Tallinnan Colombini Casa huonekaluliike

Italialaista designia edustavan Colombini Casan huonekaluliike sijaitsee Rocca al Mare ostoskeskuksen tiloissa, Paldiski maanteen varrella.

Myymälän taustalta löytyvä Colombini on yksi Italian suurimmista designer-huonekalujen valmistajista.

Colombini Casa TallinnaYrityksen vahvuus ja sen suosio perustuu yhtenäisiin ratkaisuihin.

Näitä henkilökohtaisia ja tyylikkäitä huonekaluratkaisuja on tarjolla keittiöön, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, ja makuuhuoneeseen, valmistettuna yhteistyössä designerin ja asiakkaan kanssa.

Lisäksi Colombini valmistaa klassisia sisustus-elementtejä.

Perheyrityspohjainen Colombini on perustettu vuonna 1965, ja siitä on vuosien varrella kasvanut yksi maailman merkittävistä huonekalujen valmistajista.

Colombini Casa Rocca al Mare
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.colombinicasa.ee

Colombini Casa Rocca al Mare TallinnaColombini Casa designer-huonekaluputiikki löytyy Rocca al Mare kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, Asko huonekaluliikkeen ja Euronics elektroniikkakaupan välisestä liiketilasta.

Rocca al Mare on yksi Viron suosituimpia ja suurimpia ostoskeskuksia, sisältäen yli 170 myymälää ja palvelua.

Mikäli tulet huonekaluostoksille omalla pakettiautollasi, keskuksessa on runsaasti parkkitilaa, sillä asiakaspaikkoja autoille on yli 1300 kappaletta.

Colombini Casa yrityksenä

Vuonna 1965 perustettu Colombini Casa kuuluu osaksi Colombini Group konserniin, joka on muun muassa johtava italialainen lasten makuuhuoneiden kalusteiden valmistaja.

Konsernilla on yhteensä 200 000 m2 tuotantotilaa, 5 tehdasta sekä 8000 työntekijää, vastaten italialaisten, kuin myös eurooppalaisten, afrikkalaisten, ja Kauko-Idän markkinoiden tarpeisiin.

Osana tätä konsernia Colombini Casan filosofiana on tehdä parhaasta italilaisesta muotoilusta helposti hankittavaa kansainvälisesti.

Yhtiö ottaa “Made in Italy” konseptin ja korkean laatutason vakavasti, joka näkyy yhtiön kaikissa ulkomaisissa showroom-myymälöissä, myös Tallinnan putiikissa.

Colombini Casan toiminnan taustalla on idea antaa asiakkaille mahdollisuus innovatiiviseen kodin sisustamiseen, seuraten italialaisen elämäntyylin perusteita.

Tarjolla olevat vaihtoehdot sisältävät kaikkea aina luovista ja värikkäistä lastenhuoneista elegantteihin ja nykyaikaisiin olohuoneen designeihin, kuin myös toimiviin keittiöihin ja viihtyisiin kahden hengen makuuhuoneisiin sekä hienostuneisiin somisteisiin.

Strategialtaan Colombini Casa pyrkii olla tavarantoimittaja koko kodin kalusteiden suhteen, tuotteilla, jotka edustavat henkilökohtaisia valintoja parhaisiin hinta-laatu suhteisiin.

Euroopan ohella Colombini Casa on tuonut Made in Italy tyyliset sisustusratkaisunsa – panostuksella yksityiskohtiin, materiaaleihin, ja laatuun – myös Yhdysvaltoihin, Pohjois-Afrikkaan, sekä kaukoidän markkinoille.