Helsingin Piruetti & Ballerina Shop myymälä

Piruetti & Ballerina Shop myymälä toimii osana Helsingin kauppakortteli Forumin palveluita, Yrjönkadun varrella kokonaisuutta.

Kyseessä on liikkujan oma kauppa, josta löytyvät saman katon alta tuotteet tanssiin, balettiin, voimisteluun, luisteluun, sekä liikunta-asut ja tarvikkeet.

Piruetti & Ballerina Shop HelsinkiMyymälän ominaisuuksiin kuuluvat asiantunteva palvelu & korkeaa laatua edustavat tuotteet.

Tuotteita on myynnissä kategorioissa fitness, voimistelu, tanssi ja baletti, luistelu, tanssikengät, ja oheistarvikkeet.

Fitness: basics, housutrikoot, perustopit, alusasut, jazzhousut, lyhyet topit, peruspaidat, topit, paidat, printtipaidat, pitkät housut, caprihousut, shortsit, takit ja jakut, PINEAPPLE/lasten asut, PINEAPPLE/aikuisten asut.

Voimistelu: voimisteluvälineet, pallot, keilat, nauhat ja kepit, narut, vanteet ja vanneteipit, Chacott -välineet, välinesuojat ja lisätarvikkeet, voimistelutossut, voimistelutrikoot, voimistelun peruspuvut, voimistelupuvut helmalla, voimistelupuvut ilman helmaa, treeni- ja edustusasut, alusasut, oheistarvikkeet.

Tanssi ja baletti: baletti, kärkitossut, harjoitustossut, balettihelmat, baletin peruspuvut, nuorten ja aikuisten balettipuvut, lasten balettipuvut, tutut ja housututut, Wear Moi, balettitrikoot, oheistarvikkeet, Flamenco, tanssi, tanssihameet, tanssipaidat, haalarit, tanssihousut, tanssimekot, miesten tanssiasut, alusasut, lämmittelyasut, säärystimet.

Luistelu: luistelutrikoot ja -housut, luisteluhelmat, luistelupuvut, treenivaatteet, paidat ja topit, fleecet ja jakut, alusasut, oheistarvikkeet.

Tanssikengät: naisten tanssikengät, miesten tanssikengät, jazztossut, rokkitossut, tanssilenkkarit, oheistarvikkeet, tanssi- ja jumppatossut, steppikengät, irlantilainen tanssi, muut kengät.

Oheistarvikkeet: lahjatarvikkeet, lahjakortit, baletti, voimistelu, luistelu, laukut ja kassit, Pineapple, baletti, treenikassit, hiustarvikkeet, strassit ja strassikoristeet, säärystimet, lämmittelyasut, muut oheistarvikkeet, DVD:t, kirjat.

Piruetti tuotteet HelsinkiTuotemerkkeinä myymälästä löytyvät Bloch, Eurotard, la Pirouette, likeG., Pastorelli, Pineapple, Wear Moi, Aakoo, Amaya, Bleyer, Chacott, Dvillena, Grishko, Intermezzo…

…Tyrrell Katz, Mondor, Repetto, Sansha, Togu, Venturelli, Merlet, Edea, Guardog, Boyne Walk, Carite, Freed, le Papillon, Pajuniemi, Rumpf, So Danca, Supadance, ja Swarovski.

Tuotekuvasto hintoineen on tutustuttavissa paikan verkkokaupan sivuilta, osoitteessa www.piruetti.fi.

Piruetti on perustettu yhtiönä vuonna 1974, ideana luoda todellinen liikkujan tavaratalo, josta löytyisivät kaikki keskeiset tanssi- ja liikunta-asut ja tarvikkeet yhden katon alta.

Helsingin myymälä poikkeaa muista Piruetti-ketjuun kuuluvista paikoista sen sisältämän Ballerina Shopin ansiosta, joka on maan vanhin (1963 perustettu) balettivarusteisiin erikoistunut liike.

Helsingin Piruetti & Ballerina Shop myymälät

Piruetti & Ballerina Shop Kauppakeskus Forum
Yrjönkatu 31, 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-16
www.piruetti.fi

Piruetti Ballerina Shop myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Piruetti Tampere Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6, 2 kerros
33100 Tampere
Aukioloajat: ma klo 10-19, ti-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.piruetti.fi

Piruetti Turku
Eerikinkatu 9
20100 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.piruetti.fi

Piruetti myymälöiden yhteinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/pages/Piruetti/116904621670695.

Facebookin kautta voit seurata mm. ajankohtaisista alennusmyynneistä sekä ajankohtaisia uutisia liittyen myymälöihin ja kotimaan liikuntatapahtumiin.