Tallinnan Calvin Klein vaatekaupat

Amerikkalainen Calvin Klein vaatekaupan ketju on edustettuna Tallinnassa kahdella, Ülemiste ostoskeskuksen ja Virukeskuksen yhteydessä olevilla myymälöillään.

Calvin Klein on globaali, yksi maailman tunnetuimmista muodin elämäntyylibrändeistä, joka edustaa modernia, sofistikoitunutta tyyliä.

Calvin Klein JeansTuotemerkkiin yhdistetään myös aito, luonnollinen, ja usein minimalistinen estetiikka.

Vaatteista, asusteista, alusvaatteista, ja hajuvesistä kodin sisustustavaroihin, Calvin Kleinin huomiotaherättävät designit ja provokatiiviset mainoskampanjat ovat aina tuoreita, rohkeita, ja ajankohtaisia, ja niissä on aina mukana amerikkalaisuuden keveys & seksikkyys.

Calvin Klein tavaramerkin alla valmistetaan laajaa valikoimaa tuotteita, mukaanlukien naisten mekkoja ja pukuja, miesten puvustoja sekä räätälöityä vaatetusta, kuin myös miesten ja naisten urheiluvaatteita.

Brändi tunnetaan myös kokoelmavaatteistaan, farkkumuodistaan, hajuvesistään, alusvaatteistaan, uima-asuistaan, kelloistaan, jalkineistaan, koruistaan, sekä silmälaseistaan.

Mikäli olet tuotemerkin fani, voit hankkia lisäksi Calvin Klein golfvaatteita, neuletuotteita, sukkia, käsilaukkuja, nahkatuotteita, sekä kodin sisustustavaroita (mukaanlukien huonekaluja).

Näistä tuotekategorioista voit ostaa Tallinnan myymälästä etenkin Calvin Klein Jeans tuotteita, farkkuja, vapaa-ajan vaatteita, kelloja, aurinkolaseja, sekä laukkuja.

Calvin Klein, Inc. yhtiö kuuluu PVH Corp. nimiseen konserniin, yhteen maailman suurimmista muotidesignin ja -markkinoinnin kokonaisuuksista.

PHV Corp. omistaa muotibrändeistä myös yhtiöt Tommy Hilfiger, IZOD, Van Heusen, ARROW, Warner’s, ja Olga.

Tallinnan Calvin Klein myymälät

Calvin Klein Jeans Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.calvinklein.com

Calvin Klein Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.calvinklein.com

Calvin Klein myymälä sijaitsee Ülemiste kauppakeskuksen 2. kerroksen puitteissa.

Tarkkaan ottaen löydät myymälän kerroksen alueelta Tommy Hilfiger ja NOLO vaatekauppojen välisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus on yksi Viron suurimmista ostoskeskuksista, sisältäen yhteensä yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella alueella.