Tallinnan ABC King kenkäkaupat

ABC King on virolainen kenkäkauppaketju, jolla Tallinnassa yhteensä kolme myymälää suurten kauppakeskusten (Viru Keskus, Kristiine Keskus, ja Rocca al Mare) yhteydessä.

Ketju, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1993, on keskittynyt myymään jalkineita ja niiden oheistuotteita.

ABC King TallinnaVaatimattomasta alusta alkunsa saanut kenkäkauppaketju on noussut vuosien saatossa yhdeksi maan merkittävimmistä, toimien nykyään koko maan alueella, kaikkiaan yhdeksällä toimipaikalla.

Yrityksen kasvu ja menestystarina on luonut pohjan firman nykyiselle tavoitteelle – olla koko Viron kenkämyynnin numero ykkönen.

ABC King ketju on kuulunut vuodesta 2008 AS TKM Tallinna Kaubamaja konserniin.

Konserni omistaa kenkäkauppaketjun ohella joukon Viron merkittävimpiä tuotemerkkejä, kuten SHU, Nero, Kaubamaja, Selver, I.L.U, ja Viking Motors.

ABC King myymälöissä myydään naisten, miesten, ja lasten kenkämuotia.

Tarjolla oleviin kenkämerkkeihin lukeutuvat Selected Homme, BilliBi, Björn Borg, Bronx, Bullboxer by Trend Design, Chie Mihara, Clarks, DKNY, Ecco, Esprit, Fly London, Gerry Weber, G-Star Raw, Hispanitas, Högl, El Mio, KangaROOS, Lacoste, Lloyd, Marco Tozzi, M Kids, Pepe Castell, Peter Kaiser, Pretty Ballerinas, Polo Ralph Lauren, Rieker, Tamaris, Ten Points, Tommy Hilfiger, Vagabond, Viking, ja Zinda.

ABC King kenkäkaupat Tallinnassa

ABC King kenkäkauppa Kristiine Keskus TallinnaABC King Kristiine keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.abcking.ee

Kristiine Keskus on viihtyisä kauppakeskus, josta löytyy yhteensä 170 erilaista myymälää, tehden paikasta todellisen urbaanin muodin keitaan. Shoppailukokemusta parantavat lisäksi kätevä parkkihalli sekä lukuisat tunnetut brändit putiikkeineen. ABC King uudisti Kristiine Keskuksen myymälänsä täydellisesti vuoden 2010 aikana, ja nykyinen, toisesta kerroksesta löytyvä versio on yksi ketjun suurimpia ja ainutlaatuisimpia.

ABC King kenkäkauppa Rocca al Mare kauppakeskusABC King Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukiolojat: ma-su klo 10-21
www.abcking.ee

Rocca al Mare kauppakeskus avasi ovensa vuonna 1998, ja sen uudistettiin kokonaisuudessaan toukokuuhun 2009 mennessä, tuoden Viroon tuolloin joukon tunnettuja tuotemerkkejä ja muotiliikkeitä. Yksi keskuksen vetonauloista on ABC Kingin kirkkaan värikäs kenkäkauppa.

ABC King Viru Keskus
Viru Väljak 4
10148 Tallinna
Aukioloajat: ma-su 9-21
www.abcking.ee

ABC King myymälät muualla Virossa

Kenkäkauppaketju ABC King toimii yhteensä 9 myymälän voimin eri puolilla Viroa, joten löydät tasokkaan kenkäkaupan kaikista keskeisistä maan turistikohteista.

ABC King Rakvere – Põhjakeskus
Rakvere vald, Tõrremäe
44415 Lääne-Virumaa
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.abcking.ee

Rakveren Põhjakeskus on Virumaan läänin suurikokoisin ja upein kauppakeskus, sisältäen yli 70 erilaisen myymälän valikoiman. Keskus on varsinkin muodin valikoimaltaan erinomainen. Kenkämuodin huippumerkkejä myyvä ABC King löytyy keskuksen toisesta kerroksesta.

ABC King Kuressaare – Auriga Kaubanduskeskus
Tallinna tn 88
93892 Saaremaa
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.abcking.ee

Kuressaaren Auriga ostoskeskus avasi ovensa vuonna 2008, ja se on Saaremaan suurin lajissaan. ABC King on yksi kauppakeskuksen tärkeimpiä myymälöitä, ja löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta.

ABC King Pärnu – Port Artur 2
Lai 11
80011 Pärnumaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-16
www.abcking.ee

Port Artur 2 sijaitsee Pärnun kaupungin ytimessä, ja tarjoaa jännittävän olemuksen sisäisen designinsa suhteen, sisältäen muun muassa interaktiivisia installaatioita. ABC King myymälä aloitti toimintansa osana Port Artur 2 keskusta kesäkuussa 2009, ja löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta. Myymälä on helppo löytää sen suuren, logon sisältävän pinkin porttinsa ansiosta.

ABC King Pärnu – Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80042 Pärnumaa
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.abcking.ee

Pärnun Kaubamaja on tunnettu tyylikkäästä sisustuksestaan ja tuotemerkkejä esittelevistä näyteikkunoistaan. Kaubamajan ABC King myymälä tarjoaa parhainta kenkämuotia ja oheistuotteita, muun muassa brändejä Clarks, ECCO, Vagabond, ja Lacoste.

ABC King Tartu – Lõunakeskus
Ringtee 75
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.abcking.ee

Tarton Lõunakeskus on eteläisen Viron suurin kauppakeskus, sisältäen myös laadukkaan ABC King kenkäkaupan osana tarjontaansa. Myymälän valikoima erilaisia kenkämerkkejä on erittäin laaja, ja paikasta löytyy ostettavaa vaativimmillekin asiakkaille. Tuotemerkeistä hyllyillä on mm. Clarks, Esprit, Vagabond, Lacoste, ja BilliBi.

ABC King Tartu – Tartu Kaubamaja
Riia 1
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 9-21, su klo 10-19
www.abcking.ee

Tarton Kaubamaja on kaupungin muotimaailman keskus. Kenkien suhteen paras valikoima löytyy ABC King myymälästä, rakennuksen toisesta kerroksesta. Myymälän valikoimat kattavat tyylikkäät klassikot, elegantit tyylit, ja mukavat kengät vaikkapa kaupunkiin tulleelle teatterivierailijalle – toisin sanoen jotain kaikille jaloille.