Tallinnan Baggys myymälät

Vaatteita, jalkineita, ja somisteita myyvän Baggys ketjun myymälöitä löytyy Tallinnasta neljä kappaletta, mukana outlet-myymälä Rotermannin kauppakorttelissa.

Ketju tunnetaan etenkin korkealaatuisista naisten muotivaatteistaan, mutta myynnissä on myös tuotteita (vaatteita, somisteita, jalkineita) miehille.

Baggys TallinnaTuotteita Baggys myymälöiden hyllyille tulee italialaisilta, ranskalaisilta, ja espanjalaisilta valmistajilta, muiden muassa.

Kustakin myymälästä löytyy tuotevalikoima, joiden avulla voit pukeutua näyttävästi iltaan ulkona tai tyylikkäästi arkipäiväiseen elämään.

Baggysin toimipaikkojen sijainti on erittäin kätevä, sillä kukin myymälä sijaitsee Tallinnan merkittävimpiin kuuluvan kauppakeskuksen yhteydessä.

Outlet-myymälä osana Rotermannin kauppakorttelia on aivan Tallinnan ydinkeskustan sekä matkustajasataman tuntumassa.

Myymälöistä löytyy ystävällisiä ja ammattimaisia asiakaspalvelijoita, jotka voivat auttaa sinua valinnoissasi, löytääksesi tarpeitasi ja tyyliäsi vastaavat tuotteet.

Toimipaikoissa edustettuina oleviin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Clasna, Eveline, Exaltation, ja Randy Bess.

Tallinnan Baggys myymälät

Baggys Rocca al Mare TallinnaBaggys Rocca Al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.baggys.ee

Rocca al Maren kauppakeskuksen Baggys sijaitsee rakennuskompleksin ensimmäisessä kerroksessa, Ecco ja Knopka myymälöiden välisessä liiketilassa.

Vuodesta 1998 avoinna ollut Rocca al Mare kuuluu Viron tärkeimpiin shoppailukeskuksiin, sisältäen yli 170 myymälää ja palvelua yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Keskus tunnetaan etenkin monipuolisesta edustuksestaan erilaisia maailmanluokan brändejä, joista useita ei saa ostettua mistään muualta Virosta.

Baggys Kristiine Keskus TallinnaBaggys Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.baggys.ee

Baggys toimii osana Kristiine Keskus ostoskeskusta sen toisessa kerroksessa, Guess Accessorize somisteputiikin ja BATA myymälän välissä.

Kristiine Keskuksessa on noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin alueella.

Paikka on tunnettu runsaasta valikoimastaan erilaisia muotiputiikkeja, joita on kaikkiaan noin 100 kappaletta tutustuttavaksi.

Baggys Outlet Rotermann Keskus
Mere pst.4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8:30-20
www.baggys.ee

Baggys Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.baggys.ee

Baggysin myymiin naisille suunnattuihin kokoelmiin kuuluvat päällystakit, mekot, hameet, takit, kengät, laukut, hatut, somisteet, housut, ja paitapuserot.

Miehille on puolestaan tarjolla päällystakkeja, jalkineita, somisteita, sekä laukkuja.

Voit shoppailla Baggys myymälöissä myös matkalaukkuja.

Pystyt tutustumaan kaikkiin näihin tuotekategorioihin ja niiden tuotteisiin & hintoihin Baggysin www-sivuston kautta, joka löytyy osoitteesta www.Baggys.ee.