Tallinnan Brain Games lautapelikauppa

Lautapelikauppa Brain Games toimii Tallinnan kaupungissa Ülemiste ostoskeskuksessa, paikan 1. kerroksen tiloissa.

Brain Gamesin valikoima erilaisia lautapelejä ja alan oheistuotteita on Viron suurin.

Brain Games lautapelikauppa ViroMyymälän tuotevalikoima sisältää mm. pöytä-ja korttipelejä, klassisia pelejä, piha-ja taitopelejä, pokeritarvikkeita, ja paljon muuta jännittävää niin pienemmille pelaajille kuin aikuisillekin.

Yhtiönä yksi Brain Gamesin toiminnan tavoitteista on edistää lautapelikulttuuria Virossa, joka näkyy esimerkiksi firman aktiivisesta mukana-olosta alan tapahtumissa.

Lisäksi Brain Games myymälästä löytyy useita pelien avattuja näytekappaleita, joita on mahdollista pelata paikallisesti tai vuokrata kotiinpelattavaksi.

Myymälässä apunasi on asiantunteva henkilökunta, joka voi opastaa sinua haluamasilaisiin peleihin laajasta valikoimasta.

Yhtiö, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2008, tarjoaa erilaisia pelejä aina aloitteville pelaajille soveltuvista (helpoista) peleistä kokeneille pelaajille soveltuviin tuotteisiin saakka.

Brain Gamesin myymälöissä keskiviikot ovat peli-iltoja, jolloin alan harrastajia kutsutaan tutustumaan ja kokeilemaan uusia tuotteita.

Tallinnan Brain Games myymälät

Brain Games Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.facebook.com/BrainGamesEE

Brain Games myymälät muualla Virossa

Brain Games Tartu Tasku Keskus
Turu 2
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-18
www.facebook.com/BrainGamesEE

Hyvä tapa pitää kirjaa Brain Gamesin uusista peleistä on yhtiön Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/BrainGamesEE, jossa niistä usein ilmoitetaan.