Helsingin XXL urheiluliikkeet

Norjalainen urheiluliikeketju XXL löytyy Helsingistä kahdelta toimipaikalta, Itäkeskuksesta sekä kauppakeskus Kluuvista.

XXL liikkeet yhdistävät urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja eräkaupan palvelut yhden katon alle, megamyymäläksi, Pohjoismaiden laajimmalla valikoimalla tunnettuja merkkituotteita, extra extra edullisesti.

XXL urheiluliike Itäkeskus HelsinkiYhtiön toiminta perustuu mahdollisimman suureen kustannustehokkuuteen, jonka ansiosta syntyneet säästöt siirretään asiakkaiden ostamien urheilu- ja outdoor-tuotteiden hintoihin.

Pääkategorioina tuotteissa ovat vaatteet, kengät, pyöräily, urheilu & pallopelit, outdoor & erä, kuntoilu, hyvinvointi, kalastus, metsästys, ratsastus, koiratarvikkeet, sekä talviurheilu.

Liikkeiden puitteissa osastot ja niiden tuotevalikoimat ovat merkitty selkeästi, tehden tuotteiden löytämisen nopeaksi ja helpoksi naisille, miehille, nuorille, ja lapsille.

Lisäksi ostosten tekemisen tukena on osaava, aina tarjolla oleva ja tuotekoulutettu henkilökunta omilla erikoisosastoillaan.

Ensimmäinen XXL myymälä avattiin Oslossa vuonna 2001, ja myymälöitä tukeva verkkokauppana on ollut toiminnassa vuodesta 2002 saakka.

Suomessa on ollut sekä fyysisiä XXL myymälöitä että koko tuotevalikoiman kattava verkkokauppa huhtikuusta 2014 saakka.

Suomen alueella, kuten muissakin toimintamaissaan, XXL haastaa kaikki urheilualan erikoisliikkeet.

Kukin XXL-urheilutavaratalo on kooltaan noin 4 000 neliön suuruinen, joka mahdollistaa jokaisen lajin erikoisliikkeen yhdistämisen saman katon alle.

XXL urheiluliike tuotteet Helsinki

Valikoimissa on vaihtoehtoja niin aloittejoille, kuntoilijoille, aktiivisille alan harrastajille, kuin myös kilpailutason urheilijoille.

Urheilun merkkituotteiden uusimmat tuotekehitykset löytyvät nopeasti XXL:n hyllyiltä, yhtiön tavoitteena olla aina näiden kehitysaskeleiden edullisin myyjä markkinoilla.

Urheilulajien edustuksen puolesta löydät XXL:stä kaikki perinteiset joukkuelajit, mailapelit, vesiurheiluvälineet, harjoitus- ja kuntosalilaitteet, urheilujuomat ja lisäravinteet, hyvinvoinnin tuotteet, laukut, reput ja paljon muuta.

Kenkävalikoima on myös kattava, tarjolla ollessa jalkineita aikuisten ja lasten urheiluun, kuntoiluun, sekä ulkoiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan, mm. juoksu-, kävely-, sisäpeli-, jalkapallo-, tanssi- ja kuntosali- sekä vapaa-ajankengät. Myymälöistä löytyvät lisäksi saappaat, sandaalit ja kenkiin liittyvät tarvikkeet, mukaanlukien pohjalliset, erikoissukat ja kengänhoitotuotteet.

Vaatteiden osasto sisältää kaikkea tarvittavaa urheilu-, ulkoilu- ja outdoorvaatetusta, lapsille, nuorille, ja aikuisille. Suosittuja kategorioita ovat esimerkiksi treeni-, juoksu- ja vapaa-ajanvaatetukset, takit ja housut eri käyttötarkoituksiin, sekä sadevaatteet, alusvaatteet ja kerrastot.

