Helsingin Kampin Suutari

Kampin Suutari on osa Kampin kauppakeskuksen palveluita, Helsingin ydinkeskustan alueella kaupunkia.

Nimestään huolimatta Kampin Suutarin palveluihin kuuluu paljon enemmänkin kuin pelkät suutarintyöt.

Kampin Suutari Kauppakeskus Kamppi HelsinkiKoko palveluvalikoimaan sisältyvät perinteiset suutarityöt, avaimet & lukot, passikuvaukset, lipunmyynti, kyltit, painatukset, teippaukset, tavarasäilytykset, nahkatyöt, teroituspalvelu, sekä pyörähuolto.

Suutarintöiden puolesta palvelupiste tarjoaa kaikki perinteiset kenkiin liittyvät suutarintyöt: kenkien korjaukset, paikkaukset, suojaukset, ja huollot.

Esimerkkitöitä ovat myös koronkiinnitykset, pohjavuoret, takavuoret, ja vetoketjukorjaukset.

Myymälä on liukuesteiden erikoisliike, myyden vain parhaita CE-merkinnällä varustettuja liukuesteitä.

Kampin Suutarin valikoimiin sisältyy kattavasti erilaisia avaimia ja lukkoja, mukaanlukien Abloy- ja ura-avaimet, auton- ja ajonestoavaimet, Boda-avaimet, sekä avaimet ja lukot polkupyöriin, mopoihin, moottoripyöriin, ja työkoneisiin.

Voit teetättää palvelupisteessä passikuvat (8 kpl), joille annetaan takuu siitä, että ne hyväksytään virallisiksi passikuviksi. Myös erikoiskokoisten viisumikuvien otattaminen on mahdollista.

Suutaripalvelu toimii Lippupalvelun, Menolipun, ja Piletilevin välittämien tapahtumalippujen ostopaikkana.

Voit teetättää Kampin Suutarissa lisäksi kaikki tarvitsemasi kyltit, kilvet, opasteet, sekä plakaatit.

Tässä suhteessa valikoimiin lukeutuvat muun muassa toimisto-opasteet, ovinimikilvet, kaiverretut kilvet, turvakilvet ja –tarrat, liikennemerkit, sekä mainos- ja messukilvet.

Painatusten puolesta Kampin Suutari toteuttaa tekstiilipainatukset yksi- tai nelivärisinä versioina. Haluamasi painatus voi olla tekstiä, grafiikkaa, tai vaikkapa kuvia.

Muita oheispalveluita ovat teippaukset niin autoihin kuin ikkunoihinkin, veitsien, saksien, ja luistimien teroitukset, sekä pyörähuollon palvelut: pyörien puhdistukset, voitelut, kumin paikkaukset, ja renkaanvaihdot.

Lisäksi voit korjauttaa nahkatuotteita Kampin Suutarissa, kuten laukut, kassit, matkalaukut, nahka-asusteet, pelivarusteet, sekä nepit ja napit.

Kampin Suutari Kauppakeskus Kamppi
Narinkka 3, E-taso
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 7-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.kampinsuutari.fi

Kampin Suutari löytyy osana kauppakeskus Kampin palveluita, osoitteessa Narinkka 3.

Löydät palvelupisteen rakennuskompleksin kaukoliikenteen terminaalin ovien
pielestä, E-tasolta.