Tallinnan German Juveelisalong korukauppa

Korukauppa German Juveelisalong toimii Tallinnan Ülemiste kauppakeskuksesta käsin, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Löydät myymälästä naisten & miesten kulta-ja hopeakoruja: sormuksia, korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia, rintakoruja, kalvosinnappeja, solmioneuloja, sekä korusarjoja.

German Juveelisalong korukauppa Ülemiste Keskus TallinnaMyymälän timanteilla, helmillä, ametisteillä, ja topaaseilla koristetut korut ovat omiaan keräämään huomiota luksusmaisuudellaan ja loistokkuudellaan.

Kaikki koristeluissa käytetyt timantit ovat sertifioituja, täyttäen korkeat laatuvaatimukset.

Voit ostaa German Juveelisalongista myös meripihkasta ja muista luonnonmateriaalista valmistettuja korutuotteita, ja valita hää-ja kihlasormukset suuresta valikoimasta vaihtoehtoja.

German Juveelisalong ketju perustettiin tammikuussa 2000, ja se on vakiinnuttanut vuosien varrella paikkansa myös osana Tallinnan korujen myynnin maailmaa.

Ketjulla on nykyään myymälöitä Viron ohella myös Saksassa, Italiassa, Belgiassa, sekä Venäjällä.

Yhtiön menestys on pohjautunut myytävien korujen laadukkuuteen, toiminnan ammattimaisuuteen, sekä myymälöiden hyvään asiakaspalveluun.

Tuotevalikoimiin kuuluu kokonaisuudessaan koruja valkoisesta, punaisesta, ja keltaisesta kullasta sekä hopeasta, arvo-ja jalokivillä kuten timantti, safiiri, rubiini, topaasi, ametisti, granaatti, oliviini, sitriini, ja helmet.

German Juveelisalongin valikoimat täydentyvät viikoittain uusilla tuotteilla, mukana myös saksalaista tyyliä edustavat eksklusiiviset hääsormukset, sekä virolaisten korutehtaiden tuotteita.

German Juveelisalong Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.juveelisalong.ee

Korukauppa German Juveelisalong sijaitsee Ülemiste kauppakeskuksen puitteissa rakennuskompleksin 1. kerroksessa.

Tarkalleen määriteltynä löydät kauppapaikan Elisa palvelupisteen sekä Souchek korumyymälän välisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus lukeutuu Viron suurimpiin ostoskeskuksiin yli 210:llä myymällä ja palvelulla, noin 60 000 m2:n kokoisella pinta-alalla.