Helsingin Casuarina sisustuskauppa

Casuarina kuuluu Helsingin Design District korttelin palveluvalikoimiin, osoitteessa Fredrikinkatu 30.

Profiililtaan Casuarina on vuonna 1998 perustettu lifestyle myymälä, jonka toimintaan inspiraation antoivat vuosien matkustelu eri puolilla maailmaa ja niiltä kerätyt esineet.

Casuarina myymälä HelsinkiMyynnissä olevat sisustustuotteet edustavat ajatonta, iätöntä, ja kokonaisvaltaista tyyliä, jotka syntyvät ajan, tarinoiden, sekä tyylilajien kerrostumista.

Tuotteissa kohtaavat itä ja länsi, etnisyys, sekä moderni, vanha, ja uusi.

Valikoimissa on nykyaikaisen designin rinnalla korkealaatuisia vintage-huonekaluja, joita liikkeeseen tuodaan yksittäin Aasiasta ja Pariisin antiikkimessuilta.

Avaintekijöitä tuotteiden valinnoissa ovat muun muassa laadukkaat materiaalit, suunnittelu, ja työn laatu, kattaen laajan merkkivalikoiman ja räätälöidyt ratkaisut.

Huonekalujen lisäksi myynnissä on valaisimia, astioita, mattoja, vuodevaatteita, ja muita kodin tekstiilejä sekä pienesineitä.

Casuarina tuotteet HelsinkiSisustusliikkeen toiminnan ydinosaamista ovat asiakkaiden kanssa ideointi, ongelmanratkaisu, sekä tarpeisiin sopivien tuotteiden etsiminen, lopputuloksena syntyessä viihdyttäviä ja luokseen kutsuvia tiloja.

Saat liikkeestä sisustussuunnittelijan asiantuntemusta niin kaluste- ja materiaalivalintoihin, kalusteiden sijoitteluun, kuin värien ja valaistuksen suunnitteluunkin.

Liikkeen osaamiseen suunnittelupalveluiden suhteen kuuluvat tilaohjelman luonti ja kalustetut pohjapiirrokset tiloista, räätälöitävien kokonaisuuksien suunnittelu & mittapiirrokset sekä materiaali-, tekstiili- ja värisuunnitelmat, tuotevalinnat, sekä valaistussuunnittelu.

Casuarina suunnittelee kotien ohella myös julkisia tiloja.

Casuarina
Fredrikinkatu 30
00120 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-15
www.casuarina.net

Sisustusliike Casuarinan virallinen Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/casuarina.fi.

Facebookiin tulee muun muassa sisustusideoita ja tietoja myymälän uutuuksista sekä ajankohtaisista tarjouskampanjoista.