Asics tuotteet XXL Helsinki

Suomalaisten sydäntä lähellä oleva outdoor osasto on paikka löytää tuotteet luonnosta, vaeltamisesta, kalastuksesta, sekä ratsastuksesta kiinnostuneille. Voit ostaa muun muassa retkeilyyn ja vaellukseen liittyviä kenkiä, varusteita ja tarvikkeita, ml. teltat, makuupussit, keittimet, sekä retkimuonat. Tältä osastolta löytyvät myös kalastusvälineet sekä ratsastus- ja koiratarvikkeet.

Erä ja metsästystuotteiden valikoimaan ja osastoon on kerätty metsästysaseet, optiikka ja patruunat, sekä näihin tuotteisiin liittyvät oheistarvikkeet ja varusteet. Myynnissä on lisäksi mm. radioita, kiikareita, veitsiä, laavuja, ilma-aseita, erä- ja metsästysvaatetuksia, sekä eräsaappaita.

XXL vaellustuotteet Helsinki

Kevään myötä ja kesäkauden läpi XXL on yksi parhaita paikkoja ostaa pyöräilyyn liittyviä tuotteita. Valikoimiin sisältyvät tältä osin lasten ja nuorten pyörät, aikuisten käyttöpyörät, hybridit, sekä maastopyörät ja maantiepyörät. Voit shoppailla lisäksi pyörän lisävarusteita, valaisimia, kypäröitä, pyöräkärryjä, sekä pyöräilyvaatteita ja -kenkiä.

Hiihtokauden aikana XXL on puolestaan lumilajien keskus. Tuotevalikoimat kattavat alppihiihdon, freestylen, lumilautailun, ja telemarkin välineet, varusteet, suojat, ja tarvikkeet. Tarjontaan kuuluvat myös maastohiihto-, retki- ja eräsukset, sauvat ja voiteet, ja lisäksi ahkiot, pulkat, rattikelkat, ja liukurit.

Mikäli urheilutuotteesi kaipaa huoltoa, tätä varten XXL tarjoaa huoltopisteen. Piste toteuttaa voitelut, huollot, korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille, pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset, sekä luistinten teroitukset.

Hyvä tapa pitää silmällä XXL ketjun Suomen myymälöiden ajankohtaisia alennusmyyntejä ja toimintaa on yhtiön Facebook-sivusto (www.facebook.com/xxlsuomi).

Helsingin XXL myymälät – yhteystiedot

XXL Kauppakeskus Kluuvi
Aleksanterinkatu 9, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-18, su klo 12-18
www.xxl.fi

XXL Itäkeskus
Vanhanlinnantie 1 (Prismatalon 2 krs ja Puotilan metroaseman vieressä)
00900 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-18, su klo 12-18
www.xxl.fi

XXL myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

XXL Vantaa Tammisto
Sähkötie 5
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-18, su klo 12-18
www.xxl.fi

XXL Tampere Kaleva
Sammonkatu 75
33540 Tampere
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-18, su klo 12-18
www.xxl.fi

XXL Tampere Lielahti
Taninkatu 1
33400 Tampere
www.xxl.fi

XXL Espoo Suomenoja
Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-18, su klo 12-18
www.xxl.fi

XXL Turku Skanssi
Bastioninkatu 2
20730 Turku
www.xxl.fi

XXL Raisio Mylly
Myllynkatu 1
21280 Raisio
www.xxl.fi

XXL myymälöiden tuotekategoriat

Vaatteet

Naisten vaatteet: takit, housut, sadeasut, paidat, trikoot, alusasut, t-paidat, topit ja pikeepaidat, urheilurintaliivit, uima-asut, shortsit, hameet ja mekot.

Miesten vaatteet: takit, housut, sadeasut, paidat, trikoot, alusasut, t-paidat ja pikeepaidat, shortsit, uima-asut.

Lasten ja nuorten vaatteet: takit, housut, sadeasut, paidat, alusasut, lasten haalarit, t-paidat, shortsit, uima-asut.

Asusteet: sukat, lippalakit, treeniasusteet, pipot, hanskat, rukkaset ja lapaset, pannat, kaulahuivit, uinti, vaatteiden hoito, sadehatut, vyöt ja henkselit.

