Paras hotelli Tallinnassa – Swissôtel Tallinn

Parhaiden hotellien kategoriassa Tallinna tarjoaa kaikkiaan viisi erilaista viiden tähden hotellia, joista kukin on omalla tavallaan “paras” hotelli.

Valikoimasta kohokohtana löytyy kuitenkin Swissôtel Tallinn, joka on rakennettu alusta alkaen tarjoamaan parhaimman mahdollisen hotellikokemuksen asiakkailleen.

Useat muut luksushotellit Tallinnassa sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa, muun muassa vanhankaupungin alueella, ja niissä on usein jouduttu tekemään kompromissejä palveluiden ja tilojen suhteen rakennuksen historiallisesta tärkeydestä johtuen.

Swisshotel Tallinna

5 tähden luksusta tarjoava Swissotel sijaitsee kaupungin korkeimmassa rakennuksessa, josta on upeat näkymät ympäröivään Tallinnan finanssikaupunginosaan, ja aina vanhaankaupunkiin ja Baltian merelle saakka.

Hotelli on suosittu yöpymispaikka etenkin kv. liikematkustajien keskuudessa, sillä Lennart Meri lentokenttä sijaitsee lyhyen 15 minuutin ajomatkan päässä.

Sijainti on ihanteellinen myös nähtävyyksien kiertämistä silmälläpitäen, sillä pääset 10:ssa minuutissa kävellen vanhaankaupunkiin ja sen useisiin kohokohtiin, kuten Aleksanteri Nevskin katedraalille tai raatihuoneen torille.

Executive King Suite huone Swissotel Tallinna

Swissotelliin kuuluu yhteensä 238 elegantisti sisustettua vierashuonetta ja sviittiä, yksityiskohtiin lukeutuessa viimeisin tarjolla oleva teknologia ja eksklusiiviset asiakaspalvelut.

Executive huoneet (joista yllä kuvattuna Executive King Suite sviitti) ja toisaalta myös Swiss Executive Club lounge tarjoavat ylellisyyttä hakeville lisäluksusta ja uniikkia otetta Tallinnassa yöpymisiin.

No3 Deli Lounge & Bar Swissotel Tallinna

Tässä viiden tähden majoituspaikassa ei ole jätetty mitään sattuman varaan myöskään oheispalveluiden suhteen.

Tästä ovat osoituksena mm. kolme huippuluokan ravintolaa ja kaksi baaria (yllä kuvattuna No3 Deli Lounge & Bar), lämmitetty sisätila-uimahalli (suomalaisella ja turkkilaisella saunalla), kuin myös huippumoderni fitness sali.

Purovel Spa & Sport Swissotel Tallinna

Muista palveluista suosittu on etenkin Purovel Spa & Sport kauneushoitola (kuva yllä), täydellinen vierailupaikka pitkän kaupungilla vietetyn päivän jälkeen.

Kauneushoitolan palveluihin kuuluu laaja valikoima hoitoja, mukaanlukien hydroterapia ja kuumakivihieronnat.

Koska paikka on niinkin suosittu sijaintinsa ansiosta (Tallinnan finanssikaupunginosan ytimessä ja lähellä lentokenttää) bisnesmatkaajien keskuudessa, hotellista löytyvät erinomaiset puitteet tapaamisten ja tilaisuuksien viettoon.

Swissotel Tallinnin tarjoamat tapahtumatilojen koot vaihtelevat aina 9 hengen tapaamishuoneista Viron suurimpaan juhlasaliin saakka (joka on suosittu myös häiden pitotilana).