Helsingin Kokkipuoti myymälä

Kokkipuoti liike sijaitsee Helsingin Design District kokonaisuudessa Korkeavuorenkadulla, Esplanadin vieressä (Korkeavuorenkatu 45).

Kyseessä on vuonna 1968 perustettu keittiötarvikkeiden erikoisliike, josta löytyy välineitä kaikille ruoanlaittajille, harrastelijoista aina ammattilaisiin saakka.

Kokkipuoti HelsinkiParhaiten myymälä tunnetaan erinomaisista veitsistään, padoistaan, sekä kattilavalikoimistaan.

Tuotevalikoimina liikkeessä ovat kokonaisuudessaan kaupan veitset, valmistusastiat, työvälineet, tuotteet leivontaan, juomatuotteet, pienkoneet, kattaustuotteet, sekä tekstiilit.

Veitset: kokkiveitset, santokut, juures- ja pienveitset, liha- ja kalaveitset, leipä- ja sahalaitaveitset, pihviveitset, erikoisveitset, veitsi- ja tukkisetit, veitsenteroittimet, veitsien säilytystuotteet, leikkuulaudat, sakset ja avaajat.

Valmistusastiat: paistinpannut ja parilat, kattilat, kasarit, padat, uuniastiat, erikoisastiat.

Työvälineet: pippurimyllyt, morttelit, tuotteet lihan, kalan, ja munan valmistamiseen, mitat, kulhot, ja siivilät, lastat, nuolijat, vatkaimet, ja siveltimet, tuotteet hedelmiä, yrttejä, ja vihanneksia varten, sekä pastan valmistamisen työvälineet.

Leivonta: leivontavuoat, muffini- ja annosvuoat, leipä ja pizza tuotteet, työvälineet, kulhot, ja mitat, koristeluvälineet, tarjoilutuotteet.

Juomat: samppanjatuotteet, viinituotteet, cocktail, olut & muut juomatuotteet, sekä tee- ja kahvituotteet.

Pienkoneet, kattaus, ja tekstiilit: KitchenAid-tuotteet, tarjoiluastiat ja -välineet, Versace-tuotteet, esiliinat.

Kokkipuoti myymälä Helsinki

Voit tutustua tuotteisiin ja niiden hintoihin Kokkipuodin verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.kokkipuoti.fi.

Kaikki tuotteet on otettu huolen valinnan kautta, suomalaiseen ruokailukulttuuriin ja tyylimakuun soveltuvina ratkaisuina.

Kokkipuoti edistää kotimaista keittiökulttuuria myös tapahtumien kautta, sillä myymälän keittiössä järjestetään ajoittain erilaisia teemallisia ruoanlaittotapahtumia, myös uutuusvälineisiin liittyen.

Lisäksi liikkeessä on esillä “Kokkipuoti Curated” nimen alla vaihtuvia näyttelyitä ja tuotekokonaisuuksia, jotka ovat esillä ja ostettavissa vain rajoitetun ajan.

Kokkipuoti Helsinki Design District
Korkeavuorenkatu 45
00130 Helsinki
Aukioloajat: ma–pe klo 10-18, la klo 11-16
www.kokkipuoti.fi

Kokkipuodin virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/pages/Kokkipuoti/201553496553816.

Facebookiin tulee mm. tietoja liikkeen alennusmyynneistä sekä kohokohtien esittelyjä tuotevalikoimista.