Tallink Baltic Queenin ravintolat

Tallink varustamon Baltic Queen laivan ruokailuvalikoimaan sisältyvät mm. Buffet Tallink, Grill House, sekä venäläinen ravintola Aleksandra.

Baltic Queen alus tekee Tallinkin tarjoamia 22h risteilyjä, joihin kuuluu mukaan aina myös 4h shoppailuaikaa Tallinnan puolella.

Koska kyseessä on Itämeren risteilyihin – ei reittimatkoihin – keskittynyt alus, sen tiloissa on panostettu viihteeseen, ravintoloihin, sekä tarjolla oleviin ostosmahdollisuuksiin.

Baltic Queen on aluksena nykyaikainen (laiva valmistui vuonna 2009), turvallinen, ja sisustukseltaan viihtyisä kokonaisuus.

Ruokailupaikkojen valikoimissa on otettu huomioon monipuolisesti erilaiset matkustajien budjetit sekä mieltymykset suosikkimakujen suhteen.

Voit viettää mukavaa aikaa ravintoloiden ohella Baltic Queenin baareissa ja muissa tapaamispaikoissa.

Illan mittaan kohokohtana laivan tiloissa on sen peräosassa sijaitseva kaksikerroksinen showbaari, jossa voit nähdä maineikkaita ja nousevia esiintyjiä & artisteja.

Shoppailun suhteen Baltic Queenista löytyy halvoista hinnoistaan maineikas parfyymikauppa, supermarketti, lastentavaraliike, sekä putiikki.

Buffet-ravintola

Baltic Queen Buffet Tallink ravintolaSuosituimpiin Baltic Queen laivan ruokailuvaihtoehtoihin lukeutuu 7. kannen (keulaosan puolen) Buffet Tallink, jossa on katettuna monipuolinen noutopöytä.

Noutopöytäruokailun yhteydessä voit nauttia kauniista merinäkymistä, maistellen samalla vaikkapa teemaan sopivia kalaruokia noutopöydän herkuista.

Buffet-pöydän valikoima on erinomainen, painotuksena muun muassa virolaiset ja ruotsalaiset ruokalajit, mutta makuja on paljon myös muualta maailmasta.

Ruoan valmistukseen käytetään vain korkealaatuisia raaka-aineita, ja esillepano on toteutettu siten, että voit mahdollisimman helposti valikoida tarjonnasta suosimiasi ruokalajeja.

Buffet Tallink sisältää lisäksi Wine & Deli myyntipisteen, joka on erinomainen tilaisuus viini & deli tuotteiden mukaanostamiseen.

Grilliravintola

Baltic Queen Grill House ravintolaBaltic Queenin grilliruokiin erikoistunut ravintola, Grill House, sijaitsee laivan 7. kannella, aluksen keskiosassa.

Ruokailupaikasta löytyy maukasta ruokaa sekä rentouttava ilmapiiri ateriointiin.

Grill Housen ruokalista on tutustuttavissa jo ennen laivaan astumista, Tallinkin virallisten verkkosivujen (www.tallinksilja.com) laivaesittelyiden yhteydessä.

Voit valita ruokailusi myös Chef’s Menu setistä, johon kuuluu alku-ja jälkiruokapöydät. Lapsia varten Grill House tarjoaa oman ruokalistansa.

Ravintolan kohokohtiin kuuluu myös Black Rock Grill, jossa päätät itse millaisena otat pihvisi – raakana, puolikypsänä vai täysin kypsäksi paistettuna – pöydässä.

Tämä tapahtuu siten, että lautasellasi on kuuma paistokivi, jolla saat itse paistaa pihvin mieleiseksesi.

Gourmet-ravintola

Baltic Queen Gourmet Baltic Queen ravintolaKaikkein muodollisin ateriointikokemus laivalla on tarjolla Gourmet Baltic Queen ravintolassa.

Tämän gourmet-ravintolan monipuolinen ja tasokas à la carte menu sisältää ensiluokkaisen oheisvalikoiman viinejä – luoden upean kokonaisuuden vaativimmillekin nautiskelijoille.

Ravintola sijaitsee laivan keskiosassa, 7. kannella.

Gourmet Baltic Queen ravintolan pääruokalista ja lasten menu ovat luettavissa Tallinkin verkkosivujen kautta (laivaesittelyiden yhteydessä olevasta linkistä).

Venäläinen ravintola

Baltic Queen À la carte Aleksandra ravintolaYksi Itämeren laivojen mielenkiintoisimpiin kuuluvista laivaravintoloista on Baltic Queenin venäläinen à la carte ravintola Aleksandra.

Ravintolan avulla voit toteuttaa ainutlaatuisen merimatkan upeiden venäläisten herkkujen äärellä.

Paikan monipuolinen menu kannustaa sinua kokeilemaan myös vähemmän tunnettuja venäläisen keittiön hienouksia.

Aleksandra ravintolan ruokalista ja lasten menu ovat tutustuttavissa Tallinkin verkkosivuilla (laivaesittelyiden ohessa olevan linkin takaa).

Kahvila

Baltic Queen Cafeteria kahvilaMikäli etsit ratkaisua nopeaan nälkään, Baltic Queenin kahvila Cafeteria on oikea kohde tähän ongelmaan.

Kahvilan valikoimista löytyy pieniä välipaloja (kuten salaatteja & täytettyjä leipiä) sekä virvokkeita, tehokkaaseen näläntaltuttamiseen.

Löydät kahvilan aluksen keulaosasta, 6. kannelta.

Baarit ja pubit

Baarien ja pubien suhteen Baltic Queenista löytyvät Sea Pub, Manhattan Piano Bar, sekä Sevilla Bar.

Baltic Queen Sea PubNäistä Sea Pub on paikka, jossa voit nauttia rennosta tunnelmasta, maistellen laajasta valikoimasta erilaisia siidereitä ja oluita.

Tunnelmaa parantaa myös pubin trubaduuri elävällä musiikillaan.

Sea Pub on sijoitettu Baltic Queenin 7. kannelle.

Baltic Queen Manhattan Piano BarJos etsit laivalta paikkaa aperitiivin tai kahvin nauttimiseen, tyylikäs Manhattan Piano Bar sopii tähän tarkoitukseen mainiosti.

Nimensä mukaisesti Manhattan Piano Barin kohokohtana on rauhallinen illanvietto pianomusiikin ääressä.

Manhattan Piano Bar tarjoaa elämyksellisen illanviettopaikan laivan 7. kannella käsin, lähellä ruokaravintoloita.

Baltic Queen Sevilla BarMikäli haluat maistella täyteläisiä oluita ja raikkaita siidereitä olohuonemaisessa miljöössä, sinun kannattaa suunnata Baltic Queenin Sevilla Bar baariin.

Baarista löytyy laaja valikoima parhaimpia olutmerkkejä kokeiltavaksi sekä miellyttävän rento ilmapiiri.

Sevilla Bar toimii aluksen kannella numero 7.

Saman kannen puitteissa toimii myös 29-paikkainen Baltic Queen Cigar Club, jonka kohokohtia ovat laaja sikarivalikoima, viihtyisä sisustus, ja muhkeat tuolit.