Tallinnan Asko huonekaluliikkeet

Noin sata vuotta suomalaisten koteja sisustanut, Keskon nykyisin omistama Asko toimii Tallinnassa kahdella huonekaluliikkeellä, Rocca al Mare ostoskeskuksessa ja Lasnamäen kaupunginosassa.

Vuonna 2005 osaksi Keskon toimintaa tullut Asko tunnetaan etenkin luotettavana, laadukkaiden sisustustarvikkeiden ja huonekalujen myyntiketjuna.

Asko huonekaluliike Rocca al Mare TallinnaToisaalta ketju on myös erittäin innovatiivinen, kehittäen erilaisia myymäläkonsepteja ja tuotekokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden muuttuessa.

Askon tarjoamilla huonekaluilla onkin helppo antaa sävyä, luoda tunnelmaa, sekä saada aikaan toivottu ilmapiiri kotiin kuin kotiin.

Ketjun yksi keskeisistä toiminnan periaatteista onkin, että asiakkaiden elämään tarjotaan tuotteita, joiden avulla elämään voi tuoda tyyliä ja mukavuutta aamusta iltaan ja illasta aamuun, niin kotona kuin toimistossakin, työssä sekä vapaa-aikana.

Kotimaan Asko-liikkeistä tutut sisustussuunnittelijoiden palvelut ovat tarjolla myös Tallinnan puolen myymälöissä.

Arte M GAME huonekalusteet Asko Tallinna

Ketjun Tallinnan puolen sisustussuunnitelijoilla on jopa oma (vironkielinen) bloginsa (asko.ee/est/teenused/sisekujundaja-blogi) alan uusimmista tuulista.

Asko huonekaluliike Rocca al Mare TallinnassaJos olet ketjun kanta-asiakas, sinun kannattaa tutustua jo ennen myymälöissä käyntiä Askon kanta-asiakkaille suunnattuihin erikoistarjouksiin.

Tallinnan kahden myymälän ohella voit asioida Askon sisustusliikkeissä myös Tartossa (Lõunakeskus, Ringtee 73) ja Pärnussa (Lao 11).

Tallinnan puolella Askon toimintaa pyörittävä Keskon tytäryhtiö Indoor Group operoi lisäksi Viron Sotka sisustusliikkeitä (www.sotka.ee).

Asko huonekaluliikkeet Tallinnassa

Asko Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.asko.ee
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Asko Lasnamäe
Peterburi tee 50c
11415 Tallinna
www.asko.ee
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-17

Askon huonekalukauppojen tuotekategoriat

Olohuone: sohvat, sohvasängyt, nojatuolit, kahvipöydät, tv-lipastot, seinäyksiköt, astiakaapit, ja hyllyt, lipastot, jne.

Makuuhuone: sängyt, patjat, jenkkisängyt, päällyspatjat, yöpöydät, varastolaatikot, vaatekaapit, jne.

Ruokahuone: seinäyksiköt, astiakaapit, hyllyt, ruokapöydät ja -tuolit, lipastot, jne.

Työhuone: työpöydät, kabinetit, työtuolit, jne.

Konsernina Asko tunnetaan suomalaisena sisustusmyymäläketjuja ja historiallisesti myös kodinkonemerkkinä.

Yhteensä ketjulla on 35 sisustusliikettä ja 2 Asko Bonnell -patjaliikettä kotimaan markkinoilla, sekä neljä sisustusmyymälää Viron puolella.

Erinäisten liikejärjestelyjen jälkeen Kesko omistaa nykyisin Asko-myymälät ja slovenialainen Gorenje Asko-kodinkonemerkin.

Asko perustettiin lähes sata vuotta sitten huonekaluvalmistajaksi ja sillä on monivaiheinen historia kansainvälisenä monialayrityksenä.