Vaatteet lajeihin: juoksuvaatteet, pyöräilyvaatteet, jalkapallovaatteet, ratsastusvaatteet, hiihtovaatteet, laskettelu- ja lautailuvaatteet, kalastusvaatteet, golfvaatteet, tennisvaatteet, jääkiekkovaatteet, metsästysvaatteet, talven treenivaatteet, vesiurheiluvaatteet, purjehdusvaatteet, crossfit-vaatteet.

Kengät

Miesten kengät: juoksukengät, retkeilykengät, treenikengät, vapaa-ajan kengät, sisäpelikengät, kumisaappaat, talvikengät, sandaalit, tossut ja crocsit, tohvelit, vaelluskengät, metsästyskengät, tenniskengät, jalkapallokengät, golfkengät.

Naisten kengät: juoksukengät, retkeilykengät, treenikengät, vapaa-ajan kengät, sisäpelikengät, kumisaappaat, talvikengät, sandaalit, tossut ja crocsit, tohvelit, purjehduskengät, vaelluskengät, metsästyskengät, tenniskengät.

Lasten ja nuorten kengät: juoksukengät, vaelluskengät, vapaa-ajan kengät, kumisaappaat, sisäpelikengät, sandaalit, tossut ja crocsit, talvikengät, tossut.

Kenkätarvikkeet: pohjalliset, juoksusukat, kenkien huolto, kävelysauvat ja askelmittarit, kenkälusikat, kengännauhat, nastat, säilytys, kalossit ja kenkäpussit.

Pyöräily

Pyörät ja potkulaudat: lastenpyörät 2–12 v., lasten pyöräilyvarusteet, maastopyörät, maantiepyörät, hybridipyörät, citypyörät ja taittopyörät, BMX/dirtti-pyörät, fatbikes, sähköpyörät, potkulaudat ja -pyörät.

Pyöräilyvaatteet: pyöräilytakit, pyöräilyliivit, pyöräilypaidat, pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit, irtohihat ja -lahkeet, pyöräilypäähineet, pyöräilyhanskat, pyöräilysukat ja kenkäsuojat.

Pyöräilyvarusteet: pyöräilykypärät, juomareput ja -pussit, juomapussit, pyöräily- ja urheilulasit, multisport-valot, tarvikkeet multisport-valoihin, heijastimet.

Pyöräilytarvikkeet: pyörävalot ja -varusteet, tarvikkeet multisport-valoihin, pyörälukot, lokasuojat, soittokellot, juomapullot ja pidikkeet, seisontatuet, apupyörät.

Pyörän varaosat: pyörän renkaat, pyörän sisäkumit, tarvikkeet sisäkumeihin ja ulkorenkaisiin, polkimet, voimansiirto, pyöränhallinta, varaosat, jäykät- ja joustokeulat, vanteet.

Pyöräilykengät: maantiekengät, maastopyöräkengät, talvipyöräilykengät, klossit, pyöräilysukat ja kenkäsuojat.

Urheiluelektroniikka: sykemittarit, lisävarusteet sykemittareihin, aktivisuusranneke, matkamittari, gopro-kamerat ja lisävarusteet, golfkellot & gps, gps-laitteet, multisport-valot, tarvikkeet multisport-valoihin.

Harjoitusvastukset ja rullat: harjoitusvastukset, lisävarusteet, renkaat.

Pyöränhuolto: huoltovarusteet, pyöräpumput, työkalut.

Kuljettaminen: pyöräilykärryt ja tarvikkeet, lastenistuimet ja tarvikkeet, tavaratelineet, pyörälaukut, korit, kuljetustelineet autoon, peräpyörät, pyöränkuljetuslaukut ja vannepussit.

Urheilu & pallopelit

Jalkapallo: jalkapallokengät, jalkapallot, aikuisten jalkapallotekstiilit, lasten ja nuorten jalkapallotekstiilit, säärisuojat, jalkapallotarvikkeet, jalkapallomaali, maalivahdin varusteet, fanituotteet.

