Tallinnan FamClub kenkäkauppa

Liettualainen kenkäkauppaketju FamClub on mukana myös Tallinnan jalkinemarkkinoilla, Ülemiste ostoskeskuksen tiloissa olevalla myymälällään.

FamClub tunnetaan erinomaisesta kenkävalikoimansa laadusta, kuin myös tarjolla olevien tuotteiden edullisista hinnoista.

FamClub kenkäkauppa TallinnaKetju perustettiin vuonna 2005, ja siihen kuuluu Tallinnan kauppapaikan ohella 16:sta myymälän verkosto kahdeksassa Liettuan kaupungissa.

Myymälöiden tavoitteena on ylittää kunkin asiakkaan odotukset, kaupaten tyylikkäitä, korkealaatuisia, ja käytännöllisiä jalkineita laajasta valikoimasta äärimmäisen alhaisiin hintoihin.

Ketju myy useiden kuuluisien eurooppalaisten jalkineiden valmistajien tuotteita, mukaanlukien Tamaris, Marco Tozzi, Caprice, Rieker, ZAZZA, UNIX, Gabor, Bugatti, s.Oliver, Ara, Luciana de Luca, ja Cardinal.

FamClubin taustalta löytyvä, vuonna 1993 perustettu Danbalt International on Baltian suurin jalkineiden maahantuoja, joka pyörittää myös mm. kenkäkaupan ketjuja Danija, Wawa, Lantani, sekä Este.

FamClub Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.famclub.lt
www.facebook.com/FamClubEesti

FamClun kenkäputiikki on sijoitettu Ülemiste ostoskeskuksen puitteissa rakennuskompleksin 2. kerrokseen.

Tarkemmin määriteltynä kauppapaikka on ALDO ja Rieker kenkämyymälöiden välisessä liiketilassa.

Ülemiste kauppakeskus on Viron suurimpia shoppailupaikkoja, sisältäen yhteensä yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2 kokoisella alueella.