Tallinnan FOSP vaatekaupat

Venäläinen miesten vaatekauppaketju FOSP on Tallinnassa kahdella toimipaikalla, mukana Lasnamäe Centrum kauppakeskuksen myymälä.

FOSP on valmistanut miesten vaatteita vuodesta 1992 saakka, ja on nykyään yksi Venäjän suosituista muodollisen arkipukeutumisen merkeistä.

FOSP BTC vaatteet TallinnaSen myymälöistä on ostettavissa eurooppalaiset standardit täyttäviä miesten vaatteita sekä toimistolle että vapaa-aikaan – mukaanlukien puvut, takit, jakut, housut, paidat, solmiot, ja asusteet.

Yhtiö, jonka nimi on lyhennys sanoista Фабрики одежды Санкт-Петербурга eli Fabriki Odezhdy Sankt-Peterburga, luo vaatteita asiakaskunnalle, joka suosii perinteistä pukeutumistyyliä.

Tuotemerkin kokoelmien mallistot erottuvat kilpailijoistaan klassisilla silueteilla ja hillityillä värien käytöillä.

FOSP:n puvut ovat yleismaailmallisia ja käytännöllisiä, ja samaan aikana mukavia käyttää ja moderneja, täyttäen muodollisen pukeutumisen vaatimukset kaikkiin tilanteisiin.

Edullisiin hintoihin myytävien FOSP pukujen valmistamisessa on yhdistetty huippumuotoilu, viimeisimmät valmistusteknologiat, sekä korkealaatuiset kankaat.

Puvut ja takit valmistetaan puoli-villaisista kankaista ja polyviskoosista, tehden vaatekappaleista käyttömukavia ja käytännöllisiä.

FOSP myymälöistä löytyy aina kausikohtaisia mallistoja, laaja valikoima tuotteita kaikkiin makuihin ja leveällä haitarilla kokoja, sekä runsaasti edullisesti hinnoiteltuja vaatekappaleita.

Ketju myy vaatteita myös tuotemerkeillä BTC, BTK, ja Onegin.

Venäjän markkinoilla kaikki FOSP myymälät ovat itse asiassa toimineet vuodesta 2012 saakka BTC nimen (www.btc-wear.com) alla.

Tallinnan FOSP myymälät

FOSP Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.kampariol.ee

FOSP Lasnamäe Centrum
Mustakivi tee 13
13811 Tallinna
www.kampariol.ee

Mikäli asioita usein FOSP vaatekaupoissa, sinun kannattaa tutustua yhtiön kanta-asiakkuuteen.

Kanta-asiakaskortilla, jollaisia saa jokaisesta ketjun toimipaikasta, saat muun muassa kiinteän alennusprosentin kaikista myynnissä olevista tuotteista.