Tallinnan Gerry Weber vaatekaupat

Saksalainen vaatekaupan ketju Gerry Weber on mukana myös Tallinnassa, Kristiine kauppakeskuksen myymälällään (Endla 45).

Gerry Weber tuotemerkki perustuu pysyville perusarvoille kuten laatu, nykyaikaisuus, luotettavuus, ja täydellinen räätälöinti.

Gerry Weber TallinnaTallinnan myymälässä kaupattavat House of Gerry Weber tuotteet on tarkoitettu etenkin työssäkäyville naisille, joiden ammatti vaatii heidän näyttävän luotettavilta sekä edustavilta.

Gerry Weber on myös pirteä elämäntyylibrändi – jännittävä, moderni, korkealaatuinen, ja vastustamattoman naisellinen kokonaisuus.

Kaikkialla maailmassa tuotemerkki edustaa viimeisimpiä tyylisuuntia ja edukseen erottuvaa asennetta elämää kohtaan: Gerry Weber tutkii uusia muodin suuntauksia, muttei koskaan uhraa brändin ominaisinta tyyliä, ollen aina moderni ja hienostunut.

Gerry Weber tulkitsee viimeisimpiä muodin trendejä itsevarmalla tyylitajulla, tietäen kuinka fiksusti leikkiä yksityiskohdilla ja kuinka tuoda esiin asiakkaidensa persoonallisuus.

Kristiine Keskuksen Gerry Weber putiikki tarjoaa myös saman konsernin tuottamia Taifun-tuotemerkin vaatteita.

Taifun tarkoittaa muotimaailmassa yksilöllisyyttä ja asiantuntevaa muotivainua.

Tuotemerkin naiselliset, trendikkäät leikkaukset mahdollistavat kunkin asiakkaan oman tyylin löytämisen – täydellisistä, nykyaikaisista yhdistelmistä rohkeisiin, uusiin, ja massasta erottuviin versioihin saakka.

Taifun kokoelman vaatteet juontavat olennaiset piirteensä haute couture muodista.

Kullakin vaatekappaleella on oma, uniikki luonteenpiirteensä, kiitos vaatteissa käytettyjen erittäin hienojen materiaalien ja viimeisimpien leikkausten.

Gerry Weber vaatteita myydään globaalisti yli 6000:ssa myyntipisteessä, mukaanlukien ketjun omat yli 850 myymälää. Tuotemerkin suosituimmat käyttäjät löytyvät Benelux-maista, Espanjasta, ja Britanniasta.

Gerry Weber Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.gerryweber.com

Gerry Weber Kristiine Keskus TalliinnaKristiine kauppakeskuksessa toimiva Gerry Weber vaatekauppa löytyy paikan toisesta kerroksesta.

Tarkkaan ottaen sijainti on Mohito ja NJU: In Jeans vaateliikkeiden välisessä liiketilassa.

Samassa kerroksessa toimii muista samantyylisistä vaateliikkeistä myös mm. Colin’s, Mosaic, sekä Valerio Maestri.

Kaikkiaan Kristiine Keskuksessa on tarjolla noin 170 erilaista myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin kokoisella alueella.

Gerry Weber yhtiönä

Ketjun myymälöiden taustalta löytyvä Gerry Weber International AG on saksalainen vaatevalmistaja, joka perustettiin maaliskuussa 1973 Hallen kaupungissa (Westfalenin alueella Saksaa).

Yhtiön, alkuun nimen Hatex KG alla, perustivat Gerhard Weber ja Udo Hardieck.

Myöhemmin (vuonna 1986) firman nimeksi tuli Gerry Weber, toisen perustajistaan mukaisesti.

Alkujaan yhtiö valmisti ja jälleenmyi vain naisten housuja, josta tuotanto vähitellen laajeni muihinkin naisten muotivaatteisiin.

Gerry Weberistä tuli Frankfurtin osakepörssissä (Deutsche Börse) noteerattu yritys vuonna 1989, ja samalla konserni sai myös nykyisen virallisen nimensä, Gerry Weber International AG.

Vaikka firma valmisti alunperin omat vaatekokoelmansa, se on ulkoistanut suurimman osan tuotannostaan globaalisti jo 1980-luvulta saakka.

Tähän ulkoistamiseen ovat tulleet vuodesta 2000 mukaan myös lisenssien varassa tehdyt, muiden valmistajien Gerry Weber tuotteet, joihin kuuluvat nykyisin jalkineet, silmälasit, hajuvedet, laukut, ja korut.