Tallinnan Bauhaus rautakauppa

Kenties paras Tallinnan rautakauppa vaihtoehdoista on saksalaisen Bauhaus-ketjun myymälä, jonka tuotevalikoimaan kuuluu yli 120 000 tuotetta rakentamiseen, korjaamiseen ja sisustamiseen, sekä kotipuutarhaa varten.

Niin yksityiset asiakkaat kuin yrityksetkin löytävät täältä laajan valikoiman laadukkaita tuotteita tarpeisiinsa, erittäin kilpailukykyisiin hintoihin.

Bauhaus rautakauppa Tallinna

Erittäin monipuolisen tuotevalikoimansa ja edullisen hinnoittelunsa ohella Bauhaus tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Ensimmäinen Viron Bauhaus rautakauppa avattiin Tallinnaan huhtikuun 9, 2010.

Tämä saksalainen, yksityisomistuksessa oleva rautakauppaketju on perustettu vuonna 1960, ja nykyisin sillä on Viro mukaanlukien yhteensä yli 250 rautakauppaa 17 Euroopan maassa.

Pääset Tallinnan keskustasta ketjun myymälälle joukkoliikenteen avulla kolmella eri bussilinjalla: bussilinja nro 51 Viru keskus – Priisle (“Lendtähe” pysäkki), bussilinja nro 67 Estonia pst – Seli (“Sabatähe” pysäkki), sekä bussilinja nro 68 Estonia pst – Priisle (“Sabatähe” pysäkki).

Bauhaus Tallinnassa

Bauhaus Tallinna
Tähesaju tee 8
13917 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 7-20, la klo 8-20, su klo 9-17
www.bauhaus.ee

Puutuotteet ja rakentaminen

Puutuotteet ja rakentaminen Bauhaus TallinnaBauhausin puu-ja rakennustarvikkeiden osasto tarjoaa puumateriaalit, tiilit, kevytlohkot, laastit, eristysmateriaalit, levyt, jalopuu-ja laminaatti päällysteet, listat, ovet, ikkunat, puiset sisä-ja ulkoverhoilut, saunapaneelit, saunarungot, portaikot, parketit, laminaatit, jne.

Paikan työpaja sahaa tarvitsemasi levyt oikeankoisiksi tuotteiksi odottaessasi.

Räätälöintityöt, esimerkiksi työtasojen ja pesualtaiden suhteen, toimitetaan muutaman päivän yli, riippuen kysynnästä.

Voit valita tuotteesi tässä suhteessa lähes 20 erilaisesta puulajista, ja päällysteet tusinoista erilaisia laminaatteja.

Mikäli asut Tallinnan alueella, saat tavarat tilattua myös kotiisi tai yrityksesi toimipaikalle toimitettuina.

Työkalut ja kiinnikkeet

Työkalut ja kiinnikkeet Bauhaus TallinnaBauhausin työkalut ja kiinnikkeet osastolta löydät erilaiset työkalut ja tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen.

Osastolla on panostettu erityisesti laadukkaiden tuotemerkkien myyntiin: erityisesti tarjolla olevien Alpha Tools ja Herkules sähkötyökalujen valikoima on laaja.

Osaston tuotteisto kattaa vaihtoehtoja pienimmistä ruuvimeisseleistä suurimpiin rakentamisessa käytettäviin rautasahoihin saakka.

Välttämättömät tarvikkeet kuhunkin koneeseen (poranterät, hiomalaikat, hiekkapaperit, jne), löydät etenkin Craftomat-tuotemerkin tuotevalikoimasta.

Lisäksi osastolta löytyvät tuotteet tunnetuilta maailmanmerkeitä kuten Bosch, Skil, AEG, Metabo, Ryobi ja Makita.

Kiinnikkeiden alaosastolla ovat edustettuina omat tunnetut tuotteensa, kuten Stabilit, Regalux, Kantoflex, Bobi, ja Habot.

