Tallinnan Change alusvaateliikkeet

Naisten alusvaatteita ja yöasuja myyvällä tanskalaisella Change-ketjulla on Tallinnassa kaksi myymälää, Rocca al Mare sekä Ülemiste ostoskeskuksissa.

Changen putiikit tarjoavat etenkin trendikkäitä alusvaatteita muodikkaissa paleteissa ja käytännöllisissä sekä funktionaalisissa muodoissa.

Change TallinnaVoit ostaa myös luksusmaisia ja viehättäviä alusvaatemalleja sekä materiaalisen että designin suhteen.

Tuotemerkkinä Change edustaa pohjoismaista alusvaatepukeutumista ja yöasuja, joilla naiset saavat mahdollisuuden olla itsensä ainutlaatuisessa feminiinisyydessään.

Myymälöistä löytyvä valikoima kattaa normaalia laajemmin kokoluokat, rinnan ympärysmitoista 60–100 cm ja kuppikoista A-K.

Kussakin Changen toimipaikassa on tarjolla ilmainen oikeanlaiseen rintaliiviin opastus palvelu.

Lisäksi kaupoissa saa lahjaksi ostetut tuotteet lahjapakattua ilmaiseksi. Voit ostaa myös elektronisia lahjasertifikaatteja Change myymälöihin.

Voit tutustua ketjun tuotevalikoimaan ja hintoihin Changen verkkokaupassa, www.Change.com, josta saa tilattua tuotteita maailmanlaajuisella toimituksella, myös Suomeen.

Tallinnan Change myymälät

Change Rocca al Mare TallinnaChange Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.change.com

Changen Rocca al Maren kauppapaikka sijaitsee ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Cropptown vaateliikkeen ja Lindex myymälän välisessä liiketilassa.

Suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistama Rocca al Mare on ollut avoinna vuodesta 1998, ja sieltä löytyy kaiken kaikkiaan yli 170:n myymälän ja palvelun valikoima.

Jos tulet vaateostoksille keskukseen omalla autollasi, Rocca al Mare tarjoaa yhteensä yli 1300:n asiakaspaikan verran parkkitilaa.

Change Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.change.com

Change myymälät muualla Virossa

Change Tasku Keskus
Turu 2
51014 Tartto
www.change.com

Ketjun myymälöitä operoiva Change of Scandinavia A/S perustettiin vuonna 1995, ja siitä on muodostunut vuosien varrella kansainvälisesti toimiva merkittävä alan ketju.

Changellä on markkinoilla ainutlaatuinen asema, tarjoten laajaa valikoimaa huippulaatuisia alusvaatteita monipuolisilla kokoluokilla, designeilla, ja hintatasoilla – sekä maailmanluokan palvelulla myytynä.