Tallinnan Fashionista Outlet myymälät

Fashionista Outlet ketju, joka myy eksklusiivisia käytettyjä kenkiä, vaatteita, ja somisteita, löytyy Tallinnasta kahdesta kohteesta, Lasnamäe Idakeskus ja Rocca al Mare ostoskeskuksista.

Uniikeimmat toimipaikoissa myytävistä vaatteista ovat peräisin venäläisten viihdemaailman tähtien ja miljonäärien puolisoiden vaatekaapeista.

Fashionista Outlet TallinnaTuotemerkkien suhteen voit löytää kaupasta kaikkia tunnetuimpia brändejä, mukaanlukien Chanel, D&G, Fendi, Gucci, Joop, Just Cavalli, Moschino, Versace, Stella McCartney, sekä Hugo Boss.

Fashionista Outlet kuuluukin Tallinnan parhaimpiin paikkoihin löytää värikkäitä luksustuotemerkkejä, erikoisia ja tyylikkäitä vaatteita sekä somisteita naisille ja miehille.

Voit shoppailla kokonaisia tyylejä sävy-sävyyn ketjun myymälöiden putiikeista, oli kyseessä sitten kengät, mekot, takit, korut, tai käsilaukut.

Fashionista Outlet perustettiin yli 11 vuotta sitten, ja ketju on saanut vuosien varrella paljon uskollisia asiakkaita, kasvaen second hand muodin suosituimmiksi myymälöiksi Tallinnassa.

Asiakaskuntaan kuuluu etenkin hintatietoisia, muotimaailmaa ymmärtäviä ihmisiä, jotka haluavat suosikkidesignereidensa uniikkeja luomuksia ja laatumuotia parhaimpiin hintoihin.

Koska valikoima myymälöissä on laaja, yhdellä ostoskerralla voi hankkia vaatetusta päästä varpaisiin saakka.

Yksi ketjun suosiota lisänneistä tekijöistä on myös se, että sen myymälöiden hyllyille tulee uusia tuotteita lähes joka päivä, muodin kausiluontoisuudesta johtuen.

Usein kyseessä on kauniita vaatteita, joita on käytetty kerran tai pari kertaa, ja uuden muotikauden myötä tuote päätyy Fashionista Outletin hyllyille.

Tallinnan Fashionista Outlet myymälät

Fashionista Outlet Idakeskus
Punane tn 16
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-17
www.fashionista.ee

Fashionista Outlet Rocca al Mare TallinnaFashionista Outlet Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.fashionista.ee

Rocca al Maren Fashionista Outlet second hand muotivaatteiden myymälä sijaitsee ostoskeskuksen 2. kerroksessa, Rocca al Mare Ilukeskus kauneushoitolan ja Muster Sisustussalong putiikin välissä.

Kauppakeskuksena Rocca al Mare lukeutuu Tallinnan ja Viron tärkeimpiin, sisältäen yli 170 tasokasta myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin alueella.

Mikäli tulet keskukselle vaateostoksille omalla autollasi, paikasta löytyy runsaasti parkkitilaa, kaikkiaan yli 1300:n asiakaspaikan verran.

Ostoskeskuksen on omistanut vuodesta 2005 saakka suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon, jonka portfolioon Tallinnassa kuuluvat myös kauppakeskukset Kristiine Keskus ja Magistral.

Rocca al Maresta on Cityconin hallinnoimana tullut Viron muotimaailman keskus, edustaen satoja erilaisia tuotemerkkejä, joista useita voi ostaa maan alueella vain täältä.