Tallinnan Camel Active vaatekaupat

Camel Active myy vaatteita ja jalkineita aktiivisille miehille ja naisille kolmelta Tallinnan kauppapaikaltaan käsin.

Tuotteiden kohderyhmänä ovat aktiivista elämäntyyliä viettävät asiakkaat, jotka arvostavat muodikkuutta, mukavuutta, ja, ennen kaikkea, laatua.

Camel Active TallinnaKokoelmat on suunniteltu monipuolisuus mielessä. Tuotteita on tarjolla kolmessa eri tyylissä: urbaani, matkailu, sekä urheilu.

Ketjuna Camel Active tunnetaan parhaiten moderneista ja vapaa-ajan vaatetuksestaan, kuten takeista, housuista, neulevaatteista, paidoista, t-paidoista, sekä somisteista, kengistä, ja laukuista.

Huolimatta siitä, ovatko kyseessä elinvoimaiset kaupungit tai laajat maaseudut, Camel Active pukeutuminen tuo aina esiin halun löytää uusia kulttuureja ja kaukaisia maita.

Tehdessään niin, Camel Active kohtaa myös modernin miehen ja naisen vaatimukset laatupukeutumiselle ulkonaliikkumisen suhteen.

Tuotemerkki, jota ovat inspiroineet matkat horisontin takana häämöttäviin maihin, luo modernia vapaa-ajanvaatetusta, jossa yhdistyvät luonnonmukaiset, korkealaatuiset materiaalit sekä funktionaaliset elementit ja kankaat.

Voit löytää Viron ohella Camel Active tuotteita valituista, erikoistuneista jälleenmyyntipisteistä ja yhtiön omista putiikeista yli 50:ssä maassa.

Tallinnan Camel Active myymälät

Camel Active Kristiine Keskus TallinnaCamel Active Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.camelactive.de

Camel Active myymälä on sijoitettu Kristiine Keskus kauppakeskuksessa rakennuksen toiseen kerrokseen, Baltman miesten muodin liikkeen ja Chicco myymälän viereen.

Kristiine Keskus, joka on ollut avoinna vuodesta 1999, sisältää noin 170 myymälää ja palvelua, 43 700 m2 alueella.

Paikka tunnetaan etenkin monipuolisesta tarjonnastaan muotiliikkeitä, joita on noin 100 erilaista vaihtoehtoa tutustuttavaksi.

Camel Active Rocca al Mare TallinnaCamel Active Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.camelactive.de

Camel Active vaateputiikki sijaitsee Rocca al Mare ostoskeskuksessa paikan toisessa kerroksessa, Baltman vaateliikkeen ja Mr. Hollis kaupan välissä.

Rocca al Maresta löytyy Camel Activen ohella aktiiviseen vapaa-ajan pukeutumiseen useita muitakin vaihtoehtoisia liikkeitä, kuten samasta kerroksesta löytyvä Timberland myymälä.

Yhteensä Rocca al Maressa on yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Camel Active Ülemiste Keskus
Suur Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.camelactive.de

Camel Active myymälät muualla Virossa

Camel Active Tartu Tasku Keskus
Turu 2
51014 Tartto
www.camelactive.de

Camel Active Pärnu Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80010 Pärnu
www.camelactive.de

Paras tapa tutustua Camel Activen ajankohtaisiin mallistoihin on vierailla ketjun verkkosivuilla, www.CamelActive.de, joka on tarjolla sekä saksankielellä, englanniksi, että venäjäksi.

Verkkosivujen kautta on nähtävillä lisäksi ketjun ajankohtaiset kampanjat ja alennusmyynnit, parhaiden hintojen löytämiseksi.