Tallinnan ARTE käsityö- ja taidetarvikekauppa

ARTE käsityö-ja taidetarvikekauppa myy tuotteitaan Tallinnan luovien alojen keskuksena tunnetusta Telliskivi Loomalinnakista käsin.

Profiililtaan ARTE on etenkin taidetarvikkeiden kauppa, josta löydät erilaisia värejä ja resursseja taiteilijoille, harrastelijoille, kuin myös lapsillekin.

ARTE Kunst & Hobi käsityö- ja taidetarvikekauppa TallinnaMyymälän valikoimaan sisältyvät lisäksi tuotteet kodin sisustamiseen,
tee-se-itse projekteihin, sekä käsitöiden tekoon.

Tuotekategorioina kauppapaikalta löytyvät taidevärit, harrastusvärit, kynttilöiden valmistamisen tuotteet, tekstiilituotteet, kodin sisustustavarat, tuotteet lapsille, maalauskankaat ja maalaustelineet…

…pensselit ja työkalut, savet, kipset, muotoilumassat, decoupage, krakleeraus, lahjatavarasetit (lapsille, aikuisille), kristallihartsit, korujen valmistamisen tuotteet, sisustamisen työkappaleet…

…paperit ja paperitaiteet, leimat ja musteet, huovutus-tarvikkeet, nauhat, langat, sakset, veitset, sekä liimat.

ARTE Kunst ja Hobi käsityö- ja taidetarvikekauppa TallinnaVoit tutustua tuotteisiin ja niiden hintoihin ARTE:n verkkokaupan kautta, osoitteessa www.arte.ee.

Tuotteiden myynnin ohella ARTE:n palveluihin ovat kuuluneet syyskuusta 2014 erilaiset koulutukselliset työpajat.

Näitä työpajoja järjestetään joka torstai, kullakin kerralla ollessa aina uusi teema (ajankohtainen aikataulu löytyy ARTE:n verkkosivuilta).

Myymälästä on mahdollista tilata lisäksi räätälöityjä työpajoja, joissa ryhmät voivat oppia haluamiaan taiteeseen ja käsitöihin liittyviä taitoja.

Tallinnan ARTE Kunst ja Hobi myymälät

ARTE Kunst ja Hobi – Telliskivi Loomelinnak
Telliskivi 60a (A2 huone, 1. kerros)
10412 Tallinna
Aukioloajat: ti-pe klo 11-19, ma, la klo 11-17
www.arte.ee

ARTE Kunst ja Hobi myymälät muualla Virossa

ARTE Kunst ja Hobi Tartu
Vanemuise 26
51003 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-16
www.arte.ee

Tarton ARTE myymälä on sijoitettu kaupungin yhden keskeisimman taidetalon, Tartu Kunstimajan (www.kunstimaja.ee) tiloihin.