Helsingin Mayor’s Gym kuntosali

Kuntosali Mayor’s Gym sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinkiä, Ruoholahden kauppakeskuksen tiloissa (Itämerenkatu 21).

Mayor’s on perinteinen kuntokeskus, paikka kaikenikäisille kuntoilijoille, jotka etsivät näkyviä tuloksia harjoittelulleen kannustavassa ilmapiirissä.

Mayor's Gym kuntosali HelsinkiHarjoittelemaan pääsee valitsemalla kertakäyntimaksun tai kuukausimaksun, ja tarjolla on myös edullinen päiväkortti.

Kun valitset kuukausimaksun, pääset harjoittelemaan magneettikortilla viikon läpi sinulle parhaiten sopivina aikoina, maanantaista sunnuntaihin klo 6-23 (myös juhlapyhinä).

Kuukausikortin tai kertakäynnin voit ostaa kuntosalin vastaanoton aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin klo 14-20 & lauantaisin klo 12-16.

Mayor’s on ilmapiiriltään maailmankuulun Gold’s Gym ketjun tyylinen paikka, ollen yksi eturivin suomalaisen kehonrakennuskulttuurin edistäjistä.

Kuntokeskuksen toimintaa pyörittää vuonna 2010 perustettu, voittoa tavoittelematon ja riippumaton Mayors Ry.

Yhdistyksen toimintaan kuuluu kuntourheilun, kehonrakennuksen, ja fitneksen tunnettuvuuden ja suosion aktiivinen kehittäminen kotimaassa.

Mayor’s Gym Kauppakeskus Ruoholahti
Itämerenkatu 21
00180 Helsinki
Aukioloajat (vastaanotto): ma-pe klo 14-20, la klo 12-16
Aukioloajat (magneettikortilla): ma-su klo 6-23
www.mayors.fi

Mayor’s Gymin virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/mayorsgym.

Facebookiin tulee muun muassa ajankohtaisia uutisia kehonrakennuksen maailmasta ja tietoja kuntosalin toiminnasta & uusista kuntolaitteista.