Helsingin Ogelin hammaslääkärit

Ogelin hammaslääkärit palvelee Helsingin Ogelin liikekeskuksessa, 2. kerroksessa, Oulunkylän juna-aseman vieressä.

Hammashoitolan toimintaan kuuluvat korkealuokkaiset suun ja hampaiden terveydenhoidon palvelut kaikenikäisille potilaille.

Ogelin hammaslääkärit hammashoitola HelsinkiPerushammashuollon ohella keskus pystyy toteuttamaan vaativaakin erikoishammashoitoa edellyttäviä toimenpiteitä.

Hammaslääkäripalveluiden valikoimassa ovat kategorioina perushammashoito, työterveyshammashoito, suuhygienisti, hammashoito nukutuksessa, piiloreiän löytäminen, keraaminen paikka, juurihoito, hampaiden valkaisu, hammasimplantti, otsonihoito, ja oikomishoito.

Näistä perushammashoidossa kartoitetaan hampaiden ja koko suun terveydentila, jotta tilanteesta syntyisi mahdollisimman oikeanlainen kuva.

Kattavan tarkastuksen kautta voidaan tehdä yksilöllinen hoitosuunnitelma mahdollisesti tarvittavine toimenpiteineen sekä niihin liittyvine kustannusarvioineen.

Perushammashoitoa ovat hampaiden tarkastus, reikien paikkaus, tulehdusten hoito, ja hampaiden puhdistus.

Muista palveluista hammashoitolan suuhygienisti on ammattilainen henkilökohtaisen terveysneuvonnan ja suun infektiosairauksien, karieksen, sekä ientulehdusten hallinnan suhteen.

Lisäksi suuhygienisti hoitaa hampaiden kiinnityskudossairauksia (parodontiitti), poistaa hammaskivet, sekä suorittaa hampaiden valkaisuhoitoja.

Ogelin hammaslääkärien tarjoamat keraamiset täytteet ovat muoviin verrattuna ominaisuuksiltaan lähempänä luonnollista hammaskudosta, ja moninkertaisesti kestävämpää paikkausmateriaalia.

Tällaisen keraamisen täytteen etuihin lukeutuu parempi saumatiiviys, joka näkyy mm. pienentyneenä reiän uusiutumisen riskinä sekä jäljellä olevan oman hampaan tukemisena, vähentäen lohkeamien syntymistä.

Ogelin hammaslääkärit käyttää omaa CEREC-laitteistoaan, joilla valmistetaan tietokoneohjatusti esteettisiä keraamisia paikkoja hyvinkin nopeasti.

Valkaisuhoitojen puolesta hammashoitola käyttää suuhygienistin toteuttamaa Beyond-valkaisumenetelmää, jonka lopputuloksena on uusi, valkoisempi hymy turvallisesti ja tehokkaasti.

Ennen hampaiden valkaisua asiakkalta varmistetaan aina myös suun yleinen terveys: olemassaoleva hammaskivi poistetaan ja hampaat paikataan & puhdistetaan.

Beyond-valkaisumenetelmässä hampaat käsitellään valkaisuaineella noin 2-3 kertaa, tarpeen mukaan. Hampaita valotetaan valolaitteella, ilman vihlontaa, lopputuloksena ollessa tyypillisesti useita asteita valkoisemmat hampaat.

Palveluihin sisältyvät oikomishoidot on tarkoitettu sekä purentahäiriöiden korjaamiseen että hymyn kaunistamiseen.

Tyypillinen syy tulla oikomishoitoon on virheellinen purenta, mutta oikomisessa voi olla kyse myös tarve tasaisemmalle, kauniimmalle hammasrivistölle.

Oikomishoitoon on mahdollista mennä niin lapsena kuin aikuisiässäkin.

Oikomisessa käytetään kiinteitä tai irroitettavia oikomiskojeita, hoidosta riippuen.

Hoidon toteuttaa aina oikomishoidon erikoishammaslääkäri, mutta tapauksesta riippuen hoitoon saatetaan tarvita mukaan muiden erikoisalojen hammaslääkäreiden asiantuntemusta.

Keskus toteuttaa myös hammasimplantit, jotka ovat metallista (yleensä titaanista) valmistettuja keinojuuria, jolla voidaan korvata yksittäinen tai useampi puuttuva hammas.

Implanttien päälle voidaan valmistaa erilaisia proteeseja, mukaanlukien kruunuja tai siltoja.

Prosessina hammasimplantti asennetaan kirurgisesti leukaluuhun, jossa se toimii kuin hampaan oma, alkuperäinen juuri.

Implantti vaatii pitkän parantumisajan (noin 3-8 kk), ennen kuin varsinainen proteettinen osa liitetään implanttiin.

Yksi Ogelin hammaslääkärit hoitolan erikoisosaamisista on pelkopotilaiden hoito.

Keskus tarjoaa hoitoa nukutuksessa, tai sedaatiossa eli lääkerentoutuksessa – kivuttomasti ja turvallisesti. Palveluvalikoimissa ovat lisäksi kivuttomat otsonihoidot reikiintyneille hampaille.

Ogelin hammaslääkärit – Liikekeskus Ogeli
Kylänvanhimmantie 29, A ja C-porras, 2. kerros
00640 Helsinki
www.ogelinhammas.fi

Ogelin hammaslääkärit hoitolan virallinen Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/ogelinhammaslaakarit.

Facebookiin tulee tietoja esimerkiksi hammashoitolan palveluiden yksityiskohtisista ja yhtiöön liittyvistä uutisista.