Sataman lähellä oleva Norde Centrum kauppakeskus

Tallinnan satamasta lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva Norde Centrum kauppakeskus on ollut avoinna vuodesta 2002, ja siitä on muodostunut monen suomalaisen tallinnankävijän yksi suosikkikohteista.

Keskuksen kohokohtiin on alusta saakka lukeutunut sen tiloista löytyvä, Tallinnan keskustan ainoa hypermarketti (Rimi Hypermarket).

Norde Centrum Tallinna

Sijainniltaan keskus on upealla paikalla, lyhyen kävelymatkan päässä sataman lisäksi muun muassa ydinkeskustasta bisneskeskuksineen ja vanhastakaupungista (noin 500 metrin päässä).

Tämä keskeinen sijainti on osaltaan ollut paikan suosion keskeisiä syitä, joka näkyy ostoskeskuksen vuotuisissa kävijämäärissä, yli 3,6 vierailijaa per vuosi.

Norde Centrum on shoppailukokemuksena mutkaton kokemus, sillä kohde koostuu vain yhdestä kerroksesta, parkkeerauksen ollessa rakennuksen edustalla samassa tasossa. Paikka on tehty helpoksi vierailla myös liikuntaesteisille.

Kokonaisuutena kauppakeskukseen kuuluu nykyisin 32 erilaista myymälää ja kauppaa, 10600 m2:n verran myymälätilaa, sekä 400 parkkipaikkaa keskuksen asiakkaille (ensimmäinen parkkeeraustunti on ilmainen).

Shoppailukokemukseen Norde Centrumissa kuuluvat hypermarketti, putiikit sekä kahvilat kuin ravintolatkin (Hesburger, Waynes Coffee, & Kikka Korts), joissa voit palan nauttimisen yhteydessä tarkastaa sähköpostit rakennuksen ilmaisen WIFI-internet yhteyden avulla.

Rakennuksesta löytyy käteisautomaatteja pankkikonserneilta SWEDBANK, SEB Bank, sekä DANSKE Bank.

Norde Centrumin omistaa virolainen Capfield, jonka omistukseen kuuluu monipuolinen portfolio kauppakeskuksia Viron alueella: viisi Tallinnassa ja yksi Pärnussa.

Norde Centrum (NC)
Lootsi 7
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-22

NORDE CENTRUMIN MYYMÄLÄT

EASY TRAVEL

EasyTravelin tavoitteena on tarjota tuotteita, jotka tekevät matkailijoiden elämästä mahdollisimman mukavaa, helppoa, ja yksinkertaista.

Kaupan tuotevalikoima kattaa huippuluokan laatuiset matkalaukut, kapsäkit, sekä matkustamisen oheistuotteet.

Edustetut brändit: Arcadia, Betty Barclay, Bodenschatz, Braun Büffel, Felsenfest, Lloyd, Olsen, Perletti, Rimowa, Ripani, Roncato, Sansibar, Travelite, Vogue.

AG OUTLET

AG Outletista löydät trendikkäitä vaatteita edullisiin hintoihin.

Paikan valikoima on erittäin kattava, tarkoituksena tarjota jokaiselle jotakin, nuorisolle, aikuisille, miehille, naisille.

Myymälän brändeihin lukeutuvat: VERO MODA, VILA, ONLY, JACK&JONES, BROADWAY, PIECES jne.

VÄVARS

Vävarsin muotiputiikin valikoimat kattavat kaikenikäisten naisten muodin, yksilölliseen tyyliin.

Tuotevalikoima on pyritty Vävarsissa kokoamaan iättömästi, vuosien yli olevien tyylien perusteella, jotka antavat parhainta vastinetta käytetyille rahoille.

Voit ostaa kaupasta myös koruja ja kauniita liinavaatetekstiilejä, pöytäliinoja, pyyhkeitä, tyynyjä, vuodevaatteita, sekä muistoesineitä ja käsitöitä.

SPORTLAND OUTLET

Sportland on brändinä kansainvälinen urheilu-ja vapaa-ajantuotteiden myymäläketju.

Virossa brändiä edustavat konseptimyymälät ovat Norde Centrumista löytyvän Sportland Outletin lisäksi myös Sportland, Oneill ja Timberland.

SOKISAHTEL

Sokisahtel (suomeksi ‘sukkalaatikko’) on Viron suurin sukkakauppa-ketju, jonka Norde Centrumin myymälästä löytyy noin 1100 erilaista sukka ja sukkahousu-mallia.

