Olympia hotelli Tallinna

Olympia hotelli Tallinna sijaitsee erinomaisella paikalla kaupunkia suhteessa sekä suosituimpiin nähtävyyksiin että kaupungin bisneksen ydinkeskukseen.

Myös Lennart Meri lentokenttä on lähellä majoituspaikkaa, vain kolmen kilometrin päässä.

Matkustajasatama on puolestaan lyhyen ajomatkan päässä, samoin kuin Tallinnan pääbussiasema.

Pääset matkustamaan hotellilta helposti eri puolille kaupunkia muun muassa tarjolla olevilla läheisillä raitiovaunu-ja johdinauto-reiteillä.

Olympia Hotelli Tallinna

Olympian majoitusvalikoima on kooltaan 390 huoneen kokoinen (etupäässä Standard, Superior, ja Business luokan huoneita), ja sisältää yksityiskohtina mm. satelliitti-TV:n kv. kanavineen, huonesäilön, ja minibaarin.

Hotellin Jewel kerroksesta löydät puolestaan ainutlaatuisen Olympian Presidential Suite sviitin, ja kuusi Jewel Suite lisäsviittiä, jotka on suunnitellut norjalainen sisustussuunnittelija Ingvar Aavik.

Olympia on tunnettu inspiroivasta välimerellisestä Ravintola Sensosta, jonka tarjonnasta löytyy myös aamiaisbuffet, ‘Super Breakfast Buffet’.

Ravintola Sense Tallinna

Senson tarjonta koostuu menun suhteen Välimeren alueen keittiökulttuurin parhaimmistosta, ja toisaalta myös miljöö on koottu samaan teemaan.

Voit ruokailla hotellissa myös Cafe Boulevardissa, jonka ruokalistalta löytyvät taidokkaasti leivotut kakut ja leivonnaiset. Lobbybaari on puolestaan osoite, josta saat virkistävät drinkit.

Oheispalveluina hotellista löytyvät ruokailupaikkojen lisäksi myös esimerkiksi spa-kylpylä ja uima-allas.

Hotellin fitness-keskus, Club 26, sisältää puolestaan kuntosalin (painoilla ja kuntolaitteilla), lämmitetyn 16 m pitkän sisäuima-altaan, hierontapalveluita, suomalaisen sekä infrapuna-saunan.

Olympia Hotelli Uima-allas

Nimensä mukaisesti hotellin 26. kerroksesta löytyvä Club 26 tarjoaa ikkunoistaan upeat panoramiset näkymät ympäröivään Tallinnan kaupunkikuvaan.

Muista palveluista kohokohtana esiin nousee etenkin hotellin omat kauneussalongit, Desirée & BeautyArt.

Kauneussalonkien hoidoista löytyy hoitoja aina hiustenleikkuista ja hiusten tyylittelyistä manikyyreihin, kasvohoitoihin, ja vahauksiin.