Helsingin Starbucks kahvilat

Amerikkalaisella Starbucks kahvilaketjulla on Helsingissä kaikkiaan kolme toimipaikkaa, joista kaksi on (teknisesti Vantaan puolella sijaitsevan) Helsinki-Vantaan lentoaseman 2 terminaalin puitteissa.

Vuonna 1971 perustettu Starbucks on nykyään maailman suurin ja tunnetuin kahvilaketju, sisältäen yli 21 000 toimipaikkaa 65:ssä eri maassa.

Starbucks HelsinkiKahviloissa on tarjolla Reilun Kaupan tuotteista valmistetut espresso-juomat, kahvit, teet, erikoisjuomat, kuin myös Starbucksin omat frappuccinot.

Voit tyydyttää myös nälkäsi Starbuckseissa, sillä kaupan on joukko aamiaisruokia, lounasruokia, sekä välipaloja, kuten leivonnaisia, muffinsseja, sekä sandwich-täyteleipiä.

Helsingin toimipisteistä keskeisimmällä paikalla toimii Akateemisen Kirjakaupan yhteydessä oleva kahvila, Keskuskadun ja Pohjoisesplanadin kulmassa.

Starbucks Akateeminen Kirjakauppa Helsinki

Kahvilassa on kunnioitettu arvokkaalla paikalla olevien tilojen historiaa sekä suomalaista muotoilua ainutlaatuisessa, Alvar Aallon perintöä olevassa miljöössä.

Starbucksin perustuotteiden ohella Akateemisen Kirjakaupan kahvilan erikoisuutena on tasting-pöytä, jossa voi tutustua uusiin kahvimakuihin ammattitaitoisten Coffee Masterien johdolla.

Voit ostaa makuasi miellyttäviä kahvilaatuja paikasta myös irtopapuina kotiinviemisiksi.

Helsingin lentokentän Starbucks kahvilat sijaitsevat Vantaan puolella pääkaupunkiseutua, noin 20 km päässä kaupungin keskustasta.

Voit asioida toisessa lentoaseman Starbuckseista vaikka et olisikaan lähdössä matkalle.

Toinen palvelupisteistä – Suomen ensimmäinen Starbucks – sijaitsee saapuvien aulassa 2B (Terminaali 2), ennen turvatarkastusta, ja on siten avoinna kaikille lentoaseman vieraille.

Starbucks Coffee Helsinki-Vantaan lentokenttä terminaali 2 saapuvien aula 2B

Kahvilassa ovat tarjolla espresso-pohjaiset juomat ja erikoiskahvit, jotka valmistetaan ripeästi toiveidesi mukaisina kokonaisuuksina.

Voit ostaa kahvin kyytipojaksi tai lennolta tulevaa odottaessasi myös pientä purtavaa, esimerkiksi täytettyjä leipiä, kakkupaloja, ja suklaamuffensseja.

Turvatarkastuksen jälkeinen Starbucks on sijoitettu portin nro 32 tuntumaan.

Starbucks Coffee kahvila Helsinki-Vantaan lentokenttä portti 32

Kahvila tarjoaa koko Starbucks valikoiman kirjon, aina espresso-pohjaisista cappuccinoista soijajäälatteihin saakka.

Syömisten suhteen voit nauttia ennen lentoasi muun muassa täytettyjä leipiä, suklaa-cookieta, tai Starbucks Petites -kakkupaloja.

Mikäli tuliaisten ostaminen on jäänyt osaltasi viime tippaan, tästä Starbucksista on mahdollist ostaa tähän tarkoitukseen mm. posliinisia Helsinki-mukeja ja -espressomukeja.

Helsingin Starbucks kahvilat

Starbucks Akateeminen Kirjakauppa
Pohjoisesplanadi 39, 1. kerros
00130 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 7-21, la klo 8-18, su klo 10-18 ja 10-21 (tavaratalon ollessa auki klo 21:een).
www.starbucks.com

Starbucks Helsinki-Vantaan lentoasema 1
Lentoasemantie 1, Terminaali 2, Portti 32
01531 Vantaa
Aukioloajat: ma-su klo 6-23:30
www.starbucks.com

Starbucks Helsinki-Vantaan lentoasema 2
Lentoasemantie 1, Terminaali 2, saapuvien aula 2B
01531 Vantaa
Aukioloajat: ma-la klo 6-24, su klo 8-24
www.starbucks.com

Hyvä tapa tutustua Starbucksin edustamaan kahvikulttuuriin on paikan päällä herkuttelemassa käynnin ohella myös esimerkiksi yhtiön Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/Starbucks.