Valikoimista löytyy paljon erilaisia malleja sekä miehille, naisille, että lapsille, ja tuotteista löytyy mielenkiintoisia erikoismalleja esimerkiksi tuliaiseksi Tallinnan vierailulta.

SEPPÄLÄ

Kotimaisilta muotimarkkinoilta tuttu Seppälä toimii myös Norde Centrumin tiloissa.

Seppälä tunnetaan myös Virossa laajasta valikoimastaan, josta löytyy jokaiselle, koko perheelle, oma tyylinsä.

Tarjolla olevat brändit: Woman Seppala, BY Seppala, Link, Men Seppala, SUB, Lil Missy, Kil Baz, Seppala Kids.

SABO

Kenkäkauppa SABO omaa erinomaisen valikoiman tyylikkäitä kenkiä, sekä naisille, miehille, että lapsille.

Kenkäbrändeistä myymälästä löytyvät IMAC, ZEN, Donna Piu, Freemood, Gilda Tonelli, Khrio, Phil Hunt, Patrizia, Carosello, Easywalk, Phil Gatier ja Inblu.

NS KING

Vuonna 1994 perustettu NS King lukeutuu nykyään Viron johtaviin kenkä-ja jalkinekaupan ketjuihin.

Firman Norde Centrumin myymälässä edustettuina on laaja valikoima jalkinetuotteita sekä laukkuja erinomaisiin hintoihin.

NAHANORM

Nahanorm, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2000, myy naisten nahkalaukkuja, sateenvarjoja, kuin myös hansikkaita.

Norde Centrumin ohella löydät vastaavanlaisen Nahanormin myymälän Lasnamäe Centrum kauppakeskuksesta.

MARILYN

Marilyn on alusvaatteiden suurin jälleenmyyjä Virossa, ja pyrkii tarjoamaan kaikille naisille kauniita ja trendikkäitä alusvaatteita edullisiin hintoihin.

Myymälän lajitelma tuotteita sisältää alusvaatteita, sukkahousuja, sukkanauhoja, sukkia, sekä erilaisia bikineitä & rantamuotia.

Edustetut brändit: Consay, Fantasy, Kris Line, L&D, Veneziana.

LINETTE

Linette, jolla on takanaan yli 70 vuoden menestyksekäs historia, kohdistaa tuotteensa naisille, jotka arvostavat alusvaatteissaan naisellisuutta ja mukavuutta.

Yritys tunnetaan erinomaisesta laadustaan sekä designin että valmistusprosessin suhteen. Myymälän tuotteista löytyy niin klassisia kuin erittäin trendikkäitäkin tyylejä.

Erikoisosaamisena Linettellä ovat suurempikokoiset tyylit.

KULLATÜKK

Kullatükk tarjoaa laajan valikoiman kulta-ja hopeatuotteita, mukaanlukien maailmankuulut korubrändit kuten ELLE ja Zinzi.

Muita liikkeen edustamia brändejä ovat Nomination, Comex, Police, Q&Q, Casio, Elite, Lorus, Pearl ja Seiko.

EXTRA STYLE

Muodin suhteen löydät Extra Style ketjun Norde Centrumin myymälästä mukavaa ja tyylikästä kenkämuotia.

Ketju tunnetaan kenkiensä laajasta valikoimistaan, johon sisältyy moderneja designejä, klassisia tyylejä, ja viimeisimpiä trendejä eri materiaaleissa.

Konsultoi Extra Stylen henkilökuntaa, jos haluat koordinoida käsilaukkusi sopimaan yhdessä kenkiesi kanssa.

WINESTORE

Yksi sataman alueen suosituimpia alkoholikauppoja löytyy Norde Centrumin tiloista: noin 1000 m2 kokoinen Winestore.

Suosittujen merkkien alkoholilaatujen lisäksi Winestore maahantuo omaa valikoimaansa viinejä, ja paikan sommelierit opastavat sinut mielellään myymälän tarjontaan.

Winestore on avoinna päivittäin klo 10-20.

WAYNE’S COFFEE

Urbaani (alkujaan ruotsalainen) kahvilaketju Wayne’s Coffee on ollut toiminnassa vuodesta 1994, ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden rentouttavaan kahvihetkeen shoppailun lomassa.

Paikan oman kahvibrändin lisäksi voit herkutella leivonnaisista (Wayne’s Coffeen omasta leipomosta) ja muista pikkuruoista.

RIMI

Rimi Hypermarket on Norde Centrumin lippulaivamyymälä, joka tuo kauppakeskukseen asiakkaita kauempaakin.

Hypermarkettina Rimin myymälä on yhden-pysähdyksen-stoppi laajalle valikoimalle tuotteita, erittäin edullisiin hintoihin.

