Tallinnan Esprit vaatekaupat

Kansainvälinen elämäntyylibrändi Esprit operoi Tallinnassa neljää myymälää, mukana toimipaikka vanhankaupungin ytimessä, raatihuoneentorilla.

Esprit on yksi maailman tunnetuimmista naisten ja miesten elämänyylituotemerkeistä, joka tarjoaa tyylikkäitä, mukavia, ja ajankohtaisia tuoteryhmiä, joiden avulla voit pukeutua erilaisiin tyyleihin.

Esprit TallinnaKetju tunnetaan vaatteidensa laadusta, trendikkyydestä, edullisesta luksuksesta, ja monipuolisuudesta, mutta myös hajuvesistä, jotka edustavat samaa lähestymistapaa.

Myymälöissä tarjolla oleviin tuoteryhmiin lukeutuvat toimistovaatetus naisille ja miehille, urbaani vapaa-ajanvaatetus nuorille naisille, lasten vaatteet aina 7-ikävuoteen saakka, urheiluvaatteet ja katupukeutuminen, uima-asut, alusvaatteet, kengät, sekä somisteet kuten käsilaukut.

Vuonna 1968 perustettu Esprit on kasvanut vuodesta 1990 saakka etenkin lisensioimalla tuotemerkkiään muille valmistajille.

Tällä hetkellä näitä lisenssien haltijoita on yli 30, tärkeimpinä Esprit hajuvesiä valmistava Coty/Lancaster sekä sukkia ja sukkahousuja tuottava Falke.

Lisenssinhaltijoihin kuuluu myös Egana Holdings Ltd., joka valmistaa Esprit kelloja ja koruja.

Esprit Home tuotemerkin alla myydään huonekaluja, mattoja, tapetteja, valaisimia, kodintekstiilejä, ja kylpyhuoneen tekstiilejä, ja toisaalta Esprit Kids edustaa äitiysvaatteita, leluja, lastenvaunuja, sekä lastenhuoneen kalusteita.

Paras tapa tutustua tähän monipuoliseen valikoimaan tuotteita (joka täydentyy 12:sta mallistolla vuosittain ja 70:llä uudella tuotteella päivittäin) myymälöissä käynnin ohella on Esprit verkkokauppa.

Tallinnan Esprit myymälät

Esprit Rocca al Mare TallinnaEsprit Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.esprit.com

Espritin Rocca al Mare ostoskeskuksen myymälä löytyy rakennuskompleksin ensimmäisestä kerroksesta, Noa Noa ja CroppTown vaateliikkeiden välistä.

Suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistama Rocca al Mare on ollut avoinna vuodesta 1999, kuuluen nykyään Viron tärkeimpiin shoppailupaikkoihin.

Keskuksessa on yhteensä yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin kokoisella alueella.

Esprit Melon Keskus
Estonia pst 1/3
10143 Tallinna
www.esprit.com

Esprit Raekoja plats
Raekoja Plats 4
10146 Tallinna
www.esprit.com

Esprit Stockmann shop-in-store
Liivalaia 53
10145 Tallinna
www.esprit.com

Esprit myymälät muualla Virossa

Esprit Tartu Tasku Keskus
Turu 2
51014 Tartto
www.esprit.com

Esprit yhtiönä

Esprit, joka perustettiin vuonna 1968, on kansainvälinen muotibrändi, edustaen tyylikkyyttä ja laatua.

Yhtiö perustettiin San Franciscon kaupungissa Susie ja Doug Tompkinsin toimesta, ja sen toiminta on perustunut alusta saakka luovuudelle ja vastuullisuudelle, yhdistettynä aurinkoiseen kalifornialaiseen elämänasenteeseen.

Vaivaton tyyli, aitous, ja huoleton eläminen ovat brändin filosofian keskeisiä elementtejä.

Nämä positiiviset arvot heijastuvat toiminnan kaikilla tasoilla, rennosta räätälöinnistä ja käsintehdyistä yksityiskohdista kestävään laatuun, sekä luonnonmukaisten materiaalien käyttöön ja vastuulliseen valmistamiseen saakka.

Kansainväliset muotisuunnittelijat tuovat tuotemerkkiin vetovoimaa ja elämänenergiaa, tarjoten inspiroivia kokoelmia naisille, miehille, ja lapsille.

Kokoelmista löytyy jotain tyylikästä ja ainutlaatuista jokaiseen tilanteeseen, mukaanlukien nykyaikaisia ja rentoja vapaa-ajan perusvaatteita ja täydellisiä mekkoja elämää määritteleviin tilanteisiin, niin työelämässä kuin vapaa-ajassakin.

Esimerkiksi Espritin Trend-kokoelmat heijastavat maailman tärkeimpien muotinäytösten teemoja, värejä, ja muotoja, kun taas Espritin denim divisioona tuo markkinoille uudenlaista laatua, pesuja, ja viimeistelyjä.

Valikoiman täydentävät urheiluvaatteet, somisteet, ja kengät, varmistaen asiakkaiden upean tyylin, minne ikinä he ovatkaan menossa.

Esprit on edustettuna yli 40:ssä maassa ja yli 900:ssa yhtiön itse hallinnoimassa myymälässä, kuin myös yli 8500:ssa tukkumyyntipisteessä, sisältäen franchise-kumppanit ja myyntitilat tavaratalojen – jotka jakavat samat laatustandardit – tiloissa, shop-in-store periaatteella.

Yhtiö on ollut listattuna Hong Kongin osakepörssissä vuodesta 1993. Firmalla on kaksi pääkonttoria, Saksassa ja Hongkongissa.