Hotelli Susi Tallinna – lähellä lentokenttää ja bussiasemaa

Mikäli olet matkaamassa eteenpäin Tallinnasta vaikkapa Liettuan Vilnaan, Hotelli Susi on erinomaisella paikalla jatkoyhteyksiin nähden.

Sekä Lennart Meri kv. lentokenttä että kaupungin pääbussiasema, Tallinna Bussijaam ovat vain 2 km päässä.

Susi hotelli Tallinna

Voit tehdä matkan hotellilta bussiasemalle tai lentokentälle (tai keskustaan, joka on 4 km päässä) taksien ohella esimerkiksi raitiovaunuilla, joita lähtee aivan hotellin läheltä.

Susi hotellin sijainti on erinomainen myös suhteessa Tallinnan parhaisiin sisustus-ja rautakauppoihin, sillä aivan vierestä löytyvät mm. K-rauta Lasnamäe Kauplus ja Bauhof.

Lyhyen ajomatkan päästä (osoitteesta Tähesaju tee 8, 13917 Tallinna) löydät myös Bauhausin suurikokoisen Tallinnan lippulaivamyymälän.

Susi hotelli Tallinna hotellihuone

Hotellissa on yhteensä 99 mukavaa vierashuonetta, mukana 4 saunallista sviittiä. Valikoimista löytyy lisäksi erikoishuoneita liikuntaesteisille sekä allergiahuoneita.

Kunkin huoneen perusvarusteluun kuuluvat WC, suihku (sviiteissä on myös kylpyamme ja sauna), satelliitti-TV, suoravalinta-puhelin, hiustenkuivain, ilmastointi, ja koko rakennuksen kattava langaton internet yhteys.

Yhden hengen huoneista löytyy yksi sänky, kahden hengen huoneista joko kaksi erillistä sänkyä (Twin-huone) tai yksi tuplasänky (Double-huone), ja kolmen hengen huoneista löytyy kolme erillistä sänkyä.

Sviitit puolestaan pitävät sisällään tilavan olohuoneen, makuuhuoneen, sekä kylpyhuoneen saunalla.

Oheispalveluina asiakkaille Susi hotelli tarjoaa sisääntulokerroksesta löytyvän “Old Sword” ravintolan, lobbybaarin, kokoushuoneita, bankettihallin, 2 saunaa, biljardipöydän, sekä kauneushoitolan.

Lisäksi, jos tulet hotellille omalla autollasi (tai ryhmäsi tulee hotellille bussilla), voit jättää ajoneuvon hotellin yhteydessä olevalle tilavalle parkkialueelle.

Ravintola Old Sword Hotelli Susi Tallinna

Palveluista Ravintola Old Sword on avoinna päivittäin sekä lounasta että illallista, klo 12 – 22 välisellä ajalla, rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Paikan ruokalista on koottu etupäässä herkullisista kotiruokaresepteistä ja toisaalta ravintolasta löytyy myös oma menunsa yli 10 henkilön ryhmien ruokailuja varten.

Hotellin baarina toimii Sword Bar, jonka erikoisviehätyksenä on tiloista olevat upeat näkymät viereiseen Jüriöö-puistoon.

Baarin tarjoilu kattaa laajan valikoiman juomia kaikkiin makuihin, rennossa tunnelmassa johon kuuluu biljardipöytä.

Sword Bar on avoinna ma-pe klo 07:30-23:00 ja la-su klo 08:00-23:00.

Lähellä Tallinnan kv. lentokenttää olevana hotellina paikka on suosittu myös erilaisten konferenssien ja tapaamisten pitopaikkana, ja tätä varten rakennuksesta löytyy neljä erilaista tilaa:

  • “Mari” kokoushuone
  • “Jüri” & “Marta” tilat mm. koulutustilaisuuksia varten
  • “Green Spider” konferenssihuone

Näitä tiloja on hyödynnetty asiakkaiden toimesta esimerkiksi liiketapaamisiin, koulutuspäiviin, seminaareihin, ja konferensseihin.

Kuhunkin tilaan tulee vuokrahintaan mukaan moderni kokousteknologia: video, fläppitaulu, piirtoheitin, kuin myös laajakaista internet-yhteys.

Hotellin kaksi saunaa on suunniteltu vartavasten maksimaalista rentoutumista ja päivän stresseistä palautumista silmälläpitäen.

Pienempi saunoista on tarkoitettu 4-6 henkilön käyttöön, ja sisältää höyrysaunan, suihkun, sekä pukeutumistilat.

Suurempi saunoista mahduttaa maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan. Tämän saunan tiloihin kuuluvat höyrysauna, Jacuzzi, sekä pukeutumistilat.

Tämä sauna on myös yhdistetty tilana hotellin konferenssihuoneeseen, joka tuo mahdollisuuden yhdistää vakavan bisnestapaamisen rentoon asiakas-saunailtaan, vuokraamalla nämä tilat samassa paketissa.

Voit myös tilata kumpaankin saunaan vuokra-ajan puitteissa juomia ja ruokia Susi-hotellin ravintolasta.

Susi Ilusalong kauneushoitola Tallinna

Susi Beauty Parlour and Massage Centre kauneuskeskus (Susi Ilusalong) on puolestaan uniikki päiväkylpylä erilaisilla hoidoilla.

Kauneuskeskuksen hoitoihin lukeutuu laaja kirjo hierontoja ja vartalohoitoja, joiden oheen voit tilata myös koko perheen (SCHWARTZKOPF) kampaamopalvelut.

Muiden palveluiden suhteen voit valita hoidoksi esimerkiksi manikyyrin, pedikyyrin, sekä kasvo-, kaula-, ja kaulalinja-hoitoja (DARPHIN, DECLEOR, JANSSEN, ja FLEUR).

Susi Ilusalong on avoinna asiakkaille ma-pe klo 9-20, la klo 10-15. Paikka on suljettu sunnuntaisin.

Hotel Susi Tallinna
Peterburi tee 48
11415 Tallinna

Hotellin historia

Susi hotellia operoiva AS SUSI perustettiin alunperin vuonna 1991, vain vuosi Viron Neuvostoliitosta itsenäistymisestä, täysin paikallisen omistuspohjan varaan.

Hotelli avasi ovensa asiakkaille (rakennustöiden päättymisen jälkeen) 1. joulukuuta 1992, tuolloin 42 huoneen kokoisella kokoonpanolla.

Kesällä 1994 hotellin yhteyteen lisättiin saluuna/ravintola “Green Spider”, jossa ylläpidettiin virolaista burleski-tanssin perinnettä vuosikausien ajan.

Nykyisin Green Spider -saluuna on kuitenkin ainutlaatuine konferenssikeskus, jonka uniikki sisätila auttaa tekemään tapahtumastasi unohtumattoman.

Maan itsenäistymisen jälkeen suoritetuissa yksityistämisissä hotellin omistava yritys tuli omistajaksi entisen ajoneuvo-ja tieministeriön rakennukselle osoitteessa Peterburi tee 46, jonka tiloihin hotelli laajenikin 1997.

Kesäkuussa 1998 hotellin tiloihin lisättiin uusia kerroksia, uusi ravintolakompleksi, sekä Susi Ilusalong kauneuskeskus. Samalla hotelli sai nykyisen kolmen tähden luokituksensa.