kauppoja on Helsingin kaupungissa neljän toimipaikan verran, mukana World Trade Centerin myymälä (Aleksanterinkatu 17).

1Store on luonteeltaan valtuutettu Apple-tuotteiden jälleenmyyjä, jonka toimintaan kuuluvat myös brändin laitteiden huollot.

1Store Apple kauppa HelsinkiLöydät ketjun myymälöistä kaikki Suomen markkinoilla olevat Apple-tuotteet, muun muassa iPhone, iPad, iPod, Mac, MacBook, Mac Pro, ja Mac mini laitteet.

Myymälöiden tuotevalikoimiin kuuluvat lisäksi monipuolisesti erilaisia Applen-laitteiden kanssa yhteensopivia, muiden valmistajien tekemiä lisälaitteita ja tarvikkeita.

Näihin oheistarvikkeisiin ja lisälaitteisiin kuuluvat näppäimistöt ja hiiret, piirtopöydät, tulostimet ja skannerit, näytöt, ääni, laukut, tallennuslaitteet, muistit, kaapelit ja adapterit, akut ja virtalähteet, verkkotuotteet, TV-tuotteet, ergonomia ja tietoturva ratkaisut, sekä Apple-kirjat.

Voit selata tuotevalikoimaa hintoineen 1Store verkkokaupan kautta (www.1store.fi), ja paikan päällä myymälöissä sinua voivat opastaa oikeanlaisiin ratkaisuihin ammattitaitoiset Apple-asiantuntijat.

Henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti erilaisten uusien Apple-laitteistojen, oheislaitteiden, sekä ohjelmistojen suhteen.

1Store Apple Store Helsinki1Store myymälöitä pyörittävä, vuonna 1988 perustettu MacPeople Oy on kooltaan Suomen suurin Apple-tuotteiden myyntiin erikoistunut valtuutettu jälleenmyyjä ja Apple Premium Reseller.

Kukin yhtiön myymälöistä palvelee sekä kuluttajia, tietokoneiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia, sekä pienyrityksiä.

1Store pystyy tarjoamaan palveluita myös suurten yritysten tarpeisiin, etenkin perinteisen IT:n rinnalle tuotuihin ATK-ratkaisuihin.

Myymälät ovat erinomaisia paikkoja käydä tutustumassa omin käsin keskeisiin Apple-tuotteisiin ja lisätarvikkeisiin.

Ketjulla on oma, Applen valtuuttama & Apple Premium Service Provider -statuksen omaava huoltokeskus Helsingissä, osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 10.

Huollon järjestelmäasiantuntijat ja huoltoteknikot tarjoavat sekä käyttäjätukea että huoltopalveluita, kattaen kaikki IT-järjestelmien ylläpitoon liittyvät toimenpiteet.

Voit kääntyä 1Storen huollon puoleen muun muassa, jos kyseessä ovat esiasennukset, laitekohtaiset konfiguroinnit, käyttäjätuki, huoltopalvelut, vara- ja vuokralaitteet tilapäistarpeisiin, laitteisto ja –lisenssirekisteröinnit, sekä palvelinjärjestelmien ja verkon ylläpidot (määriteltyjen kumppanien ja laitevalmistajien kanssa).

Helsingin 1Store myymälät – yhteystiedot

1Store Itis Kauppakeskus
Itäkatu 1-7, 1. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.1store.fi

1Store Autotalo (myymälä & huolto)
Eteläinen Rautatiekatu 10
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-17
www.1store.fi

1Store Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosenkatu 1, E-kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.1store.fi

1Store World Trade Center
Aleksanterinkatu 17
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-la klo 10-18, su klo 12-18
www.1store.fi

1Store myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

1Store Turku
Yliopistonkatu 23
20100 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 10-16, su klo 12-16
www.1store.fi

1Store-ketjulla on olemassa Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/HumacPeople1store.

Facebook-sivuille tulee tietoja muun muassa ajankohtaisista Apple uutisista ja ketjun tarjoamista alennuksista.