Tallinnan Accenta Mööbel huonekaluliikkeet

Mittatilauksesta huonekaluja valmistavan Accenta Moodulköögidin myyntipisteitä on Tallinnassa kolme kappaletta, mukaanlukien Mustikas ostoskeskuksessa oleva myymälä.

Accenta on erikoistunut kauniisiin ja funktionaalisiin keittiökalusteisiin, mutta yhtiön osaamiseen kuuluvat myös muiden huoneiden huonekalut.

Accenta Mööbel Magistral TallinnaVoit esimerkiksi tilata Accentalta toiveidesi ja mittojesi mukaan valmistettuja lastenhuonekalusteita, toimistokalusteita, olohuonekalusteita, kaappeja, sekä garderobeja.

Accentan valmistamat huonekalut ovat erinomaisia funktionaalisuudeltaan ja ergonomialtaan, tyylikkäitä designiltaan, kulutuskestäviä, tarjoten myös optimaalisen hinta-laatusuhteen.

Näiden tuotteiden korkean laadun takaavat Saksasta ja Italiasta hankitut raaka-aineet ja materiaalit, sekä Accentan designerien ammattimaisuus ja firman tuotantomahdollisuudet erikoisratkaisujen & räätälöintien suhteen.

Kilpailijoihinsa verrattuna Accenta erottuu edukseen myös mm. keittiökalusteiden laajan malliensa ja värien valikoimansa puolesta, kuin myös edullisten hintojensa ansiosta.

Kun tilaat mittatilauksena tehdyn Accenta keittiökalusteen, sen valmistusaika on saksalaisista materiaaleista aina 6 viikkoon asti, ja italialaisista materiaaleista 3 viikkoon.

Tallinnan Accenta Mööbel myymälät

Accenta Mööbel Lasnamäe (Tähesaju City)
Tähesaju tee 29
13917 Tallinna
Aukioloajat: ti-pe klo 11-19, la klo 10-15
www.accenta.ee

Accenta Mööbel Mustikas Keskus
Tammsaare tee 116
12915 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.accenta.ee

Accenta Mööbel Magistral Keskus
Sõpruse pst. 201/203
13411 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18
www.accenta.ee

Accenta Mööbelin myyntipiste osana Magistral kauppakeskusta on sijoitettu rakennuksen 0. kerrokseen.

Tarkalleen löydät palvelupisteen L-Cosmetics kosmetiikkakaupan ja Pärlipood käsityöliikkeen välisestä myymälätilasta.