Jääkiekko: jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät, jääkiekkohanskat, jääkiekkosuojat, jääkiekkovaatteet, jääkiekkohousut, jääkiekkotarvikkeet, jääkiekkomaalivahdin varusteet, jääkiekkotuomarin varusteet.

Golf: golfmailat ja golfsetit, golfpallot, golfkengät, golfhanskat, golfbagit ja -kärryt, golfvarusteet, golfkellot & gps, salibandy, salibandymailat, maalivahdinvarusteet, salibandyvaatteet, tarvikkeet.

Mailaurheilu: pöytätennis, tennis, squash, sulkapallo, padel.

Muut pallopelit: käsipallo, koripallo, lentopallo, baseball, pesäpallo, streethockey.

Vesiurheilu: vesisukset, vesilaudat ja vesirenkaat, märkäpuvut, pelastusliivit, uimalelut, vene, kajakki ja kanootti.

Skeittilaudat ja rullaluistimet: skeittilaudat ja longboard, rullaluistimet.

Pelit: tikka, lelut ja pelit.

Reput ja kassit: reput, urheilukassit.

Outdoor & erä

Teltat: teltat, kotateltat, retki- ja camping-teltat, camping-varusteet, telttojen varusteet.

Ruoanlaitto ja retkimuona: retkikeittimet, kattilat ja ruokailuvälineet, termokset ja juomapullot, retkiruoat, retkikeittimien tarvikkeet, grillaus ja savustus.

Retkeilyvälineet: lumikengät ja sauvat, kirveet ja veitset, GPS, kartta ja kompassi, muut retkeilyvarusteet, vene, kajakki ja kanootti, pelastusliivit.

Vaellus- ja metsästyskengät: vaelluskengät, kumisaappaat, metsästyskengät, kenkätarvikkeet.

Makuupussit ja -alustat: makuupussit, makuualustat, makuupussien varusteet.

Reput ja rinkat: reput ja rinkat, pakkauspussit, lastenkantorinkat, rinkkojen tarvikkeet, metsästysreput ja -laukut.

Lamput: otsalamput, taskulamput, retkilyhdyt, tarvikkeet.

Matkailutarvikkeet: nukkumiseen, hyttyskarkoitus, hygieniatuotteet, matkustusturvallisuus, paristot ja varavirtalähteet, pientä näppärää.

Kiipeily: kiipeilykengät, kiipeilypaketit, kiipeilyvaljaat, kiipeilyköydet, kiipeilyvarusteet.

Kuntoilu

Kuntolaitteet: spinningpyörät, juoksumatot, crosstrainer, Multigym kuntokeskukset ja penkit, soutulaitteet, kuntopyörät, kuntoilulaitteet, kuntolaitteiden lisävarusteet.

Fitness: jumppamatot, kuntonauhat, steppilaudat, hyppynarut, hulavanteet.

Core-harjoittelu: jumppapallot, foam roller, tasapainoilu, treenihihnat, muu core.

Voimaharjoittelu: käsipainot, painonnostotangot, levypainot, hiekkasäkit, kahvakuulat, kuntopallot, tarvikkeet, muut.

Crossfit: voima, kestävyys, nopeus, crossfit-kengät, crossfit-vaatteet.

Lisäravinteet: ennen harjoittelua, harjoittelun aikana, harjoittelun jälkeen, painonpudotus, päivittäiseen käyttöön, lihasmassan lisääminen, superfood, kreatiini, treenitarvikkeet.

Juomapullot ja tarvikkeet: juomapullot, shakerit, blenderit, eväslaatikot, kotitaloustuotteet.

Kamppailulajit: nyrkkeilyvarusteet, vapaaotteluvarusteet, kamppailulajivarusteet, potkunyrkkeilyvarusteet, kamppailulajivaatteet.

Reput ja kassit: reput, urheilukassit.

