Helsingin Louis Vuitton myymälä

Ranskalaisen muotitalo Louis Vuittonin myymälä Helsingissä löytyy Pohjois-Esplanadin varrelta kaupungin keskustaa.

Louis Vuitton Helsinki lippulaivamyymälässä on kaupan pääasiassa tuotemerkin naisten jalkineet, aurinkolasit, miesten kengät, sekä nahkatuotteet ja asusteet.

Louis Vuitton liike HelsinkiYhtiö (ja sen LV logo), joka on perustettu vuonna 1854, on nykyään yksi maailman arvostetuimpia luksusbrändejä.

Kokonaisuudessaan Louis Vuitton valmistaa monipuolisesti erilaisia luksustuotteita aina matkalaukuista ja nahkatuotteista valmisvaatteisiin, jalkineisiin, kelloihin, koruihin, asusteisiin, ja aurinkolaseihin saakka.

LV myy tuotteitaan Suomen ohella noin 50 maassa ja yli 460 oman myymälän voimin, kuin myös tasokkaissa tavarataloissa sekä yhtiön verkkosivujen (www.louisvuitton.com) nettikaupan kautta.

Louis Vuittonin yksittäisistä tuoteryhmistä kuuluisimpiin kuuluvat matkalaukut, joita se on valmistanut 1800-luvulta saakka käsityönä.

Kunakin kautena LV valmistaa myös harvinaisia, rajatun tuotantoerän laukkuja, jotka ovat yleisesti ostettavissa vain varausten kautta etenkin maailman suuremmissa Louis Vuitton liikkeissä.

Louis Vuitton Helsinki
Pohjoisesplanadi 35
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18
www.louisvuitton.com

Louis Vuittonin maailmanlaajuinen, virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/louisvuitton.

Facebook-sivusto on loistava paikka tutustua uusimpiin LV muotinäytöksiin ja mainoskampanjoihin, sekä muihin brändiin liittyviin uutisiin.