Tallinnan Biomarket ekokaupat

Viron johtava ekotuotteiden jälleenmyynti-ja tukkumyyntiketju Biomarket toimii Tallinnassa neljän kaupan voimin.

Biomarketin toiminta luontaistuotteiden kauppana pohjautuu periaatteisiin, joiden mukaan ekoa pitää olla helppo ostaa, ja näiden tuotteiden käyttö on arkipäiväistä ja luonnollista.

Biomarket TallinnaYhtiö uskoo siihen, että kun ekologiset tuotteet tulevat helpommin saataville, ihmisten ravinto ja elinympäristö muuttuvat terveellisempään ja onnellisempaan suuntaan.

Biomarketin myymälät edustavat lajissaan suurinta ja kaikkein mielenkiintoisinta valikoimaa eko-, terveys-, ja hyvinvointituotteita Viron mittakaavassa.

Tarjolla on tuotteita, jotka on tehty kemikaalivapaasti raaoista materiaaleista ilman keinotekoisia hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita, tai makuja, ja jotka ottavat ihmisten hyvinvoinnin huomioon, eivätkä vahingoita ympäristöä.

Kun ostat Biomarketista, vuodesta 2003 toiminnassa olleesta alan markkinajohtajasta Virossa, voit parhaiten vakuuttua, että tuotteet ovat terveellisiä, turvallisia, ja puhtaita.

Myymälöistä löytyy jatkuvasti täydentyvä valikoima vaihtoehtoja jokapäiväisiin tarpeisiin sekä lahjatuotteiksi.

Ketjun erikoisuutena ovat Dr. Hauschka (www.drhauschka.ee) luonnonkosmetiikkatuotteet, joita se edustaa koko Baltian alueella.

Tallinnan Biomarket myymälät

Biomarket Rocca al Mare TallinnaBiomarket Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.biomarket.ee

Biomarket myymälä osana Tallinnan suurinta kauppakeskusta, Rocca al Marea, löytyy sen ensimmäisestä kerroksesta, Knopka myymälän ja Nordea Pank pankkikonttorin välisestä liiketilasta.

Rocca al Mare, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1998, sisältää yli 170 myymälää ja palvelua yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Keskus tunnetaan monipuolisesta edustuksestaan eri tuotemerkkejä, useita satoja erilaisia, joista monia ei saa ostettua mistään muualta Viron alueella.

Biomarket Solaris TallinnaBiomarket Solaris Keskus
Estonia pst 9
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.biomarket.ee

Lähellä Tallinnan keskustaa oleva Solaris Keskus sisältää Biomarket myymälän, rakennuksen 0. kerroksessa, Solaris Toidupood ruokakauppaa vastapäätä.

Vuodesta 2013 avoinna ollut Biomarketin toimipaikka sisältää laajan valikoiman arkipäiväiseen käyttöön tarkoitettuja ekotuotteita.

Solaris sijaitsee aivan vanhankaupungin vieressä, lähellä kaikkia Tallinnan keskeisimpiä nähtävyyksiä.

Biomarket Ülemiste Kaubanduskeskus TallinnaBiomarket Ülemiste Kaubanduskeskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.biomarket.ee

Ülemiste kauppakeskuksen Biomarket myymälä operoi rakennuskompleksin ensimmäisessä kerroksessa, lähellä Rimi hypermarkettia ja I.L.U. myymälän vieressä.

Huhtikuusta 2004 toiminnassa ollut Ülemiste Keskus on kaupungin isoimpia ostoskeskuksia, noin 160:llä myymälällään ja palvelullaan.

Kauppakeskus kuuluu norjalaisen Linstow Internationalin omistuksiin, jolla on ostoskeskuksia myös Latviassa (Alfa, Origo, Mols, Centrs, Dole ja Minsk).

Biomarket Tallinna Kaubamaja
Gonsiori 2
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.biomarket.ee

Biomarket myymälät muualla Virossa

Biomarket Viimsi Kaubanduskeskus
Randvere tee 6
74001 Viimsi
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-16
www.biomarket.ee

Biomarket Kesklinna Keskus
Küüni 7
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-16
www.biomarket.ee

Jos käyt usein asioilla Biomarketissa, sinun kannattaa harkita kanta-asiakaskortin hankkimista ketjun toimipaikkoihin Virossa.

Kanta-asiakaskortilla saa 7% alennuksen kaikista ostoksia, plus joukon muita kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuuksia.

Saat hankittua kanta-asiakkuutta osoittavan kortin mistä tahansa ketjun toimipaikoista.