Kuntosalivalikoima: juoksumatot, crosstrainer, kuntopyörä, Multigym kuntokeskukset ja penkit, spinningpyörät, voimaharjoittelulaitteet, kuntoiluvälineet.

Urheiluelektroniikka: sykemittarit, lisävarusteet sykemittareihin, aktivisuusranneke, matkamittari, gopro-kamerat ja lisävarusteet, golfkellot & GPS, GPS-laitteet, multisport-valot, tarvikkeet multisport-valoihin.

Hyvinvointi

Päivittäisravinteet: vitamiinit, omega3, painonpudotus, superfood, teet, muut ravinteet.

Lisäravinteet: ennen harjoittelua, harjoittelun aikana, harjoittelun jälkeen, painonpudotus, päivittäiseen käyttöön, lihasmassan lisääminen, superfood, kreatiini, treenitarvikkeet.

Hoito ja terveys: ensiaputarvikkeet, niveltuet ja tukisiteet, lihakset ja nivelet, laastarit ja siteet.

Ihon- ja hiustenhoito: hiustenhoito, kasvojenhoito, ihonhoito, ihokarvanpoistotuotteet.

Hieronta ja hoidot: hieronta, hoidot.

Juomapullot ja tarvikkeet: juomapullot, shakerit, blenderit, eväslaatikot, kotitaloustuotteet.

Matkustus: pesupussit, matkustusturvallisuus, tarvikkeet.

Aurinkolasit: pyöräily- ja urheilulasit, lifestyle, kalastuslasit.

Kalastus

kalastussetit: avokelasetit, hyrräkelasetit, lasten kalastussetit.

Vieheet: vaaput ja jerkit, lipat ja spinnerbaitit, lusikat, jigit, viehelajitelmat.

Vavat: avokelavavat, umpi- ja hyrräkelavavat, vetouisteluvavat, onkivavat, jigivavat.

Kelat: avokelat, umpikelat, hyrräkelat.

Perhokalastus: perhokelat, perhovavat, perhosiimat, perhokalastussetit, perholajitelmat, perhorasiat, kalastuslaukut ja vapaputket, työkalut ja tarvikkeet, perhoperukkeet.

Siimat ja perukkeet: multifilamenttisiimat, monofiili- ja nailonsiimat
perukkeet, lukot ja leikarit.

Pakit, kalastuslaukut, ja vapaputket: pakit ja vieherasiat, kalastuslaukut.

Työkalut ja tarvikkeet: veneilyelektroniikka, haavit ja nostokoukut, työkalut, koukut, painot, kohot ja heittokohot, lukot ja leikarit, kalastustarvikkeet, pyydyskalastus.

Kalastusvaatteet: kahluuhousut, kahluukengät, kalastusliivit, takit ja paidat, housut, hanskat ja päähineet, kalastuslasit.

Talvikalastus: jääkairat, talvikalastus, vaatteet, pilkkivavat ja -sarjat
pilkit, muut talvikalastusvarusteet, pilkkisiimat.

Metsästys

Metsästys- ja erävaatteet: metsästys- ja eräasut, takit, metsästys- ja erähousut, paidat ja liivit, viitat ja suojat, päähineet, hanskat ja lapaset, sukat ja säärystimet, asusteet ja tarvikkeet.

Metsästysradiot, gps-laitteet, ja koiratutkat: radiot, GPS-laitteet, koiratutkat, GPS tarvikkeet, paristot ja varavirtalähteet.

Veitset ja kirveet: veitset, kirveet, monitoimityökalut, veitsien teroitus.

Optiikka: kiikarit, kiikaritähtäimet, etäisyysmittari, riistakamerat, kiikarinjalat, tarvikkeita optiikkaan, kuitutähtäimet.

Metsästystarvikkeet: kuulosuojaimet, aselaukut ja -pussit, aseenkantohihnat, patruunavyöt ja -taskut, ammuntatuet, metsästysreput ja -laukut, metsästyskengät, muut metsästystarvikkeet, jousiammunta ja tarvikkeet.

