Tallinnan BonBon Lingerie alusvaatekaupat

BonBon Lingerie alusvaatekauppaketju myy tuotteitaan Tallinnassa sekä Pärnu maantee kadun varrelta että Ülemiste kauppakeskuksesta käsin.

BonBon on virolainen alusvaatteiden tuotemerkki, jonka asiakaskunta koostuu vapaamielisistä ja sydämeltään nuorista naisista.

BonBon alusvaatekauppa TallinnaMyynnissä olevat tuotteet on suunniteltu yhdistämään sekä käyttömukavuus, kaunis muotoilu, kuin myös alusvaatemuodin trendit.

BonBon alusvaatteista löytyy vaihtoehtoja viimeisimmän nykymuodin suhteen, lumoavia luksusmalleja, kuin myös erittäin pehmeitä ja mukavia klassisia perusalusvaatteita.

Tyyliltään painotus on kuitenkin viettelevän seksikkäissä alusvaatteissa, joista löytyy persoonallisia tyylejä kaikille naisille.

Hyllyillä on kaupan kaiken kaikkiaan rintaliivejä, alushousuja, stringejä, sukkia ja sukkahousuja, yöpaitoja ja -mekkoja, bodyja, korsetteja, rantavaatteita, alusvaate-yhdistelmiä, ja asusteita.

Oheistuotteisiin kuuluvat miesten ja lasten alusvaatteet.

Tallinnan BonBon myymälät

BonBon Lingerie Pärnu mnt
Pärnu mnt 21
11614 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 12-17
www.bon.ee

BonBon Lingerie Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.bon.ee

BonBon myymälät muualla Virossa

BonBon Lingerie Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.bon.ee

Voit pitää silmällä BonBon myymälöiden ajankohtaisia alennusmyyntejä ja muita kampanjoita yhtiön Facebook-sivujen kautta, osoitteessa www.facebook.com/BonBonEesti.