Helsingin Orsay vaatekaupat

Saksalainen vaatemerkki Orsay on edustettuna Helsingissä kahdella myymälällä, kauppakeskuksissa Citycenter ja Forum.

Naistenvaatemerkki Orsay tunnetaan maailmanlaajuisesti parhaiten nuorekkaasta, muodikkaasta, hyvää hinta-laatusuhdetta edustavista vaatteistaan ja asusteistaan.

Orsay HelsinkiVaatteet ovat aina trendikkäitä, täydellisesti yhteensopivia, ja niiden avulla on helppo ilmaista yksilöllistä naisellisuuttaan kaikissa tilanteissa.

Trendien ohella Orsayn design-tiimi ottaa mallistoissaan huomioon tärkeimmän seikan – suoran päivittäisen palautteen asiakkailtaan yli 630:ssa myymälässä 26:ssa eri maassa.

Tyypillinen Orsay asiakas on moderni, itseluottavainen nainen, joka haluaa pukeutua henkilökohtaisen makunsa ja tyylinsä mukaisesta, pysyen aina tyylikkäänä, naisellisena, ja trendikkäänä.

Helsingin myymälöissä tarjolla on helposti teemoihin yhdistettävissä olevia vaate- ja asustekokonaisuuksia, kaikkiin mielenaloihin ja tapahtumiin sopivina.

Saat halutessasi vaatteiden valintaan apua myös myymälöiden asiantuntevilta ja ystävällisiltä asiakaspalvelijoilta, jotka ovat keskeinen osa elämyksellisen Orsay ostoskokemuksen taustalla.

Orsay vaatteet Helsinki

Kukin myymälä on suunniteltu tuotteiden selkeää esittelyä varten, inspiroivilla näyteikkunoilla ja miellyttävisti sisustetuilla sisätiloilla.

Helsingin Orsay toimipaikat – yhteystiedot

Orsay Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.orsay.com

Orsay City Center
Aleksanterinkatu 19
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.orsay.com

Orsay brändin virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/orsay.

Facebookin kautta Orsay muun muassa antaa tyylivinkkejä ja ideoita pukeutumiseen, sekä tarjoaa ensikatsauksia uusiin mainoskampanjoihin.