Bauhausin myymä valikoima ruuveja ja muita kiinnikkeitä on Viron suurin.

Kylpyhuonemaailma

Kylpyhuonemaailma Bauhaus TallinnaBauhausin kylpyhuonemaailmasta saat kaikkea tarvittavaa, mitä tarvitaan unelmien kylpyhuoneen tai kotikylpylän toteuttamiseen.

Esillä on yli 20 erilaista kylpyhuoneen ratkaisua, kylpyammeita, WC-käymälöitä, keraamisia tiileja, sekä kylpyhuoneen sisustuksia.

Kylpyhuonemaailmasta löydät kaiken tarvitttavan remonttia varten.

Myymälän palveluihin kuuluvat lisäksi suunnittelu, neuvonta, toimitukset, sekä asennukset sovittujen aikataulujen mukaisesti (Tallinnan alueella).

Bauhaus onkin erinomainen vaihtoehto saada kylpyhuoneen remonttisi hoidettua ammattimaisesti, budjetin puitteissa, ja haluamasi aikataulusi mukaisesti.

Saniteettitilat, keraamiset laatat, ja oheistarvikkeet

Saniteettitilat ja keraamiset laatat Bauhaus TallinnaBauhausin oma Camarque-tuotemerkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen kylpyammeille, altaille, suihkuille ja suihkukaapeille, kuin myös kylpyhuoneiden oheistarvikkeille ja tekstiileille.

Osaston laaja valikoima vesihanoja koostuu tunnetuista tuotemerkeistä kuten Mora, Grohe, Oras, sekä Bauhausin omasta Mixomat-brändistä.

Saat osastolta kaikkien näiden ja muiden tavallisten saniteettitilojen tuotteiden ostoon tarvittaessa ammattimaista neuvontaa ja ohjausta.

Keraamisten tiilien valikoima sisältää kattavan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa, kaikkiin budjetteihin sopivina.

Valikoimasta löytyy laajasti vaihtoehtoisia tiilejä sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuin myös aitoja graniitti- ja marmorilevyjä.

Tarjolla on lisäksi lasitiilituotteita ja oheistarvikkeita.

Näitä erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavien tiili-ja levytuotteiden ohella myymälästä löytyvät asennusmateriaalit lisätarvikkeineen kilpailukykyisiin hintoihin.

Mikäli olet ostamassa tuotteita isommissa tilauskokoluokissa, muista aina pyytää tarjousta alennettuihin hintoihin.

Puutarhanhoitomaailma

Puutarhanhoitomaailma Bauhaus TallinnaOstosten tekeminen Bauhausin puutarhanhoitomaailmassa on kokemus sinällään.

Osastolta löydät kaikkea, mitä tarvitset puutarhaasi, pihan kasvismaalle, parvekkeelle, sekä terassille.

Voit tutustua muun muassa suureen valikoimaan huonekasveja, mukana muodikkaita kukkaruukkuja, muita tarvikkeita sekä lannoitteita.

Puutarhanhoitomaailman tuotevalikoima uudistuu viikoittain, sisältäen aina yli 13 000 halpaa ja laadukasta puutarhanhoidon tuotetta ja kasvia.

Osastolta löytyvät lisäksi puutarhanhoidon koneet ja työvälineet, puutarhan kalusteet, grillit, ja puutarhavalaistukset.

Tarvittaessa saat osaston myyjiltä asiantuntevaa ohjausta sekä apua ostostesi tekemiseen ja toimivan puutarhan suunnittelemiseen.

Sisustus

Bauhausin sisustusosasto on laaja kompleksi, joka sisältää monipuolisesti erilaisia tuotteita ja tuoteryhmiä sisustamiseen.

Pintamateriaalien, kuten maalien, tapettien, ja lattiamattojen lisäksi osastolla ovat myynnissä valaistukset, kuin myös kodin kunnossapidossa tarvittavat sähkötuotteet ja -ratkaisut.