Ammunta: pienriista ja ilma-aseet, suurriista.

Asetarvikkeet: aseidenhuolto, patruunalaatikot, jälleenlataus, klikkipatruunat, asekaapit.

Varusteita metsästäjälle: trofee tarvikkeet, riistan käsittely ja säilytys, metsästykseen koiran kanssa, maalitaulut, lahjaksi.

Naamiointi ja kyttäys: houkutuspillit, houkutuskuvat, naamioverkot ja piilot, metsästystornit, naamiovaatteet, muut tarvikkeet.

Ratsastus

Ratsastusvaatteet: ratsastushousut, ratsastustakit ja -liivit, t-paidat, kaulus- ja pikeepaidat, sukat, hanskat ja päähineet.

Ratsastussaappaat: ratsastussaappaat, ratsastus- ja tallikengät, chapsit.

Ratsastuskypärät ja turvallisuus: ratsastuskypärät, ratsastajan turvaliivit.

Ratsastustarvikkeet: kuolaimet, jalustimet ja kannukset, ratsastusraipat, makupalat, muu varustus.

Suitset, riimut, ja riimunarut: päähineet, riimut, suitset, riimunarut ja letitystarvikkeet.

Koiratarvikkeet

Leikki ja kuntoilu: koiranlelut, koiran aktivointilelut, kuntoilu.

Ruoat ja ruokakupit: ruoka- ja juomakupit, koiranruoat, makupalat, puruluut.

Pedit ja häkit: häkit, pedit.

Ulkoiluun: koiran reput, koiran valjaat, koiravaljakolle, kengät, koiran vaatteet.

Hoitotuotteet: harjat ja kammat, shampoot ja hoitoaineet, hammashoito, tarvikkeet.

Pannat, taluttimet, ja flexit: nailonkaulapannat, kaulapannat, nahkaa, nailontaluttimet ja flexit, nahkaiset talutushihnat, juoksuvaijeri.

Metsästykseen koiran kanssa: kaulapannat, liivit, tarvikkeet, koiratutkat.

Talviurheilu

Laskettelu: laskettelupaketit, laskettelusukset, laskettelumonot, laskettelusauvat, laskettelusiteet, kypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit ja muut suojat, laskettelusuksien huollot, lasketteluvaatteet.

Maastohiihto: maastohiihtopaketit, maastohiihtosukset, retki- ja vaellussuksipaketit, monot, sauvat, maastohiihtositeet, tarvikkeet ja lisävarusteet, hiihtovaatteet, rullasukset, maastohiihtosuksien huollot.

Telemark ja vapaalasku: telemark- ja vapaalaskupaketit, telemark ja vapaalaskusukset, telemark ja rando-siteet, laskettelusuksien huollot.

Lumilautailu: lumilautailupaketit, lumilautailu, lumilautakengät, lumilautasiteet, kypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit ja muut suojat, lumilautahuollot.

Talvileikit: pulkat, rattikelkat, snow kick, talvileikit.

Voitelu: pitovoiteet, luistovoiteet, pikapidot ja -luistot, voidepaketit, hionta ja kuviointi, voitelutarvikkeet, puhdistus, suksi- ja lumilautahuollot.

Rando: randosukset, rando siteet, lumivyöryreput ja -tarvikkeet, skinit, rando sauvat, muut, lumikengät ja sauvat.

Talviurheilutarvikkeet: kypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit ja muut suojat, lämmittimet, suksien- ja lumilaudan kuljetus, juomareput ja -pussit, ahkiot, multisport-valot, GoPro-kamerat ja lisävarusteet.

Jääkiekko: jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät, jääkiekkohanskat, jääkiekkosuojat, jääkiekkovaatteet, jääkiekkohousut, jääkiekkotarvikkeet, jääkiekkomaalivahdin varusteet, jääkiekkotuomarin varusteet.

Muu jääurheilu: jääpallo, retkiluistelu, kaunoluistelu, lasten luistimet.