Helsingin EA-Terveydenhoitomyymälä

EA-Terveydenhoitomyymälä on osa kauppakeskus Forumin palveluvalikoimaa, sijaiten rakennuskompleksin Yrjönkäytävän varrella (Yrjönkatu 23).

Kyseessä on terveydenhoitotuotteiden erikoismyymälä, jonka valikoimat sisältävät monipuolisesti erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita.

EA-Terveydenhoitomyymälä Kauppakeskus Forum HelsinkiLöydät myymälästä muun muassa Suomen suurimman valikoiman Birkenstock-terveysjalkineita, kuin myös erilaisia jalkojenhoitotuotteita, urheilutukia, kuntovälineitä, pienapuvälineitä, sekä tukisukkia.

Kaikkiaan tuotekategorioihin kuuluvat Birkenstock tuotteet, muut jalkineet, pohjalliset, jalkojenhoito tuotteet, sukat, niveltuet ja tukivyöt, kauneus ja terveys tuotteet…

…mittarit & stetoskoopit, sairaanhoito tuotteet, tyynyt, lämpöasut & kohdelämmittimet, kuntovälineet, uimavälineet, kävelykepit ja apuvälineet, lämpötyynyt, sekä kuumavesipullot.

Saat halutessasi myymälässä ystävällistä, asiantuntevaa opastusta tuotteisiin, löytääksesi juuri tarpeisiisi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

EA-Terveydenhoitomyymälä aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 1922, ja firmalla on ollut toimipaikka myös Turussa vuodesta 2003 saakka.

Yhtiön menestyksen taustalla oleviin tekijöihin kuuluvat mm. laaja tuotevalikoima, ajan tasalla olevat valikoimat terveydenhoidon tuotteita, sekä tuotteiden edustama korkea laatu.

Lisäksi myymälöiden työntekijät ovat koulutukseltaan terveydenhoitoalan ammattilaisia, joten asiakkaat saavat aina täsmällistä ja tehokasta opastusta tuotteiden käyttöön.

Helsingin EA-Terveydenhoitomyymälä toimipaikat

EA-Terveydenhoitomyymälä Kauppakeskus Forum
Yrjönkatu 23, Yrjönkäytävä 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
www.ea.fi

EA-Terveydenhoitomyymälä toimipaikat muualla Suomessa – yhteystiedot

EA-Terveydenhoitomyymälä Turku
Yliopistonkatu 28
20100 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 11-17, la klo 10-15
www.ea.fi

EA-Terveydenhoitomyymälän tuotevalikoimat

Birkenstock tuotteet: Birkenstock, Papillio, Alpro, Footprints, Tatami, Betula, Birki’s.

Muut jalkineet: Hartjes, Rathgeber, Pullman.

Pohjalliset: pohjalliset.

Jalkojenhoito: jalkavoiteet, jalkojenhoitotuotteet.

Sukat: tuki- ja kompressiosukat, angora- ja laamanvillasukat.

Niveltuet ja tukivyöt: niveltuet ja tukivyöt.

Kauneus ja terveys: sakset ja kynsienhoito, hampaidenhoito, migreenimaskit, unimaskit ym., palloruiskut, maitopumput ym.

Mittarit, stetoskoopit: verenpaine- ym. mittarit, stetoskoopit.

Sairaanhoito: ensiapulaukut ja -tarvikkeet, haavanhoito, teipit ja siteet, inkontinenssi, aikuisten vaipat, vuodepotilaat, vanhustenhoito, dosetit, pillerinpuolittajat, muut sairaanhoitotuotteet.

Tyynyt: terveystyynyt, istuinreikätyynyt, niskatyynyt, ammetyynyt.

Lämpöasut, kohdelämmittimet: angora asut.

Kuntovälineet: kuntovälineet.

Uimavälineet: uimavälineet.

Kävelykepit ja apuvälineet: kävelykepit ja apuvälineet.

Lämpötyynyt: henkilövaa’at, lämpötyynyt.

Kuumavesipullot: kuumavesipullot.

Muut tuotteet: muut tuotteet.

Voit tutustua kaikkiin tuotteisiin ja niiden hintoihin EA-Terveydenhoitomyymälän verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.ea.fi.