Helsingin Habitat huonekalu- ja sisustuskauppa

Brittiläinen sisustusalan ketju Habitat on edustettuna Helsingissä yhdellä myymälällä, kauppakeskus Citycenterin puitteissa Keskuskadulla.

Lontoossa vuonna 1964 perustettu Habitat on nykyisin yksi Euroopan ikonisimmista sisustusbrändeistä.

Habitat huonekalu- ja sisustuskauppa HelsinkiYhtiö tunnetaan etenkin innovatiivisista, moderneista, ja funktionaalisista designeistaan, sekä sisustustarvikkeistaan että huonekaluistaan.

Tämä suuntautuminen sai alkunsa perustaja Terence Conranin ideasta tuoda kodin sisustamiseen nykyaikaisia ja trendikkäitä ratkaisuja, aikaisempien vuosikymmenten synkkien ja tilaa vievien huonekalujen syrjäyttäjinä.

Tuotekategorioina voit ostaa Helsingin myymälästä tuotteita olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, toimistolle, ja puutarhaan.

Erikoisosaamisena Habitat-ketjulla ovat sohvat, nojatuolit, ja muut keskeiset huonekalut, valaistus, sekä kodin pientavarat.

Voit tutustua tuhansien tuotteiden valikoimaan ja hintoihin parhaiten yhtiön verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.habitatfinland.fi.

Helsingin Keskuskadun 1400 m2 kokoinen myymälä avattiin marraskuussa 2014, ja sisältää monipuolisesti yhtiön parhaita huonekaluja, sisustustuotteita, astioita, ja tekstiilejä.

Kaikkiaan Habitatilla on Euroopassa yli 50 myymälää.

Habitat Kauppakeskus Citycenter
Keskuskatu 6, Makkaratalo 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.habitatfinland.fi

Habitat myymälän tuotekategoriat

Olohuone: sohvat ja nojatuolit, nahkasohvat, kangassohvat, vuodesohvat, nojatuolit, pöydät, sohvapöydät, sivupöydät, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, tekstiilit, viltit, huovat ja päiväpeitot, sisustustyynyt, matot, verhotangot ja -kiskot, sisustustuotteet, kehykset ja taide, kellot, peilit, kynttilät ja kynttilänjalat, maljakot ja ruukut, kukat ja kasvit, huonetuoksut.

Keittiö: pöydät, ruokapöydät, sivupöydät, tuolit, ruokapöydäntuolit, taittotuolit, jakkarat ja penkit, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, säilytyselementit, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, keittiön pientavarat, astiat, lasit, aterimet ja ottimet, kattaus ja tarjoilu, keittiötarvikkeet, ruoanlaitto, tekstiilit, keittiötekstiilit, verhotangot ja -kiskot, matot, sisustustuotteet, kehykset ja taide, kellot, peilit, kynttilät ja kynttilänjalat, maljakot ja ruukut, kukat ja kasvit, huonetuoksut, piensäilytys, laatikot ja korit, koukut, ripustimet ja telineet.

Makuuhuone: nukkuminen, patjat, pöydät, yöpöydät, sivupöydät, työpöydät, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, naulakot, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, tekstiilit, vuodetekstiilit, viltit, huovat ja päiväpeitot, matot, sisustustyynyt, verhotangot ja -kiskot, piensäilytys, laatikot ja korit, koukut, ripustimet ja telineet.

Toimisto: pöydät, työpöydät, sivupöydät, tuolit, työtuolit, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, naulakot, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, piensäilytys, toimistotarvikkeet, laatikot ja korit, koukut, ripustimet ja telineet.

Puutarha: puutarhakalusteet

Sohvat ja nojatuolit: nahkasohvat, kangassohvat, vuodesohvat, nojatuolit, rahit.

Kaikki huonekalut: pöydät, ruokapöydät, sohvapöydät, sivupöydät, työpöydät, yöpöydät, tuolit, taittotuolit, jakkarat ja penkit, työtuolit, ruokapöydäntuolit, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, naulakot, nukkuminen, patjat.

Valaistus: valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet.

Pientavarat: keittiö, astiat, lasit, aterimet ja ottimet, kattaus ja tarjoilu, keittiötarvikkeet, ruoanlaitto, keittiötekstiilit, sisustustuotteet, kehykset ja taide, kellot, peilit, kynttilät ja kynttilänjalat, maljakot ja ruukut, kukat ja kasvit, huonetuoksut, kylpyhuone, kylpyhuonetarvikkeet, ihonhoito, kylpyhuonetekstiilit, pyyhkeet, tekstiilit, matot, sisustustyynyt, verhotangot ja -kiskot, kylpyhuonetekstiilit, pyyhkeet, vuodetekstiilit, viltit, huovat ja päiväpeitot, keittiötekstiilit, piensäilytys, laatikot ja korit, laukut ja sateenvarjot, koukut, ripustimet ja telineet, toimistotarvikkeet.

Voit tutustua kaikkiin Suomessa myynnissä oleviin Habitat tuotteisiin ja niiden hintoihin paikan verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.habitatfinland.fi.

Tietoja uusista tuotteista ja ajankohtaisista alennusmyynneistä tulee ensimmäisenä etenkin myymälän Facebook-sivulle, www.facebook.com/habitatsuomi.