Helsingin Le Creuset kokkikauppa

Ranskalaisen keittiövälineiden valmistaja Le Creusetin myymälä on osa kauppakeskus Kampin palveluita, Urho Kekkosen kadun varrella Helsinkiä.

Vuonna 1925 perustettu Le Creuset on nykyään yksi maailman luotetuimpia ruoanlaiton välineiden brändejä, jonka tuotteita myydään 60:ssä eri maassa.

Le Creuset kokkikauppa Kauppakeskus Kamppi HelsinkiMallistot Le Creusetin tuotannossa kattavat aina koko ateriakokonaisuuden ruokineen ja viineineen, luoden pohjan sille upealle ranskalaiselle keittiökulttuurille, josta maa on kuuluisa.

Yksi yhtiön kuuluisimmista tuotesarjoista ovat värikkäästi emaloidut valurautapadat, jotka on yhdistetty ranskalaiseen ruoanlaittoon jo vuodesta 1925.

Le Creuset pysyy ajanmukaisena kaudesta toiseen mm. lisäämällä valikoimiin uusia värejä ja tuotteita trendien mukaan.

Valurautatuotteiden ohella voit ostaa yhtiön Kampin kauppakeskuksen myymälästä myös kivitavaraa, teräs- ja alumiinituotteita, tekstiilejä, silikoonituotteita, kulhoja, ja viinitarvikkeita.

Voit tutustua yhtiön ajankohtaiseen tuotevalikoimaan firman englanninkielisillä verkkosivuilla, osoitteessa www.lecreuset.com.

Kampin Le Creuset myymälä avasi ovensa Helsingissä syyskuussa 2013.

Le Creuset Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.lecreuset.com

Le Creuset kokkipuoti sijaitsee osana Helsingin ydinkeskustan kauppakeskus Kamppia.

Tarkalleen ottaen myymälä löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta, PETRIFUN vaatekaupan ja Picnic kahvilan välisestä liiketilasta.