Tallinnan BabyCity lastentarvikeliike

Lastentarvikeliike BabyCity operoi Tallinnan kaupungin alueella Mustikas kauppakeskuksen I-kerroksesta käsin.

BabyCity, joka omaa yhden Baltian maiden parhaimmista valikoimasta lastentarvikkeita, löytyy Viron puitteissa myös Rakveresta (Põhjakeskus).

BabyCity lastentarvikeliike Mustika Keskus TallinnaTuotevalikoimiin kuuluvat vaatteet ja jalkineet aina 8-vuotiaille lapsille saakka, vauvantarvikkeet, lastenvaunut ja -rattaat, autoistuimet ja kantolaukut, sekä lastenhuoneen patjat ja vuodevaatteet.

Voit ostaa myös syöttötuoleja, kävelytuoleja, turvakaukaloita, kylpytarvikkeita, pottia, leluja eri ikäisille lapsille, matkavuoteita, kolmipyöriä, ja tuotteita odottaville äideille.

Tuotemerkkien suhteen BabyCityn hyllyiltä löytyvät Maclaren, Disney, Ravensburger, Carrera, La Dee Da, Monsuno, Silverlit, Maxi-Cosi, Quinny, Peg-Perego, Chicco, I’Coo, Tako, Hauck, Bebeconfort…

…Milli, Britax, Nania, CAM, Carebaby, Troll, Drewex, Drewmur, Babybjörn, Okbaby, OKT, Tega, Tommeetippe, Canpol, Lovi, Momma, NUK, Avent, Fisher-Price, Playgro, Shelcore, Tomy, K’S Kids, Playskool, Lego…

…Funtime, Littletikes, Zoobles, Bakugan, Gormiti, Ben10, Little Petshop, Moxie Girlz, Liv, Barbie, Maisto, Hot Wheels, Rastar, Smoby, Hello Kitty, ja Bruder.

BabyCity on suunniteltu olemaan “yhden-pysähdyksen-myymälä” kaikille lastentarvikeostoksille.

Tämä näkyy erityisesti laajoissa lastenvaatteiden valikoimissa, joissa on edustettuina useita maailman maineikkaimpia tuotemerkkejä.

Koska valikoima on niin monipuolinen, myymälässä on tarjolla asiantunteva henkilökunta, jolta saat tarvittaessa opastusta oikeanlaisiin tuotteisiin.

Myymälä on luonteeltaan viihtyisä, tilava paikka, jossa tuotteet ovat helposti löydettävissä opastavien infokylttien avulla.

BabyCityä operoiva yritys pyörittää Tallinnassa myös Cipollino brändin lastentarvikemyymälää, Rocca al Mare kauppakeskuksen tiloissa (Paldiski mnt. 102).

Tallinnan BabyCity myymälät

BabyCity Mustika Keskus
Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.babycity.ee

BabyCity myymälät muualla Virossa

BabyCity Rakvere Põhjakeskus
Haljala tee 4, Tõrremäe, Rakvere vald
44415 Lääne-Virumaa
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.babycity.ee

Mikäli perheesi odottaa vauvaa tai jos lapsesi on alle vuoden ikäinen, sinun kannattaa tutustua BabyCityn “Esimese Ostu Programmi” ohjelmaan.

Esimese Ostu Programmi ohjelma antaa tällaisille perheille 15% kerta-alennuksen (kaksoset oikeuttavat 20% alennukseen) myymälässä tehdyistä ostoksista.

Alennus luo mahdollisuuden täyttää lastenhuone edullisesti laadukkailla, tarvittavilla lastentarvikkeilla.

Jos toisaalta käytät BabyCityä säännöllisesti, saatat hyötyä yhtiön kanta-asiakkuudesta (VIP Kliendikaart), jolla saa 8% alennuksen kaikista ostoksista BabyCityn ja Rocca al Maren Cipollinon liikkeessä.