Tallinnan ALDO kenkäkauppa

Kanadalainen kenkäkauppaketju ALDO on tarjolla Tallinnassa Ülemiste ostoskeskuksen tiloissa (Suur-Sõjamäe 4), sen 2. kerroksen puitteissa.

ALDO on johtavia kenkämuodin ja asusteiden tavaramerkkejä, jolla on yhteensä yli 1350 myymälää ympäri maailman.

ALDO kenkäkauppa TallinnaKetju, joka perustettiin vuonna 1972 Montrealin kaupunissa, Kanadassa, on erikoistunut myymään laadukkaita ja muodikkaita jalkineita, nahkatuotteita, sekä asusteita, kaikki viimeisimpien tyylisuuntauksien mukaisina.

Nykyään ALDO onkin pitkälti elämäntyylibrändi – positiivinen, aito, ja täynnä persoonallisuutta – ihmisille, jotka etenevät maailmassa.

ALDO-myymälät ovat globaalisti shoppailukohde ajankohtaisia trendejä edustaville kengille ja asusteille, joita myydään kohtuullisiiin hintoihin.

Yhtiön kussakin myymälässä asiakaspalvelu, myymälöiden design, ja hyllyillä oleva tuotevalikoima sopeutetaan paikallisiin olosuhteisiin.

Myymäläkonsepteissa on kuitenkin aina yhteinen piirre – ne ovat moderneja ja hauskoja shoppailuympäristöjä, positiivisella, kosmopoliittisella ilmapiirillä.

ALDO myymälöitä löytyy useista maailman keskeisimmistä kauppapaikoista, mukaanlukien New Yorkin Times Squarelta, Hong Kongin IFC Mall ostoskeskuksesta, sekä Oxford Street kadulta Lontoossa.

Kaikkiaan ALDO:lla on yli 1350 toimipaikkaa 80:ssä maassa, tehden siitä yhden suurimmista muotijalkineiden ketjuista.

Tallinnan ALDO myymälät

ALDO Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.aldoshoes.com

ALDO myymälät muualla Virossa

ALDO Tartu Kaubamaja
Riia 1
51004 Tartto
www.aldoshoes.com

ALDO konserni on erikoistunut laadukkaiden, tyylikkäiden, sekä edullisten jalkineiden ja asusteiden suunnitteluun & valmistamiseen.

Konserniin kuuluu nykyään useita muitakin tuotemerkkejä ALDO:n ohella: CALL IT SPRING, LITTLE BURGUNDY, GLOBO, ALDO RISE, MR.B’S, ja SHELLYS LONDON.