Tallinnan Adidas myymälät

Saksalaista Adidas tuotemerkkiä myyviä, yhtiön omia myymälöitä löytyy Tallinnasta kaksi, joista toinen on parhaita hintoja edustava outlet-myymälä.

Myymälöistä löytyy Tallinnan paras valikoima Adidas Performance urheiluvaatteita ja jalkineita, kuin myös Adidas Originals vapaa-ajan vaatetusta, kenkiä, sekä somisteita.

Adidas TallinnaNäiden toimipisteiden toimintaa pyörittää Adidas AG, saksalainen (Baijerista käsin toimiva) monikansallinen yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa urheilukenkiä, vaatteita, ja somisteita.

Konserniin kuuluu Adidas tuotemerkin ohella myös muun muassa urheilupukeutumisen Reebok, TaylorMade-Adidas golf yhtiö (sisältäen Ashworthin), Rockport, ja 9.1% omistusosuus FC Bayern Munich jalkapalloseurasta.

Voit shoppailla Adidas putiikeissa urheiluvaatteiden ohella paljon muitakin tuotekategorioita, muun muassa laukkuja, paitoja, kelloja, ja muita urheilupukeutumisen sekä vaatetuksen oheistuotteita.

Yrityksenä Adidas on Euroopan isokokoisin urheiluvaatteiden valmistaja sekä toiseksi suurin koko maailman mittakaavassa, Niken jälkeen.

Yhtiön perusti vuonna 1940 Adolf Dassler, sen jälkeen kun hän jakoi Gebrüder Dassler Schuhfabrik tehtaan toiminnan kahteen osaan vanhemman veljensä Rudolfin kanssa.

Rudolf oli jo aikaisemmin perustanut Puma tuotemerkin, joka oli varhainen kilpailija Adidakselle. Nykyisin sekä Adidas että Puma pitävät päämajaansa samalla alueella Baijeria, Herzogenaurachissa.

Adidaksen vaatteet ja jalkineet tunnetaan ulkoisesti niiden tyypillisesti sisältämästä kolmesta rinnakkaisesta tangosta, jotka ovat mukana myös konsernin virallisessa logossa.

Tallinnan Adidas myymälät

Adidas Rocca al Mare TallinnaAdidas Rocca Al Mare
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.adidas.com

Adidaksen Rocca al Mare myymälä sijaitsee kauppakeskus-kompleksin toisessa kerroksessa, Rademar ja Spantal myymälöiden välissä.

Suomalaisomisteinen Rocca al Mare ostoskeskus avasi ovensa asiakkaille ensi kertaa vuonna 1998, ja se on yksi maan suurimmista ja tärkeimmistä shoppailukohteista.

Yhteensä keskuksessa on yli 170 myymälää ja palvelua, noin 57 000 m2 kokoisella alueella.

Adidas Outlet Store Tallinn
Tammsaare Tee 60
11316 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 11-18, su klo 11-17
www.adidas.com

Adidas myymälät muualla Virossa

Adidas Tartu Lounakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
www.adidas.com

Voit löytää Tallinnasta Adidaksen tuotteita myös urheiluvaatteita jälleenmyyvistä Rademar ja Sportland ketjuista kautta kaupungin.

Lisäksi Tallinnan Stockmann tavaratalo (Liivalaia 53, 10145 Tallinna) kuuluu Adidas tuotemerkin virallisiin jälleenmyyjiin alueella.