Tallinnan GamePood pelikauppa

GamePood pelikauppa toimii Tallinnan Lasnamäellä sijaitsevassa Idakeskus ostoskeskuksessa (Punane 16).

Vuonna 1995 perustettu GamePood myy konsolipelejä ja tietokonepelejä, niin fyysisen toimipaikan kuin verkkokaupankin kautta.

Gamepood pelikauppa Idakeskus TallinnaKokonaisuudessaan kaupasta löytyviin valikoimiin kuuluvat tietokonepelit sekä pelit laitteille PlayStation 4, XBox One, PSP, Playstation 3, PlayStation 2, XBox 360, sekä Nintendo Wii.

Tietokonepelien suhteen myynnissä oleviin pelikategorioihin lukeutuvat mm. toiminta, strategia, RPG, lastenpelit, seikkailu, autosimulaattorit, motosimulaattorit, lentosimulaattorit, arcade, urheilu, taistelu, 18+, ja logiikka.

GamePoodin valikoimiin kuuluvat lisäksi esimerkiksi PSP, Playstation 3, Playstation 2, ja XBox 360 konsoleiden oheistarvikkeet.

Voit ostaa myös pelaamista helpottavia lisätarvikkeita tietokoneisiin: hiiret, korvakuulokkeet ja mikrofonit, ohjaimet, kaiuttimet, ja näppäimistöt.

GamePood on saavuttanut suosiota pelaajien keskuudessa muun muassa laajan tuotevalikoimansa sekä uusien tuotteiden nopeasta tarjolle tulemisesta kaupan hyllyille ansiosta.

Yhtiö tarjoaa lisäksi aina runsaasti reilusti alennettuja tuotteita, ja hinnoittelu on muutoinkin erittäin kilpailukykyistä muihin vastaaviin virolaisiin kauppoihin verrattuna.

Ajankohtaiset alennus-ja kampanjatuotteet löydät aina erikseen merkittyinä myymälän nettikaupan sivuilta (www.gamepood.ee, “Kampaania” ja “Sooduspakkumised” alalinkit).

Muista aina tarkistaa että haluamasi peli on myynnissä haluamallasi kielellä. Suuri osa peleistä on varsinkin venäjänkielisiä versioita.

Myymälässä oikeanlaisiin tuotteisiin sinua voi opastaa paikan päältä löytyvä asiantunteva henkilökunta.

GamePood Idakeskus
Punane 16
10312 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.gamepood.ee

Idakeskus kauppakeskuksen puitteissa oleva GamePood peliliike on sijoitettu paikan ensimmäiseen kerrokseen.

Täsmällisemmin määriteltynä löydät kauppapaikan 1000 Asja ja Jahtan myymälöiden välisestä liiketilasta.