Tallinnan Charma huonekaluliike

Charma huonekaluliike löytyy Tallinnan kaupungista Järve kauppakeskuksen tiloista, osoitteessa Pärnu maantee 238.

Myymälän fokuksena on tarjota asiakkailleen kauniita, iätöntä eleganssia edustavia huonekaluja, jotka poikkeavat alueen kilpailevien sisustuskauppojen valikoimista.

Charma huonekaluliike Järve Keskus TallinnaTuotteissa on painotettu viihtyvyyttä, tavoitteena luoda paikka, jossa voit rentoutua, levätä, ja unohtaa huolesi.

Suurin osa Charman myymistä huonekaluista on valmistettu luonnollisista materiaaleista kuten teak-puusta, mahongista, Aasian lehtipuusta, pyökistä, sesam-puusta, ja monista muista vastaavista materiaaleista.

Huonekaluliikkeen valikoimista löytyy tuotteita sisustamiseen yhteistyöpartnereilta kuten Pulaski, Kare Design, Ashley Furniture Homestore, Cavio, A.R.T. Furniture, sekä Bassett.

Kategorioina voit ostaa olohuoneeseen sohvia, vuodesohvia, pöytiä, TV-pöytiä, nojatuolia, konsolipöytiä, sekä lipastoja.

Ruokailuhuoneeseen tarjolla on pöytiä, ruokailuhuoneen settejä, tuoleja, vitriinejä, kuin myös baarijakkaroita ja -pöytiä.

Makuuhuoneen valikoima kattaa sängyt, yöpöydät, lipastot, patjat, sekä sängynpäällissetit.

Kotitoimistoa varten voit ostaa toimistotuoleja, toimistopöytiä, ja toimistokaappeja.

Charmassa on valaistustuotteiden suhteen valikoimissa pöytälamppuja, kattokruunuja, lattialamppuja, ja roikkulamppuja.

Ulkotiloihin pystyy myymälästä ostamaan sohvia, ruokailupöytiä, lepotuoleja, sekä ulkovalaistuksia.

Oheistuotteiden puolesta tarjolla on maalauksia, mattoja, kuin myös peilejä.

Voit tutustua tuotevalikoimaan ja tuotteiden hintoihin Charman verkkokaupan kautta, osoitteessa www.Charma.ee.

Tuotevalikoiman valinnassaan Charma on pyrkinyt luomaan kokonaisuuden, jossa jokaiselle asiakkaalle löytyy yksilöllistä persoonallisuutta vastaavia tuotteita.

Tämä näkyy toisaalta vähäisistä määristä yksittäisiä tuotteita, jonka tarkoituksena on varmistaa, että kotisi näyttää sisustettuna mahdollisimman uniikilta.

Charma Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.charma.ee

Järve ostoskeskuksen puitteista löytyvä Charma huonekalukauppa sijaitsee rakennuskompleksin 0. kerroksesta.

Tarkkaan ottaen löydät myymälän kerroksen puitteista Sunorek / Tank Sisustussalong liikkeen ja Aatrium huonekalukaupan välistä.

Lokakuusta 2002 saakka asiakkaille avoinna ollut Järve Keskus tunnetaan parhaiten Viron suurimmista keskittymästään huonekalu-ja sisustusliikkeitä.