Tallinnan Cortefiel vaatekauppa

Espanjalainen Cortefiel vaatekauppaketju toimii Tallinnassa Rocca al Maren kauppakeskuksesta käsin, Paldiski maanteen varrella.

Cortefiel tunnetaan tyylikkäänä miesten ja naisten muoti-ja somistevaatetuksen brändinä, jonka tuotteet perustuvat eleganssiin, laatuun, sekä funktionaalisuuteen.

Cortefiel TallinnaVuonna 1946 perustettu Cortefiel on ollut keskihintaisen muodin markkinajohtajana lähes perustamisestaan saakka.

Cortefiel ketjun toimipaikkoja operoi globaalisti espanjalainen Grupo Cortefiel konserni, johon kuuluvat myös ketjut Springfield, Pedro del Hierro, women’secret, ja Fifty Factory.

Näistä Cortefiel on kuitenkin ryhmän alkuperäinen tuotemerkki, joka on kohdistettu noin 35-45-vuotiaille miehille ja naisille, joilla on nuorekas näköala elämään sekä avoin, tiedonhaluinen mieli.

Kautta kokoelmiensa, tuotemerkki kutsuu uskollista asiakaskuntaansa, joka on kasvanut yli 50:n vuoden ajan, löytämään vaihtoehtoista muotia, joka tarjoaa laatua ja upeita tyylejä.

Cortefiel tarjoaa viimeisimpiä tyylejä ja mukavuutta ihmisille jotka näkevät maailman nykyaikaisin silmin.

Tasainen kasvu vuosien yli on muuttanut Cortefielin merkittäväksi maailman brändiksi, jolla on oma paikkansa muodin maailmassa.

Voit shoppailla Cortefiel tuotteita yhteensä 21:ssä maassa, ryhmän operoidessa 369:n oman ja franchise-putiikin ketjua näillä alueilla.

Cortefiel Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.cortefiel.com

Cortefiel Rocca al Mare TallinnaCortefielin vaatekauppa löytyy Rocca al Maren kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Mötivi ja Mosaic myymälöiden välistä.

Rocca al Mare kuuluu Viron suurimpiin ostoskeskuksiin, yli 170:n myymälän ja palvelun valikoimalla, yli 57 000 neliömetrin pinta-alalla.

Keskus, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, tunnetaan etenkin sadoista edustettuina olevista tuotemerkeistä, joista useita ei saa ostettua mistään muualta Viron alueella.

Grupo Cortefiel

Cortefiel vaateliikkeitä operoiva Grupo Cortefiel on Espanjan toiseksi suurin vaatteita myyvä jälleenmyyntikonserni.

Konserniin kuuluvat ketjut keskeisesti Cortefiel (perinteinen vaatetus), Springfield (nykyaikainen ja kosmopoliittinen tyyli) ja Women’secret (alusvaatteiden jälleenmyynti).

Grupo Cortefielin myynnistä yli 85% tulee konsernin kotimarkkinoilta, Pyreneiden niemimaan alueelta.

Yhteensä konserni operoi noin 1100 myymälää ja on edustettuna Espanjan ja Portugalin ulkopuolella sekä omien myymälöidensä että franchise-putiikkien kautta ketjuilla Cortefiel, Springfield, Women’secret, ja Pedro del Hierro.

Konsernin enemmistöomistajana ovat olleet syyskuusta 2005 lähtien pääomayhtiöt nimeltään PAI Partners, CVC Capital Partners, sekä Permira.