Tallinnan Crocs kenkäkaupat

Amerikkalainen Crocs kenkäkauppaketju löytyy Tallinnasta kolmesta kohteesta, Rocca al Mare, Kristiine Keskus, ja Solaris kauppakeskuksista.

Vuonna 2002 perustettu Crocs on yksi maailman nopeimmin kasvaneista kenkämerkeistä, josta on tullut suosittu niin naisten, miesten, kuin lastenkin keskuudessa.

Crocs TallinnaTuotemerkin kengät tehdään uniikista materiaalista nimeltään Croslite, joka reagoi jalkineiden käyttäjän ruumiinlämpöön.

Crocs-kengät ovat hellävaraisia ja huoltapitäviä jaloille, muotoutuen jalkojen muotoon, ollen samalla poikkeuksellisen keveitä.

Ketju tarjoaa useita omalaatuisia jalkinekokoelmia yli 300:lla neljän kauden kenkätyylillä.

Kaikki Crocs kengät on valmistettu Croslite-materiaalista, yhtiön omasta, vallankumouksellisesta teknologiasta, joka antaa kullekin kenkäparille pehmeän, mukavan, kevyen, ja hajuja-hylkivän luonteen, joka on tehnyt kengistä suosittuja ympäri maailman.

Crocs faneille on tarjolla kenkiä kaikissa tyylilajeissa, aina ikonisista puukenkämalleista, lenkkareihin, sandaaleihin, varsikenkiin, ja korkokenkiin saakka.

Toiminnan aloittamisesta vuonna 2002 Crocs on myynyt yli 200 miljoonaa paria kenkiä, yli 90:ssä maassa ympäri maailman.

Crocs jalkineet antavat mahdollisuuden tuntea äärimmäisen käyttömukavuuden, koska kukin Crocs kenkä tuntuu kuin juuri sinua varten tehdyltä.

Kengät ovat ominaisuuksiltaan höyhenenkevyitä ja antibakteriaalisia. Croslite materiaali pitää jalkasi lämpiminä erittäin äärimmäisissä ja kylmissä olosuhteissa.

Tallinnan Crocs myymälät

Crocs Kristiine Keskus TallinnaCrocs Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.crocs.com

Crocs kenkäkauppa osana Kristiine Keskus ostoskeskusta löytyy paikan toisesta kerroksesta, Geox Clarks ja ETAM myymälöiden välisestä liiketilasta.

Kristiine Keskus on Tallinnan suurimpia shoppailupaikkoja, sisältäen noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 m2 alueella.

Keskus tunnetaan parhaiten laajasta valikoimastaan muotiliikkeitä, joita on kaikkiaan noin sadan putiikin valikoima tutustuttavaksi.

Crocs Solaris TallinnaCrocs Solaris
Estonia pst. 9
10143 Tallinna
www.crocs.com

Löydät Crocs kauppapaikan Solaris keskuksen tiloista rakennuksen 1. tasolta, Apotheka apteekin ja Beads & Yarn myymälöiden vierestä.

Solaris sijaitsee erinomaisella paikalla, vanhankaupungin vieressä ja ydinkeskustan tuntumassa.

Kauppapaikan ohella Solaris on myös kulttuurielämän keskus, sisältäen konserttisalin, art house kinon, ja multiplex-elokuvateatterin.

Crocs Rocca al Mare TallinnaCrocs Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.crocs.com

Crocs myy kenkiä Rocca al Mare ostoskeskuksen tiloissa sen toisessa kerroksessa, Extreme Sport myymälän vieressä.

Keskuksen, joka avattiin vuonna 1998, on omistanut vuodesta 2005 suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö Citycon Oyj.

Cityconin Tallinnan omistuksiin kuuluvat myös ostoskeskukset Magistral ja Kristiine Keskus.

Rocca al Maresta löytyy kaiken kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alalla.

Omalla autolla keskukselle tulevia varten löytyy runsaasti parkkitilaa, kaikkiaan yli 1300:n asiakaspaikan verran.