Tuotevalikoimiin lukeutuvat ruokien ja juomien ohella esimerkiksi kirjat, paperituotteet, vaatteet, kodintavarat, ja urheilupukeutuminen.

KIKKA KÕRTS

Virolaista keittiötä edustava Ravintola KIKKA KÕRTS tarjoaa kattauksena buffet-ruokailun, josta löytyy mm. kanaa, sian-, naudan-ja lampaanlihaa sekä laaja valikoima pataruokia, salaatteja ja grilliruokia.

Voit valita ruokailun päätteeksi edustavasta kattauksesta jälkiruokia.

Ravintolassa on yhteensä 180-asiakaspaikkaa, plus 48 lisäpaikkaa baarin yhteydessä. Kesäisin ravintolan yhteydessä on avoinna aurinkoterassi.

HESBURGER

Suomalaisilta pikaruokamarkkinoilta tuttu Hesburger toimii myös Norde Centrum ostoskeskuksen tiloissa.

Kuten Suomessakin, Viron Hesburgerin menu sisältää mm. maukkaita hampurilaisia ja salaatteja.

Firmalla on nykyisin Norde Centrumin ohella myös 27 muuta toimipaikkaa Viron alueella. Maan suosituimmat menutuotteet ovat “Chicken Tortilla” ja “Hesburger”.

TERVISEKAUBAD

Vuodesta 2009 Norde Centrumin tiloissa toimineessa Tervisekaubad-myymälässä tarjolla on laaja valikoima terveystuotteita, kuten esimerkiksi ortopedisia kenkiä, tukisukkia, urheilutukia, ja verenpaineen mittareita.

SÜDAMEAPTEEK

56 myymälän kokoinen Südameapteek -ketju on yksi maan tärkeimmistä aptteekkiketjuista.

Paikan asiantunteva henkilökunta antaa mm. henkilökohtaista opastusta ostamiesi terveystuotteiden ja reseptituotteiden käyttöön.

SALON +

Hiustenhoidon tuotteiden suhteen oikea osoite Norde Centrum keskuksessa on Salon+, jonka tuotevalikoima kattaa miehet, naiset, ja lapset.

Brändeinä myymälässä ovat edustettuina useat tärkeät maailmanmerkit, mukaanlukien TIGI, Joico, Alterna, RICH, M Groom sekä Tints of Nature.

CENTRUM OPTIKA

Optikkoliike Centrum Optikan palveluihin lukeutuvat mm. kattavat, kaikenikäisille tarkoitetut silmätutkimukset.

Tuotteista myymälästä löytyvät laadukkaat silmälasit, mukaanlukien aurinkolasit, turvalasit, sekä lukulasit. Voit saada myös silmälasien kehyksesi korjattua liikkeessä.

VIA PARADIZO

Via Paradizon hyllyiltä löytyvät erilaiset matkamuistot ja lahjatavarat, joiden valmistuksessa ja tarjonnassa on otettu mukaan Tallinnassa kävijöiden toiveet, tyylit, suosikkiteemat, ja matkailutrendit.

UNIVERSAAL UNIVERSUM

Norde Centrumin uniikkehin myymälöihin lukeutuu Universaal Universum, jonka tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman egyptiläistä vesipiippu-tupakkaa, paikan toimiessa Nakhla Tobacco konsernin Viron virallisena edustajana.

Putiikista voit ostaa myös erilaisia suitsuketikkuja, oheistuotteita, koruja, vesipiippuja, ja monia muita tuoteryhmiä.

Myymälän tuotteet vaihtuvat usein, sillä yrityksen edustajat käyvät henkilökohtaisesti valitsemassa edustamiaan tuotteita Intiasta, Indonesiasta, Thaimaasta, Nepalista, Turkista, ja Egyptistä.

Suuri osa kaupan tuotteista on käsintehtyjä, uniikkeja eksoottisia mestariteoksia jo itsessään.

SAAREMAA SEPAD

Perheyhtiö-pohjaisesti toimiva Saaremaa Sepad on suosittu virolainen sepänliike, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1997.

Firma, jonka toiminnan perusta on Saiklan kylässä Saaremaalla, on erikoistunut takorautatuotteisiin, joita myymälästä löytyy yli 300:n valikoima.

Merkittävä osa Saaremaa Sepad -yrityksen asiakkaista on ammattimaisia sisustus-ja rakennusmyymälöitä niin Virossa kuin muuallakin Euroopassa.

