Tallinnan Eagle Vision optikkoliikkeet

Optikkoliikeketju Eagle Vision on tarjolla Tallinnassa kolmella myymälällä, joista yksi sijaitsee modernissa Rocca al Maren ostoskeskuksessa.

Eagle Vision optikkosalongit, jotka omistaa amerikkalais-virolaisessa omistuksessa oleva Lupree-niminen yritys, tunnetaan laajasta valikoimastaan tuotteita sekä ammattimaisesta asiakaspalvelusta.

Eagle Vision TallinnaMyymälöiden asiantunteva henkilökunta voi auttaa sinua valitsemaan muun muassa tarpeisiisi soveltuvat silmälasit ja piilolinssit.

Palveluihin lukeutuu lisäksi videokonsultaatiot sekä silmätutkimukset läpi myymälöiden aukioloaikojen.

Tuotekategorioina Eagle Vision kaupoissa on laaja valikoima kehyksiä, piilolinssejä, sekä hoitotuotteita.

Alan tuotemerkeistä Eagle Vision shopit myyvät muun muassa brändejä Guess, Guess by Marciano, Porsche Design, Baldinini, Gant, Jaguar, Gucci, Ray-Ban, Carrera, Giorgio Armani, Ferragamo, Prada, Versace, Dolce&Gabbana, Enni Marco, Police, Givenchy, Menrad, Pierre Cardin, Oxydo, Dior, Polaroid, Harley Davidson, Tokai, ja Essilor.

Jos asioit usein Eagle Vision myymälöissä Viron puolella, sinun kannattaa harkita ilmaisen kanta-asiakaskortin hankkimista.

Kanta-asiakaskortilla saa mm. 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista Eagle Vision tuotteista ja palveluista, sekä joukon muita vain kanta-asiakkaille varattuja etuja.

Saat harkittua kanta-asiakkuutta osoittavan kortin mistä tahansa Eagle Vision myymälästä Viron alueella.

Tallinnan Eagle Vision myymälät

Eagle Vision Rocca al Mare TallinnaEagle Vision Rocca al Mare
102 Paldiski Rd.
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.eagle-vision.ee

Rocca al Maren Eagle Vision optikkoliike toimii kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Debenhams kaupan vieressä ja lähellä Prisman hypermarkettia.

Myymälässä tarjolla on tuotevalikoima, johon kuuluvat etenkin silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, optikkopalvelut, ja videokonsultaatiot.

Keskus, josta löytyy yhteensä yli 170 myymälää ja palvelua, sisältää optikkoliikkeistä toimipaikat myös ketjuille Pro Optika ja Eesti Optik.

Eagle Vision Pärnu mnt.
Pärnu maantee 10
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
www.eagle-vision.ee

Palvelut ja tuotteet: silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, silmälääkärin palvelut, optikkopalvelut, express-palvelu, videokonsultaatiot.

Eagle Vision Endla
Endla 12
10142 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
www.eagle-vision.ee

Palvelut ja tuotteet: silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, optikkopalvelut, express-palvelu, videokonsultaatiot.

Eagle Vision myymälät muualla Virossa

Eagle Vision Tasku Keskus
Turu 2
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-18
www.eagle-vision.ee

Eagle Vision Lõunakeskus
Ringtee 75
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.eagle-vision.ee

Eagle Vision Rüütli – Pärnu
Rüütli 39
80011 Pärnu
Aukiolojat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-15
www.eagle-vision.ee

Eagle Vision Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80042 Pärnu
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.eagle-vision.ee

Eagle Vision Rakvere Põhjakeskus
Haljala tee 4, Rakvere vald
44415 Lääne-Virumaa
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.eagle-vision.ee

Eagle Vision historia yrityksenä

Eagle Vision optikkoliikkeitä Viron alueella pyörittävä Lupree niminen yritys perustettiin vuonna 1993 virolais-amerikkalaiselta pohjalta.

Vuodesta 1995 yhtiö on toiminut Tallinnasta käsin, kasvaen vuosien yli yhdeksi merkittävimmistä optikkoalan toimijoista maan alueella.

Ensimmäinen Eagle Vision myymälä avasi ovensa Tallinnassa osoitteessa Endla 12.

Vuonna 2001 ketju avasi suurimman myymälänsä osoitteeseen Pärnu maantee 10, tarjoten yli 1000:n kehyksen ja aurinkolasin valikoiman.

Nykyään ketjulla on kahdeksan optikkoliikettä kaikkialla Virossa – 3 Tallinnassa (Endla 12, Pärnu maantee 10, ja Rocca al Mare kauppakeskus), 2 Pärnussa (Rüütli 39 ja Kaubamajakas ostoskeskus), 2 Tartossa (Tasku kauppakeskus ja Lõunakeskus ostoskesku) sekä 1 Rakveressä (Põhjakeskus kauppakeskus).

Kustakin myymälästä on tarjolla monipuolinen valikoima palveluita – silmä-ja näöntarkastuksesta videokonsultaatioihin ja silmälasien valmistamiseen saakka.

Yhteensä ketjun palveluksessa on yli 60 työntekijää – useimmat heistä ovat myymälöiden asiakaspalvelijoita, optikkoja, ja silmälääkäreitä.

Useimmat henkilökunnan jäsenistä ovat saaneet korkeakoulutuksen silmätautiopin alalla.

Eagle Vision on vuosien varrella saavuttanut maineen luotettavana yrityskumppanina sekä Virossa että ulkomailla – firmalla on suora kumppanuus useiden maailman kuuluisimpien optikkoalan valmistajien kanssa: Area, DiEsse, Trevi, Fedon, Centro Style ja Kontakt Lens Italiassa; Elce, Viva Group Ranskassa; Tokai Belgiassa ja Titanic Itävallassa.

Yhtiö tekee yhteistyötä lisäksi mm. valmistajien Essilor, Hoya, Luxottica, Safilo, Bausch&Lomb, Ciba Vision sekä Cooper Vision kanssa.

Eagle Vision optikkoliikkeet omaavat tuhansittain kanta-asiakkaita kautta Viron – ketjulla on yli 140 000 asiakasta tietokannassaan ja yhtiö on myöntänyt noin 30 000 kanta-asiakaskorttia.

Suosion takana on muun muassa joustava myyntistrategia ja hinnoittelu, joiden myötä Eagle Vision myymälöissä on tarjolla korkealaatuisia optikkotuotteita ja palveluita kohtuuhintoihin.

Ketjun päätavoitteena on kohdata asiakaskuntansa tarpeet parhaimmalla mahdollisella tavalla – mukaanlukien asiantuntevien asiakaspalvelijoiden käyttö sekä kysyntään vastaavat tuotteiden alennukset.