Tallinnan Aurum kello-ja koruliike

Kello-ja koruliike Aurum myy tuotteitaan Kristiine Keskus kauppakeskuksesta käsin, Endla kadun varrella.

Aurumin tuotevalikoima koostuu koruista, kelloista, jalokivistä, sekä helmistä.

Aurum TallinnaVoit ostaa myymälän kautta myös tilaustyönä tehtyjä koruja sekä korjauttaa vanhat korusi ja kellosi.

Myymälän palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi lahjasertifikaatit, asiakkaiden valitsemille summille.

Jos sinulla on Estravelin, Baltian suurimman matkatoimiston, Kuldkaart-kanta-asiakaskortti, sen esittämällä saa Aurumista erityisiä alennuksia.

Aurum, jonka tuotemerkki rekisteröitiin vuonna 1995, omaa koruliikkeen ohella oman korutyöpajansa sekä korugalleriansa (Kullassepa 4, 10146 Tallinna).

Myymälän ainutlaatuiset korut erottuvat edukseen varsinkin alkuperäisillä designeillään sekä täydellisillä jalokivillään.

Tuotekategoroina myymälässä on tarjolla kulta-ja hopeatuotteita (sormukset, ketjut, kaulakorut, korvakorut, riipukset, rintakorut) ja helmituotteet (kaulakorut, rannerenkaat, sormukset, riipukset, korvakorut, rintakorut).

Lisäksi myynnissä ovat hääsormukset, lahjatuotteet, miesten tuotteet (solmion pidikkeet, kalvosinnapit, kantasormukset, ketjut), sekä kellot (miesten, naisten, lasten, urheilukellot, seinäkellot, herätyskellot).

Voit tutustua myymälän tuotteisiin ja niiden hintoihin paikan verkkosivuston kautta, osoitteessa www.Aurum.ee.

Aurum Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.aurum.ee

Aurum Kristiine Keskus TallinnaAurom kello-ja koruliike on tarjolla osana Kristiine Keskusta sen ensimmäisessä kerroksessa, Elion palvelupisteen ja Carpe Vinum viinikaupan välissä.

Kristiine Keskus on ollut toiminnassa vuodesta 1999, ja nykyisin sen omistaa suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon.

Ostoskeskuksessa on kaikkiaan noin 170 myymälää ja palvelua, mukaanlukien korukauppojen suhteen myös myymälät ketjuille Roma Gold, Jahonts, sekä Goldtime.

Aurumin toimintafilosofia

Aurum muodostettiin halusta tarjota tallinnalaisille intohimoisille korujen ystäville moderneja, kauniita, ja aitoja jalokivikoruja.

Yhtiön tavoitteena on myös tuottaa ainutlaatuisia koruja, sekä lisätä korujen omistamisen arvostusta Virossa.

Firma on saanut uskollisia asiakkaita vuosien varrella kiitos etenkin tarjolla olevien yksilöllisten korujen, laadukkaiden materiaalien, sekä designin symboosin.