OSSU LEMMIKLOOMAPOOD

Lemmikkieläinpuoti Ossu sisältää hyvän valikoiman erilaista ostettavaa kodin lemmikkieläimille, niin koirille, kissoille, jyrsijöille, kuin kaloillekin.

Tuotekategorioista myymälästä löytyy Royal Canin tuotteiden ohella mm. Bosch, Sanabelle, Hill’s, Prestige, Extreme, Cat’s Öko, sekä Trixie tuotteita.

KODUEKSTRA

Viron suurin kodinsisustuksen jälleenmyyntiketju Koduekstra OÜ on ollut toiminnassa vuodesta 1998, ja sillä on nykyään yhteensä 28 kauppaa eripuolilla maata, mukaanlukien Norde Centrum.

Koduekstran tuotevalikoima sisältää yli 25000 tuotetta, aina päivittäistavaroista kausiluontoisiin tuotteisiin saakka.

*LILLED

Kukkakauppa *Lilled on oikea osoite, mikäli tarvitset tuoreita, vastaleikattuja kukkia tai kotikasveja.

Kaupan kokeneet floristit voivat valmistaa ohjeidesi mukaisesti kukkakimput, seppeleet, ja muut kukkatuotteet kaikkiin tapahtumiin.

Myymälästä löytyvät lisäksi keramiikkatuotteet, käsintehdyt tuotteet, sekä laadukkaat saksalaiset Philippi-tuotteet (www.philippi.com), kuin myös onnittelukortit ja lahjakorit.

Oheispalveluina *Lilledistä löytyvät sisustussuunnittelut, sisätilojen maisemasuunnittelu, lahjapaketointi, ja kuriiripalvelut.

KARVAPALL

Karvapall, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2005, myy erilaisia villa- ja nahkatuotteita.

Myymälän tuotteet soveltuvat kodin sisustukseen, lahjatuotteiksi, sekä lämpimäksi puettavaksi kylmien vuodenaikojen ajalle.

OLYMPIC CASINO

Norde Centrumin kasino, joka omaa merellisen teeman, sisältää ominaisuuksina mm. rahattoman tilinpitojärjestelmän EZ Pay, monitasoisen Fort Knox jackpot-systeemin, pokeripöydän viikottaisine turnauksineen, sekä baarin ja kesäterassin.

Kasino on avoinna 24h (vuorokauden ympäri).

LEGO SHOP LELULA

Viron ensimmäinen LEGO-myymälä LELULA avattiin vuonna 2014 Norde Centrumin tiloihin, ja sisältää maan parhaan valikoiman LEGO-leluja.

Tuotekategorioina LEGO-tuotteiden ystävät löytyvät myymälästä: LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO Chima, LEGO Creator, LEGO Technic, LEGO Star Wars, LEGO Castle, LEGO Hero Factory, LEGO Monster Fighters, LEGO Juniors, LEGO Super Heroes, LEGO Galaxy Squad, LEGO Ninjago, LEGO Lord of the Rings, LEGO Hobbit, LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles, LEGO Dino, sekä LEGO Minifigures.

Norde Centrumin kaupan eksklusiivisina tuotekategorioina ovat mm. LEGO Architecture, LEGO Creator Expert, LEGO Sponge Bob sekä LEGO Games.

MONEX

Monelle matkailijalle tutuksi tullut valuutanvaihtopiste Monex toimii 23:ssa kaupungissa eri puolilla maailmaa, mukaanlukien Tallinnan ja sen Norde Centrum kauppakeskuksen.

Valuutanvaihtopiste ostaa ja myy yli 30 erilaista valuuttaa.

Voit myös nostaa valuttaa Visa/MasterCard luottokortiltasi, rahastaa American Express matkashekkisi, tai lähettää/vastaanottaa rahaa MoneyGrammin avulla.

Lisäpalveluna Monexin toimipisteessä ovat erilaisten kerättävien kolikkosettien myynti ja kultakolikoiden myynti muistoesineiksi.

KINGSEPP

Kingsepp on vuodesta 2003 toiminnassa ollut suutarinliike, jonka erikoisosaamiseen lukeutuvat kenkien korjaus sekä avainpalvelut.

Liikkeessä voit mm. teettää avaimia, korjata kenkiä, korjauttaa pieniä nahkavikoja, kuin myös tilata merkkejä, tarroja, ja rintanappeja, sekä korjauttaa pieniä vikoja kelloissa ja vaihtaa niiden patterit paikanpäällä.

Kingsepp liike löytyy Norde Centrumin ohella myös Lasnamäe Centrum kauppakeskuksesta (joka on avoinna klo 10-21).